- 28 Ağustos 2024
- 878
- 1.865
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
- 

- #49.781
Ayy -10 neee. Ben de astronot istiyorum ya 18-24 ay alabilirim çünkü içi de kalın olacak seneye de giyerHayirli olsuuuun
Benimkinde dun emdi kustu emdi kustu sanki doymaya degil de sakinlesmeye emiyordu, bakalim ne cikacak
Uykusuzlukla basedemiyorum
Ben baktim, 1 ay gecmisti, sonra bir daha bakamadim hic
Ben anlamiyorum asla ya neyi yanlis yapiyorum, bazen 3 saat uyuyor bazen bir saat, cok yoruldum en az 3 defa uyaniyorum ve enkazim
gunduz yaptiklatrini gece de tekrarliyorlarmis surekli o heyecanla, bizimki gunduz ciglik atmaya basladi, annem her seferinde konusacak diyordir dir anlatiyor bir sey zaten ne kadar zor bebe olmak da ya 
Ben gecen gidip hepsisi bir yerden topladim, cok kaliteli almadim ama zaten 3 ay anca giyecekasil cok iyi bir astronot istiyorum, onu buyuk alirim biraz. -10 lara dusuyormus hava evden cikmadan nasil yazicaz acaba 
En az uc, Uc uyanip cabuk donerse sansliyim. Cunku bazen uc uyanip bir saat uykuya donmuyorBiz buna uyku ilerlemesi diyoruz canımgece kaç kere uyanıyor 
Su an hissedilen 2 dereceAyy -10 neee. Ben de astronot istiyorum ya 18-24 ay alabilirim çünkü içi de kalın olacak seneye de giyerama -10 da şov yani erzurum musun sen kendine gel 
Ay yok baksam iyice delirirdim herhaldeHayirli olsuuuun
Benimkinde dun emdi kustu emdi kustu sanki doymaya degil de sakinlesmeye emiyordu, bakalim ne cikacak
Ben anlamiyorum asla ya neyi yanlis yapiyorum, bazen 3 saat uyuyor bazen bir saat, cok yoruldum en az 3 defa uyaniyorum ve enkazim
gunduz yaptiklatrini gece de tekrarliyorlarmis surekli o heyecanla, bizimki gunduz ciglik atmaya basladi, annem her seferinde konusacak diyordir dir anlatiyor bir sey zaten ne kadar zor bebe olmak da ya 
Ben gecen gidip hepsisi bir yerden topladim, cok kaliteli almadim ama zaten 3 ay anca giyecekasil cok iyi bir astronot istiyorum, onu buyuk alirim biraz. -10 lara dusuyormus hava evden cikmadan nasil yazicaz acaba 
Gerçekten öyleDoğum perişanlık yav ama bir o kadar da mucize ❤
Bende içini vermiştimSu an hissedilen 2 derecesen dedikten sonra kinoayi tekrar denedim, asiri sevdi, dumduz kasikla verdim. Ya ben bi de gurbetteyiz diye her buldugumda simit veriyorum 3 sefer oldu henuz ama o kadar cok seviyor ki, disleri de kasiyor sanirim, eline verip bitirebildigi tek sey simit oldu biraz kendimi suclu da hissediyorum tuz vardir icinde kesin, disi da zaten pekmezli amaaan neyse bilemedim 
Bende emzik suluk bekliyorum kasım indirimlerini olursa paylaşın lütfen ben kupon falan anlamıyorum yane alcaksıın ben emzik aldımm yedek
Ayyy çok erken uyanıyormuşsunuz kız allah kolaylık versinBu arada ablam döndü artık kendi evine. Kv kp memleketten geldi onlara bırakıyoruz tahmin ettiğimden çok daha iyi üstesinden geliyorlar. 5.30 uyanıp hazırlanıyoruz bebişle gidiyorız 6.50ye kadar orada uyutup hemen çıkıyoruz. 8.30 veya 10 gibi falan uyanıyor 1de de ben alıyorum
Berbat durumdayız canım bir haftadır saat başı kalkıyor 5 dk emiyor yatıyor sürekli aynı zombi gibi dolaşır oldum her gece kalkıp süt sağıyordum artık onu da yapamıyorum ona fırsat kalmıyor hiç halim mecalim kalmıyorGece uykularınız nasıl kızlar? Ne zaman az uyanmaya başlıcaz :'(
Oy bende öyle en az 3 kere kalkıyorum bazen 4-5 te oluyorHayirli olsuuuun
Hadi gözünaydın canım sevindim senin adına umarım güzel gider hepBu arada ablam döndü artık kendi evine. Kv kp memleketten geldi onlara bırakıyoruz tahmin ettiğimden çok daha iyi üstesinden geliyorlar. 5.30 uyanıp hazırlanıyoruz bebişle gidiyorız 6.50ye kadar orada uyutup hemen çıkıyoruz. 8.30 veya 10 gibi falan uyanıyor 1de de ben alıyorum
Çok geçmiş olsun yarım saate etki ediyor şurup normalde nasıl oldunuz düştü mü ateşiKızlar bugün 6 aylık aşısı oldu kızım ateşi 38.2 ne yapsam şurup 6da verdim
Saat 6da verdim şimdi yine çıktı öbür aşılarda hiç böjle değildi bunda neden böyld oldu ya hiç hali yok çocuk evrim değiştirdi resmenBerbat durumdayız canım bir haftadır saat başı kalkıyor 5 dk emiyor yatıyor sürekli aynı zombi gibi dolaşır oldum her gece kalkıp süt sağıyordum artık onu da yapamıyorum ona fırsat kalmıyor hiç halim mecalim kalmıyor
Oy bende öyle en az 3 kere kalkıyorum bazen 4-5 te oluyor
Hadi gözünaydın canım sevindim senin adına umarım güzel gider hep
Çok geçmiş olsun yarım saate etki ediyor şurup normalde nasıl oldunuz düştü mü ateşi
Sorma kız çok zorluyor bu durum yaAyyy çok erken uyanıyormuşsunuz kız allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?