2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ayy -10 neee. Ben de astronot istiyorum ya 18-24 ay alabilirim çünkü içi de kalın olacak seneye de giyer ama -10 da şov yani erzurum musun sen kendine gel

Biz buna uyku ilerlemesi diyoruz canım gece kaç kere uyanıyor
En az uc, Uc uyanip cabuk donerse sansliyim. Cunku bazen uc uyanip bir saat uykuya donmuyor Ama bir duzen yok, mesela diyor ki uyku danismani 4 uyanisi oncesinde emzir, o uyanis bazen 4 te bazen 3te bazen 5 te bi ara uc saatte bir uyaniyordu ama iste simdi iki saat/ 1 saat/3 saat/2 saat gbi ve hergun degisiyor. Gecen 4.5 saat uyudu ben asiri iyi uyandim ama gecenin 2 siydi dalamadim geri sonraki uyanislari saat basi falan oldu. Gune cok kotu basladim

Ayy -10 neee. Ben de astronot istiyorum ya 18-24 ay alabilirim çünkü içi de kalın olacak seneye de giyer ama -10 da şov yani erzurum musun sen kendine gel
Su an hissedilen 2 derece sen dedikten sonra kinoayi tekrar denedim, asiri sevdi, dumduz kasikla verdim. Ya ben bi de gurbetteyiz diye her buldugumda simit veriyorum 3 sefer oldu henuz ama o kadar cok seviyor ki, disleri de kasiyor sanirim, eline verip bitirebildigi tek sey simit oldu biraz kendimi suclu da hissediyorum tuz vardir icinde kesin, disi da zaten pekmezli amaaan neyse bilemedim

Ay yok baksam iyice delirirdim herhalde uyku konusunda yanlış yaptığın bişey yok canım bende yazmıştım birkaç gün önce hatırlarsın belki 10 kere kalkıyordu abartısız bugün bi baktım alttan 3. Diş patlamış . Yani illa bebişte birşey oluyor yeni beceri zamanı da çok uyanıyorlar . Düzelcez inşallah be

Bende içini vermiştim dışını vermedim susamı boğazına kaçar diye ki o kadar da pütürlü yiyor aslında kinoa vermedim ya versem mi bilemedim de ruşeym ve o 5 tahıllı mamadan verdim. Kinoada neden vermedim ben hiç yemedim çünkü evde kullandığım bir şey değildi açıkcası bir de bugün cennet hurması yedirdim bayıldı

Bu arada ablam döndü artık kendi evine. Kv kp memleketten geldi onlara bırakıyoruz tahmin ettiğimden çok daha iyi üstesinden geliyorlar. 5.30 uyanıp hazırlanıyoruz bebişle gidiyorız 6.50ye kadar orada uyutup hemen çıkıyoruz. 8.30 veya 10 gibi falan uyanıyor 1de de ben alıyorum

Ayyy çok erken uyanıyormuşsunuz kız allah kolaylık versin

Gece uykularınız nasıl kızlar? Ne zaman az uyanmaya başlıcaz :'(
Berbat durumdayız canım bir haftadır saat başı kalkıyor 5 dk emiyor yatıyor sürekli aynı zombi gibi dolaşır oldum her gece kalkıp süt sağıyordum artık onu da yapamıyorum ona fırsat kalmıyor hiç halim mecalim kalmıyor
Oy bende öyle en az 3 kere kalkıyorum bazen 4-5 te oluyor
Hadi gözünaydın canım sevindim senin adına umarım güzel gider hep
Kızlar bugün 6 aylık aşısı oldu kızım ateşi 38.2 ne yapsam şurup 6da verdim
Çok geçmiş olsun yarım saate etki ediyor şurup normalde nasıl oldunuz düştü mü ateşi

Saat 6da verdim şimdi yine çıktı öbür aşılarda hiç böjle değildi bunda neden böyld oldu ya hiç hali yok çocuk evrim değiştirdi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…