2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet onuda denedim salladım pış pışladım yalancı emzik yok asla susmuyo ağlaması bile değişiyo

Tek başına desteksiz çocuk büyütmek çok zor. Ruhen, fiziken ve psikolojik olarak. Bwzısına 5 çocuk kokay gelir bazısına tek çocuk zor gelir. Ki etrafımda ohoo ben bu çocuğu tek elimle büyütürğm diyen çok oldu. Ki annem kemoterapi alıyor ve benimle kalıyor. Malumunuz her şeyi yiyemiyor en azından bziimle aynı şeyleri ve bir se bebek ek gıda var. Babam var eşim var ben varım vs. Herkese yemek lazım. Temizlik deseniz ayda bir abla gelir o da ne kadar yetecek ki. Evin temiz olmaası lazım hem bebek hem annem açısından. E ilk kemo aldığı vakitler bebekle aynı ortamda bulunmaması lazım radyasyon açısından. Bazen sürekli acillerdeyiz ve 1 saat bile bebeği bırakacak kimsem yok. Yani arkadaşlar dağınıksa bırakın dağınık kalsın. Bugünler geçecek. Ama belli bir zaman rutininiz bu. Rutin her şeye rağmen nimettir. Bu dünyada geçmeyecek hiçbir şey yok. İmkanlar koşullar değişmiyorsa var olan imkanları sevip kabullenmeye çalışın, hepsi geçecek.. Kocaman sarıldım size üzülmeyin mutlu olun

Bu arada canım yazdıklarında sonuna kadar haklısın ama ben de diyorum ki keşke annemin sağlığı yerinde olsaydı gezip tozsaydı da beni tek bıraksadı o yüzden kendin içinde kızıp üzülüp stres yapma. Kendini üzme bak kaç ay geçti bile hepsi hallolacak azıcık zaman sadece

Normal şekilde yaşamıyorum xnxnndd olduğu yerde devam ediyor kısır döngü.. düzenli yaptığım tek şey çamaşır yıkanıyor ve banyo temizleniyor o da İpek için bi de ipeğin odası temizleniyor. Bulaşık dağ oluyor 3 gün böyle 4. Gün temizliyorum 5. Gün başlıyor yine dağ olmaya falan. Kendim duşa eşim gelince giriyorum gece genelde veya evdeyse ipeği ona bırakıp giriyorum tekken zor. Evin dağınıklığı bir türlü bitmiyor ki zaman ayirıp kendime bakayım... Zor yani desteksiz olmaktan hep malesef.. annen için bir şey diyemiyorum benim annem şehir dışında zaten işe gidiyor falan doğumdan sonra iki günlüğüne geldi 2 hafta sonrasi yani, kv zaten boş vakti de olsa kendine gezmeye harcıyor bir beklentim yok kimseden minnet edemicem ne kendi anneme ne kvye. Benim bebegim her yeri b*knda götürse max 2 yil sursun illaki duzene oturacak ayaklandiklari zaman kendilerini oyalayacaklar pesimizden gezecekler vs daha zor da olsa bir çok açıdan rahat olacak sonuçta bunlari düşünüp depresyon ihtimalini kafamdan atıyorum yoksa işin içinden cikilmiyor yalnız değilsin çoğumuz benzer haldeyiz, yetersiz anne olduğunu da düşünmüyorum sen de düşünme bebegimiz için mafolmus sefil halde geziyoruz ama geçecek

Patavatsiz nerde ne söyleyeceğini bilmeyen insanlara gıcık oluyorum. Takılma o şuan isteyerek veya istemeyerek kınamış ve başına gelmeden de ölüp gitmez. Bakalım o zaman napacak... Rezil dusuncesiz insanlar ya

Kızlar bebeklerinize hamsi nasıl pişirdiniz tadımlık vermek istiyorum tamda mevsimi
Tencereye biraz su koyarak buğulama mi oluyo öyle başladım bi ara evde değildik kvlerde yedik o çoktan pisirmişti ayirmamis ama aşırı az yağla balik tavasiyla yaptığı için o zaman da vermiştim ama kendim yaparken falan haşlama gibi yapıyorum

Benim doktor 7. Ayla birlikte balık verebilirsin demişti. O zamandan beri aklıma geldikçe veriyorun her hafta vermedik tabi ama max 2 haftada bir gibi oldu. Aşırı sakıncası yok bence her doktorun farklı düşünceleri var ben artık insta doktorlarını vs çok dinlemiyorum o yüzden

Ayy gerçekten bayılıyolar zorbalamaya ama çok yiyiyorum ve kendimi durduramıyorum
Var ki yiyorum pis fakirler de saçını savur ve ortamdan ayrıl shbdhsbdjdndbd zorbalayan herkes zorbaladigi şeyi yaşasın başka diyecek bir şeyim yok pislikler

Subat grubunun uyku gerilemesi bitmis, gece az uyanilmaya ve gunduz de 2 nape dusulmus, dusununce ben de subat anasiyim neden benim bebem 2 nap yaparken 3 nape cikartti uykusunu merak icindeyim
Rutinlere karşı gelmeye doğmuş bence bizimkiler snxbbdxbbdbd diş işi düzelirse belki o zaman biraz daha normale dönerler ama kendimi o umuda sokup hüsran yasamak da istemiyorum wjdbhwbjdn

Rutinlere karşı gelmeye doğmuş bence bizimkiler snxbbdxbbdbd diş işi düzelirse belki o zaman biraz daha normale dönerler ama kendimi o umuda sokup hüsran yasamak da istemiyorum wjdbhwbjdn
Disin duzelmesi demek 20 disin tamaminin cikmasi di mi djdjdjdj bir kac yilimiz var gbi onun icin. Bi arkadasimin bebelerin3 yasinda, hala gece uyaniyorlar yataga geliyorlar dedi

Canım benim. Ben de kocaman sarılıyorum sana. Zorlanan her bir anneye. Ve dediğin öyle doğru ki. Benim annem de senin annen de inşallah sağlıklı mutlu olurlar yine. Neden olmasın. Annem ameliyat olacak benim. Senin anneciğine de şifa diliyorum. Bizim apartmanda biri 4. Evre kanseri yendi. Doktorlar umut etmeyin demişti kızı perişan oldu midesi delindi sıkıntıdan. Ama atlattı annesi sağlığına kavuştu. Güzel haberi aldılar. Anneler babalar iyi olsun bizler de evlatlarımız da hep iyi sağlıklı olalım

İnşallah, Allah hepsine sağlık versin. Benim rahmetli kayınvalidemin bir lafı vardı çok severim, herkes yerinde sağolsun çok geçmiş olsun sana da ne ameliyatı canım ciddi bir durum yoktur inşallah

Subat grubunun uyku gerilemesi bitmis, gece az uyanilmaya ve gunduz de 2 nape dusulmus, dusununce ben de subat anasiyim neden benim bebem 2 nap yaparken 3 nape cikartti uykusunu merak icindeyim
Biz buna uyku ilerlemesi diyoruz canım gece kaç kere uyanıyor

İnşallah, Allah hepsine sağlık versin. Benim rahmetli kayınvalidemin bir lafı vardı çok severim, herkes yerinde sağolsun çok geçmiş olsun sana da ne ameliyatı canım ciddi bir durum yoktur inşallah
Omuzundaki kıkırdak erimiş kemikler birbirine sürttüğü için ağrı yapıyor. Omuz protezi takılacak. Bi sürü profesöre gittik. Hepsi ameliyat kolay diyor. Zor olan ameliyat sonrası süreç fizik tedavi vs. Annem de korkuyor ameliyattan. Ben de ısrar edemiyorum. Kendini hazır hissettiğinde yaptırırız. Gerçi ne kadar erken o kadar iyi. Ben kendim korkmam çoktan ameliyat olurdum. Anneme diyorum sen de sezeryan doğurdun kız ne korkuyorsun haklısın dio

Disin duzelmesi demek 20 disin tamaminin cikmasi di mi djdjdjdj bir kac yilimiz var gbi onun icin. Bi arkadasimin bebelerin3 yasinda, hala gece uyaniyorlar yataga geliyorlar dedi
En zor azı dişi diyorlar.
Poyrik bugün 2 kere ishal gibi kaka yaptı. Hafif ateşi de var gibiydi. Muhtemelen 4. Diş geliyor

Benim oğlumun ilk dişi nasıl çıktı anlamadım. Yavrum mıgır mıgırdı ama kucakta olmadığında hep mıgır mıgır olduğundan anlamadım o hafta her sabah ağlayarak uyandı. İlk dişi çıktığı gün eşim poyraz uyandı dedi oflaya poflaya kalktım yerimden dedim bugğn yine mızmız geçecek baktım gülüyor nasıl mutlu. İçim açıldı mutlu oldum ben de. Kahvaltısını yaptırırken bardağı istedi verdim ağzına götürdü Çin Çin sesi ah kuzum dedim sen bana resmen benim dişim çıktı anne dedin

Ben var ya kınadığım ne varsa yaşadım bu doğum sonrası süreçte. Allah beni ibreti alemlik etti. Daha da kimseyi kınamam. Pat pat söylerim gerekirse hatta gerekmesin mümkünse. Öyle çok korkuyorum kınamaktan…

Çok geçmiş olsun ben de asıl sezaryenden sonra korkarım ameliyattan

Çok geçmiş olsun ben de asıl sezaryenden sonra korkarım ameliyattan
Sezeryan en zor ve en çok kan kaybı yaşanan ameliyatlardan biriymiş. Zaten şekli ne olursa olsun doğum yapan bi kadının halledemeyeceği bişe yok Allah’ın izniyle bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…