2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Günaydın bacikolar eller serbest pompa kullanan var mı ya da bilip bir marka öneren :)
Canım biraz geç oldu ama ben hem mochi hem bebebao kullanıyorum. Mochinin görünümü momcozy gibi zaten. mochi de bebebao da güzel sağıyor bence. Ben de işe başlayınca iki meme birden sağıp zamandan tasarruf etmeyi planlıyorım. Mochi çift pompa çıkarmış ona baksana #reklamdeğil

Yaaaa sizin de mi ege

Sessizlikte ve az kişiyle olunca anlaşılıyor ama avmde taktkm pek belli olmuyordu ya o gürültüde, yine de anne sonuçta anlaşılsa da ayıp bişey yok bence kendi rahatsız olmazsa
Ay ben ne bileyim bir çekiniyorum birde millet başıma üşüşecek napıyon sen diye çok sütüm varmış gibi düşünüp nazar edecek bizimkiler çok meraklı Melahat
Pekmez tarzı bişeylere tatlandırıp verenler vardı , ek gıdaya birqz çalışsalar daha kolay olacak ama , birqz daha sabredicez artık
Ay bilmiyorumki ya şuan sadece anne sütü o da yetmiyor bu aralar suyu çok vermeye başladım
Sağol kuzum ikisinin o
Performansı da aynı mı hangisi daha hızlı sağıyor peki benn saat emzirmediğimde 1-1.5 saate anca 120 ml çıkarıyorum hatta okulda stresten herhalde çokta bekleyemedim 60 ml anca çıkarabildim bana böyle çekim gücü yüksek hızlı ve sessiz çalışan bir şey lazım sen sadece anne sütü ile mi gidiyorsun kuzum ek gıdanız ne aşamada
Çalışan kızlaaar. Gün de kaç saat çalışıyorsunuz ve kaç kere sağım yapıyorsunuz
Benim sağmaya zamanım olmadı 4 saatte 1 kere sağdım düzenli bir çıkış saatim de yok kimşsinde 6:30 da en son emzirim eve 3-4 gibi geliyorum kimisinde 6 kabloluyla çok zor oluyor

Alerjisi olan kızlar tekrar ne zaman deniceniz ben 11 eylülde doktorumuza yazmışım biraz ara verelim demişti.
Bana doktor 15 gün kesip sonra deneyebilirsin dedi , internette de hep öyle gördüm , ben 15 gün geçince önce kendim fırınlanmış denicem , sonra gıdanın direk kendisini , sonrasında da bebeğime vermeyi düşünüyorum ... Ben önceden kendim fırınlanmış tüketiyordum ama ek gıdada bebeğim kendi de yiyince tepkiler çok arttı o yüzden kendimde yemeği kestim .. 5 günüm kaldı
Ek gıdaya başladığından beri böyle , ilk etapta alerji dedim , alerjik ürünleri kestim ama yine de uyanıyor , bağırsaklar belki de bu düzene alışmaya çalışıyor , sonrası da alışkanlık yapıyor sanırım ,, birde benim bebe parmağını emiyordu uyanınca tekrar parmakla dalıyordı , şimdi beni kullanıyor parmak olarak , o yüzden bazen 2 saat bazen saat başı uyanıyor , 3 saat uyursa o gün uykumu aldım diye sevinçle dolanıyorum

Gecms ve hayrli olsn insallah hemencik toparlanır. Ilk gun kucaga almak zor oluyormu yani daha cok acırmıki kucaga alinca

Benimkide gece cok fazla uyaniyor. Uyurken cok dönüyor dönmeye calistikcada uykusu kaciyor cnku beşik dar geliyor okdr dönmeye cift kisilik yatak lazim Dönmeye baslamadan öncede cok uyanirdi ama mesela 2 saatte bir uyanacaksa smdi yarim saatte 40 dk da bir uyaniyor

Gecms ve hayrli olsn insallah hemencik toparlanır. Ilk gun kucaga almak zor oluyormu yani daha cok acırmıki kucaga alinca
Teşekkürler Kucakta pışpışlar gibi ve yüzü dışa dönük olarak taşıdık, yerde oyalandık ,dönmesini engelledik gece rahattı şimdi de keyifli , rahat oturabiliyor oynuyor , üzerimden büyük bir yük kalktı çok şükür darısı başınıza

Sanırım problem dönmek bizimde öyle yan dönmek istiyor sürekli o yüzden uyanıyor beşikte dediğin gib dar çarpıyor uyanıyor yeni şeyler öğrendikçe böyle uykuları etkiliyor

Dün artık 2 felandı uykuya daldırdığımız ve en son şurup verdim belki onun sayesinde uyudu. Aşı zamanı bile vermediğim şurubu verdim zorunda kaldım yani . sevdiği çorbadan yaptım kapya patates havuç şehriye az zeytinyağı . Daha önce gaz felan yapmamıştı . Ben sucuk yedim kola içtim afedersiniz . İlk zamanlar gaz yapıyordu o mu yaptı diyorum ama hemen de süte geçmez diyorum akşam yedim geç yedim yani ama mahvoldum gerçekten bitik haldeyim
Bizimki beşiği dönmeye başladığından beri unuttu bizim yatakta yatıyor hatta ona da sığmıyor kocayı başka odaya gönderdim

Evet 2 gun once bizimle yatakta yatsin dedik sıgmadık yataktan dusecektim kucuk beye yer vermek icin

Benimki gündüz 2 bazen 3 uyku yapardı. Toplamda 3 saat olurdu. Gece de en geç 20.30da uyumuş olurdu, gece yarısı 3 gibi mama yerdi sabaha kadar uyurdu. İki haftadır uykuya direnme var. Gene 20.30 yatırıyoruz 1 saat geçmeden uyanıp uyumak istemiyor. Saatlerce uğraşıyoruz. Gece 12-1 giib bayılıp uyuyor. Ben dişlerden diyorum ya da algıları açıldı aklı oyunda.

Evet gündüz uykuları da kısaldı ama özeklikle gece bir türlü dalamıyor uykusu da var aslında ama kaç gecedir sürekli ağlayarak uyanıyor. Bir defa bezelye vermiştim gaz yaptı galiba dedim dün de mercimek verdim o gaz yaptı herhalde dedim bahane bulup duruyorum

Kızlar bebişler babıldamaya başladı mı. Bizimki ses çılarıyor kahkaha atıyor ama babıldama yok. Bugün dedesiyle oynarlem çok bunaldı galiba bir anda anne dedi gibi hissettim. Baktım babamla annemde aynı şeyi düşündü hepimzi şok sonra bir daha dedi bri daha da demedi. Biz mi benzettik acaaba ya daha çok erken değil mi heveslenmeyeyim hiç

Evet ya diş olabilir alt 2 dişi de zorlamıştı ama bu kadar alamamıştı. Birde sesini keşfetti galiba bağırıp duruyor gece zaten ağlamaktan çok bağırdı ondan da olabilir
Ay bende aynı senin gibiyim. Sürekli ona yedirdiğimden çok acaba ben şunu yemiştim onu dokundu gaz yaptı felan yapıyorum çünkü benim bebe ilk 3 ay fena gazlıydı sürekli kendmi sorguluyorum ben hala mercimek yedirmeye korkuyorum kendim bile daha bir küçük kase içtim korkumdan
Demiş olabilir benimki de yapıyor . 3 gündür babababab dededede yapıp duruyor bir anda geldi bunlar bir baktık birşeyler söylüyor

Artik gaz problemleri olmaz ya, benimki emip yiyip kafasini kaldirip gaak diye gegiriyor arada
Evet, bakici ya da baska turlu desteksiz nasil cocuk yaptim aklim almiyor bizim tr de gocmeden onceki hayatimda cocuk yapmaliydim, su anki yapayalniz hayatima degil
Gece uykusunu yasayamadan sabah olma siniri beybi nsbxhsxjsndbbd aşırı sinirliyim kafami bir yerlere sürterek kıvılcım falan cikarticam

Beşikle derdimiz yoktu ama gecen hafta saat başı uyanip emmeden uyumuyodu şuan iyi gibi ama dengesiz yine aglayarak uyanip emmeden susmuyo da uyumuyo da... Acı cekiyor gibi oluyo bazen zaten kesin diş böyle yaptı ya
Gecen hafta da demistin, bizjm de oyleydi. Dun gece pik yapti, esimle nasil delirdik ama gormen lazim, saat basi uyanip 4.30 da gune basladi , cogu yatirmada da 15 dakika sonra bagirarak uyaniuordu. Gecen hafta agri kesici vermistim dis oldugundan emin gbiydim. Bizim profesor yine geldi disinde beyazlik yok ya, disi sismemis ya bosuna verdik falan dedi, ben de dinledim onu. Dun bir baktim tekrardan beymbeyaz, eti yirtmaya calisiyor bebemin disi yine cocuga aci cektirdik bosu bosuna ya
Kuzlar ben bugün hamsi yedirdim, dün de pankek vermiştim
Yarasin. Ben de somon yapiyodum kendimize, yanina sebzeleri de tuzlamadim, ilk defa bizimle ayni yedi
benimki de azcik yiyor, Aliyo pankeki elinde sikiyo, agzina arada goturuyo, agzinda geveliyo falan. Olabildikce kasik degil kendisi yiyebilcek sekilde yapmaya basladim ben, kiymadan kofte, yumurtayi omlet , avacadoyu eziyordum dilim veriyorum artik gbi. Bence oyle cook karinlari doymayacak zaten, yemekle iliskileri sekillenicek. Bol bol da ellemek istiyor, birakiyorum yeni bir besinse, her yer batiyor sonra sinir krizi geciriyoum icimden korkmayin girer duzene bence
Pankeki nasıl veriyorsun canım ezerek mi minikmparöalar halinde mi ? Ben cesaret edemiyorum ya
Ben de cesaret edemiyodum, bi etkinlikte kavuni agzina goturduk yemez herhalde tadina baksin dedik birden atladi emdi falan dedik bu cocuk boyle istiyor artik. Elimizde tutuyoruz o yiyor ya da onune koyuyoruz. 2 parmak kurali var, eger bas ve isaret parmaginizla bastirinca eziliyorsa bebek de damagiyla ezebilirmis.
Simdi corbalarinda artik ozellikle dokulu yapmaya calisiyorum, dun kiymali yogurt yaptim, icine de sehriye koydum, sevdi gibi.
Chia li yogurtlu cevizli meyve veriyorum, ya da irmiklisini bayaa seviyor o sekilde yemeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…