- 29 Mart 2024
- 848
- 2.025
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #49.301
Zannetmiyorum canın bence ellerini keşfediyor.Kızlar benim bi konuya canım acayip sıkıldı şuan hiç iyi değilim…
Bebeğim göz teması kuran, çevreyi dikkatle dinleyen, keyifli, hareketli, yabancıyı ayırt edebilen bir bebek.
Ama bir el hareketi var bunu çok sık yapıyor bu aralar az olsa da bu devam ediyor. Baş parmağını bir yere dayıyor ve elini döndürüyor nasıl anlatayım pergel hareketi gibi.
Bunu genelde birşeye odaklandığında yapıyor mesela biberonla mama içerken biberona, oyun matını incelerken oyun matına, ya da kucağımızda bir yere bakarken dikkatlice o zaman…
Allah korusun ama otizm olma ihtimali var mı delirmek üzereyim şuan…
6. Ayda comfort ile karıştırarak başladım, kademeli olarak optiproyu artıracaktım ama sanki yaramadı. Ben de comforta devam ediyorum şimdilik.Kızlar sma comfort kullanıyoduk gaz sorunu bitti günde 1 yada 2 kez mama veriyorum eşim sma optıpro almış sarı kapağı var fiyat olarak baya uygun geldi kullanan varmı
Kızlar 9.ayda kızamık aşısı yaptırcanız mı? Takvimde yok. Az önde instagram'da gördüm, kendi oğluma da yapmadım demiş drgöçmenlerin çok olduğu illerdekilere öneririm demiş
Canın aynen elektronun dediğini diyecektim o yazınca alıntılayım dedim normalde 12. Ay aşısıymış mültecilerden dolayı vs öne çıkmış bir de şöyle durum var yumurta alerjisi vs olanlara sağlık ocağı yapmıyor hastaneye gidin herhangi bir duruma karşı ekipmanlar vs olduğu için müdahale etme şansımolur vs dedi kendi doktorumuz da zaten bu aşı 12. Ayda da yapılabiliyor sağlık ocağına alerjisinden dolayı yaptırmayacağımıza rağmen dilekçe verin 12. Ayda gerekirse ben yaparım dedi biz yaptırmayacağız alerji durumundan ama tabi diğer türlü olsa korktuğum için yaptırırdımNormalde 12. Ayda yapiliyor degil mi? Bizim onceki yasadigimiz yerde salgin vardi, erkene cekmeyi dusunuyorlardi.su an tr de ya da yasadiginiz bolgede salgin vs duydunuz mu ki? Kucuk bebeklerde olumcul olabiliyor, hepimizden uzak olsun insallah yw
Canım otizm olsa bebekle iletişim kuramazsın senin mesajlarını da okuduğuma göre iletişim kurabilen keyifli ve hatta akıllı bir bebek eğer o hareketi yapmaktan hoşlanıyorsa onu kolay kolay unutmuyorlar tekrar edebiliyorlar bu da saten gelişimini gösterir eller şuan en odak noktada kendini kurup boşuna üzülme ne dediğini anlıyor bebişin gayet akıllı maşallahKızlar benim bi konuya canım acayip sıkıldı şuan hiç iyi değilim…
Bebeğim göz teması kuran, çevreyi dikkatle dinleyen, keyifli, hareketli, yabancıyı ayırt edebilen bir bebek.
Ama bir el hareketi var bunu çok sık yapıyor bu aralar az olsa da bu devam ediyor. Baş parmağını bir yere dayıyor ve elini döndürüyor nasıl anlatayım pergel hareketi gibi.
Bunu genelde birşeye odaklandığında yapıyor mesela biberonla mama içerken biberona, oyun matını incelerken oyun matına, ya da kucağımızda bir yere bakarken dikkatlice o zaman…
Yaşadığım yerde mülteci yok denecek kadar az ama yaptırmayıp niye risk alayım? Bir kişi hastaysa ve o kişiye bir şekilde temas edersek ne olacak? Kızamık bir de basit bir şey değil hiç belirti vermeyip yıllar sonra insanı yataklara düşürüp öldürebiliyor. Kendi oğluma da yapmadım diye insanları risk altına sokan doktora da kocaman bir alkış(!)Kızlar 9.ayda kızamık aşısı yaptırcanız mı? Takvimde yok. Az önde instagram'da gördüm, kendi oğluma da yapmadım demiş drgöçmenlerin çok olduğu illerdekilere öneririm demiş
Tek bir hareketle otizm tanısı asla konmazmış. Aynı anda birçok belirti olmalı. Bizimkiler daha küçük hem yeni öğrenmiştir onu ondan yapıp duruyordur. Hiç canını sıkacağın bir şey yok.Kızlar benim bi konuya canım acayip sıkıldı şuan hiç iyi değilim…
Valla canım benim de instagramda göre göre çocuğun her hareketine taktığım oluyor onlara bakınca çok belirti var yani heyecanlanması bile eotizm onlara göreKızlar benim bi konuya canım acayip sıkıldı şuan hiç iyi değilim…
Kız kendine dert edinecek şeyler arama. Maşallahı var bebişinin anlattıklarına göre. Tek bir hareketle olmaz öyle canını sıkma durduk yereKızlar benim bi konuya canım acayip sıkıldı şuan hiç iyi değilim…
Canın aynen elektronun dediğini diyecektim o yazınca alıntılayım dedim normalde 12. Ay aşısıymış mültecilerden dolayı vs öne çıkmış bir de şöyle durum var yumurta alerjisi vs olanlara sağlık ocağı yapmıyor hastaneye gidin herhangi bir duruma karşı ekipmanlar vs olduğu için müdahale etme şansımolur vs dedi kendi doktorumuz da zaten bu aşı 12. Ayda da yapılabiliyor sağlık ocağına alerjisinden dolayı yaptırmayacağımıza rağmen dilekçe verin 12. Ayda gerekirse ben yaparım dedi biz yaptırmayacağız alerji durumundan ama tabi diğer türlü olsa korktuğum için yaptırırdım
Sosyal ozelliklerinde bi sikinti olmadigina gore endiselenecek bisey yok bence. Ilerleyen aylarda pincer grasp denen basparmak ve isaret parmagiyla biseyi tutma ozelligi gelisiyomus bence daha cok onun baslangic asamasi gibi anlattigin cunku o an ilgilendigi seyi basparmagiyla yokluyo anlattigina gore. Ince motor becerileri gelisiyodur.Kızlar benim bi konuya canım acayip sıkıldı şuan hiç iyi değilim…
Pankek yapmıcam yemicek geneBebelere kahvaltı ne verdiniz öğlen ne vereceksiniz kızlar menüleriniz belli mi bize de fikir olsun tükendim artık
Yurutece koydum evi silip supurdum su camur gibi cikti 1 aydir silmiyodum hala agliyo bi de ilgilenmiyorum diyeBebelere kahvaltı ne verdiniz öğlen ne vereceksiniz kızlar menüleriniz belli mi bize de fikir olsun tükendim artık
Ek gıda durumu nasıl? Seviyorsa ek gıdayı en başta bi mamadan uzaklaşabiliyorlar bizde de olmuştu aynısı. Bir de mamanın sıcaklığı. Diş döneminde daha serin şeyler istiyorlar ya eğer normalde ılık veriyorsan biraz oda sıcaklığında versen.Kızlar benimki biberondan bişey içmek istemiyoe su harici ya, aynı mamayı kaşıkla veriyorum yiyor ama içmek istemşyor dişten mi acaba
Avakado-lor verdim 1-2 tatlı kaşığı kadar. bi de pankek yaptım iki üç parça yedi o kadarBebelere kahvaltı ne verdiniz öğlen ne vereceksiniz kızlar menüleriniz belli mi bize de fikir olsun tükendim artık
Öğlen de meyveli yulaf lapası yaparımBebelere kahvaltı ne verdiniz öğlen ne vereceksiniz kızlar menüleriniz belli mi bize de fikir olsun tükendim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?