- 22 Ekim 2024
- 4.517
- 10.592
- 128
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #49.561
Şakasini bile yabma kabdhwndjshdhjd bana bir tane yetti ya canım kızım minnoşumCanım 3.den sonra bağlat işte abhahshshahahshfjc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şakasini bile yabma kabdhwndjshdhjd bana bir tane yetti ya canım kızım minnoşumCanım 3.den sonra bağlat işte abhahshshahahshfjc
Hahahshshshhsa ikna edebilirsen bana sa taktik ver plsŞakasini bile yabma kabdhwndjshdhjd bana bir tane yetti ya canım kızım minnoşumevlat sevgisini da aldim yeto pass yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum jwhdhwhdjsjdj kocamı ikna edeyim 2. Yi yapmamaya onu gondercem bağlasın kendini jshxhsndjxjdhhd
Kendi dogursun wjshwhhswhd ben valla korkuyorum hala basurlae gecmedi onlarla yaşıyorum bi de bebeler kocaman oldu en hafifi de olsa agirlastilar artık ipego5dk kucagimda tasisam basur cikiyo direkt yani wcde zorlanma falan değil resmen benle bir bütün oldu bunlar korkuyorum doktora gitmeye de öyle kaldim ikinci dogum özele gitsem kesin sezeryan diyecek ondan da korkuyorum jwbshwshbwsjwnbdjwndjdhh ara ara gidip gelip gerçekten korktugumu ve sikayetlerimi dile getiriyorum bu fikre alışsın diye wksbwhdjjdd sinsi sinsi empoze etme fikrindeyimHahahshshshhsa ikna edebilirsen bana sa taktik ver plsbenimki asla ikna olmuyor da…..
0-3 aylıklara 3 ay yazıyolar onlar da küçük oluyo kullanırsın onları da zaten ilk doğduklarında çok minik oluyolar isterse 4 kilo doğsun yine de kocaman geliyo her şey çünkü o bebekteki kilo da hep ödem yüzü gözü bikaç hafta içinde öyle bi değişiyo ki şoke edici. ve her geçen gün daha da güzelleşiyo harika bişey. hazır aldıysan bidaha almana hiç gerek yok bence. çok miniş doğarsa o zaman bakarsın istersen. zaten yattığı yerden kıpraşamıyo çok aşırı önemli değil büyük gelmesi. benim bebem 2,5 kilo doğdu donunu bağrına kadar çekiyodum paçalarını kollarını 4 kere falan kıvırıyodum çorabı çektim mi dizine kadar çıkıyodu hahah çok datlıYa harikasın yaaaaa müthiş bi tecrübe listesi hazırlamışsın çok çok çok teşekkür ederimbenim aldıgım çıtçıtlı badiler uzun kol, kısa kol ve kalın askılı toplam 20 tane var ve 3 ay yazıyor üstünde büyük mü gelir? Yenidoğan yazanlardan alayım mı o zaman
Sen bağlatma ilk bebeğin ilerde fikrin değişebilir eşin kabul ederse o bağlasın o tekrar actırabiliyoBa
bana hayatta yapmazlar zbxbsbdnsndjd gözünü karartmış özel doktor bulmam lazimhem yaş hem de çocuk sayısı kriterleri vardir devletin doğru diyorsun
Eldiven alma gerçekten ben hep çorap taktım ellerineBen de badiye çok ihtiyaç olcak diye duyuyorum hep ve su an hepsi patikli ya. Daha ne kadar almalıyım hiç bilmiyorum![]()
Ay teşekkür ederim canım benim inşallahAh o eski günler qhsgwjjsjsjdjdsoguknevalee arkadaşlar her detayı yazdığı için pas geçtim canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
![]()
![]()
Yaaaa minicikmişşşşş0-3 aylıklara 3 ay yazıyolar onlar da küçük oluyo kullanırsın onları da zaten ilk doğduklarında çok minik oluyolar isterse 4 kilo doğsun yine de kocaman geliyo her şey çünkü o bebekteki kilo da hep ödem yüzü gözü bikaç hafta içinde öyle bi değişiyo ki şoke edici. ve her geçen gün daha da güzelleşiyo harika bişey. hazır aldıysan bidaha almana hiç gerek yok bence. çok miniş doğarsa o zaman bakarsın istersen. zaten yattığı yerden kıpraşamıyo çok aşırı önemli değil büyük gelmesi. benim bebem 2,5 kilo doğdu donunu bağrına kadar çekiyodum paçalarını kollarını 4 kere falan kıvırıyodum çorabı çektim mi dizine kadar çıkıyodu hahah çok datlı
Yok zaten hep eldivenli yapmışlar kıyafetleri almadımEldiven alma gerçekten ben hep çorap taktım ellerine![]()
Erkeklerin geri dönüşsüz diye duymustum yanlış mi biliyomuşum ya wjxndj neyse arastirayim madem zaten her türlü geri dönüş olmasa bile erkeklerin daha kolay bizim gibi icerde islem gormuyolar sonuçtaSen bağlatma ilk bebeğin ilerde fikrin değişebilir eşin kabul ederse o bağlasın o tekrar actırabiliyo
Evet eldivenler büyük geliyodu çıkıyor hep diye ben de takarken çorap takiyodum sonra takmadim zatenEldiven alma gerçekten ben hep çorap taktım ellerine![]()
Yok kiz hepimiz çoğumuz ilk* bebe tecrubesiz oluyoruz zaten normal yaniYaaaa minicikmişşşşşyani 50 cm den 68 cm e kadar diye ibaresi var üstünde diye ben de hep 3 ay yazanı aldım ama yine de almam gerekirse diye bilemedim sorayım dedim
cahillik çok kötü bişi
Aaaa ben e bebek aldım hep bi ara civil alayımYok kiz hepimiz çoğumuz ilk* bebe tecrubesiz oluyoruz zaten normal yanisen hic almadıysan bi iki tane al Yenidoğan veya 0-1 ay diye geciyo değişiyor markaya göre zaten de al dursun. baktın diğerleri çok büyük geliyo bi iki tane daha alırsın olur biter. Ama zaten bol da olsa giydiriliyo bol daha iyi oluyo bence hatta şuan bile tam olmasindansa bol zıbın tercih ediyorum jxndnxnxx ebebeginkinden bahsediyorsan çabuk kucukuyorlar bence mesela civilin almıştım 3 ay hâlâ nerdeyse oluyor ama ebebegin 6 ay aldığım daha küçük resmen
deneye deneye anlıyor insan
![]()
Ya söyle diyim civilin ki müq değil şimdi kumaşı daha sert geldi bana o yüzden orda tekrar almadim ebebektekileri de alacaksan büyük al bence yani benim tecrubem öyle oldu yanıltmış olmak istememAaaa ben e bebek aldım hep bi ara civil alayımay bu arada evet ilk hamilelik cahillik diyorlardı doğruymuş kendimi çok bilgisiz hissediyorum
![]()
Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederimYa söyle diyim civilin ki müq değil şimdi kumaşı daha sert geldi bana o yüzden orda tekrar almadim ebebektekileri de alacaksan büyük al bence yani benim tecrubem öyle oldu yanıltmış olmak istemembelki benim bebe değişiktir ahsvsjndjd bi de bim e gelen bir markanin var adini unuttum yumuşacık son iki tane ordan aldım 9 ay dokusunu beğeniyorum onun elinle görerek ve kullanarak zaten hangisi daha çok uyarsa ordan devam edersin
![]()
Ebebek yenidoğanları bile aşırı büyük geldi bizeAaaa ben e bebek aldım hep bi ara civil alayımay bu arada evet ilk hamilelik cahillik diyorlardı doğruymuş kendimi çok bilgisiz hissediyorum
![]()
Yaaa gülüşünü severimKızlar araba geldi ve aşırı mutlu oldu. Biraz kurulumu zor ama mutluluğuna değer gerçekten![]()
Fp aldım 2150 tl canım çok sevdi kornaya bastıkça mutlu oluyorYaaa gülüşünü severimmarkası neydi fp mi ne kadara aldın
Merhaba ben de alacağım da 3 model arasında kararsız kaldım. Prego strongfix yoyko bear ya da besafe oto koltuğu sizin araştırdığınız var mıKızlar oto koltuğu almam lazım. Tavsiyeniz olur mu?