2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bizimki 8bucuk aylik suan sadece cak yapiyor. Alkisi ogretmeye calisirken bir iki defa yapti ama bidaha yapmiyor inatci babıldama seklinde baba dede diyor ama tabi bilincli degil. Yani suan biberonu gosterecek kadar bilincli durumda degil. Ama bu donemde hergun gelisim gosteriyorlar

Günaydınnnnn nasılsınız neler yapıyorsunuz
Ek gıdaya geçtiğimizden beri ilk kez dışarda kahvaltıya gittik, yanıma bebişin önlüğünü ve haşlanmış yumurtasını aldım. Biz yerken o da yedi iştahla, domates salatalık da kemirdi bizimki biz yedikçe yemek istiyor, beraber yemeye çalışıyoruz

Sagol canım deneyecegım soyledıklerınızı işe yarar ıns.su ıcmeyınce kabızlık oluyor o yuzden ıcmesını istiyorum.

M mert
Sagol canım deneyecegım soyledıklerınızı işe yarar ıns.su ıcmeyınce kabızlık oluyor o yuzden ıcmesını istiyorum.
benin bebeğim de içmiyor su. Çay kaşığıyla veriyorum bir de küçük bardak var onunla. Pipeti ben de öğretmedim denicem

Evet öyle çok seviyorlar brokoliyi sevdiremedim ya

Dene canım tarif ederken anlatamamış olabilirim . Pipetle su alıştırma yazarsan YouTube da çıkar . Zaten o alıştırma esnasında içirmiş oluyorsun su bir kaç güne de alışır pipetli su içmeye. Bizimki normal suluktan içmiyor . Pipetliden rahat içiyor

Çok zeki bunlar ya ısırasım geliyor öp öp doyamıyorumm çok yoruyor beni bari zayıflasam ama yok bsbdbsnsjsjs
Valla kilom aynı ama kas yaptım galiba daha güzel duruyorum tabi 85 kiloda istediğin kadar kas yap yok yani 70 in altına düşmem lazım

Benimki kovalamaca oynamayı çok seviyor ya sizinkiler de böyle miii, sürekli arkasından kovalayayım o kaçsın istyor bi de dönüp bakıyor ahahahahah
hiç oynamadık valla benimki beni dövmeyi ve boğuşmayı seviyor tepeme çıkıp saçımı başımı yolup tepikleyip vuruyo sonra ben onu devirip alaşağı ediyorum ben ona saldırıp ısırarak gıdıklıyorum falan öyle şeyler seviyo
senin oğlan burda en erken emekleyenlerdendi galiba hızlandı mı yürüteç falan itekleyebiliyo mu benimkisi daha yavaş emekliyo tutunup kalktığında ileri adım atacak kadar denge geliştiremedi henüz

Hahajhaha en sevdikleri saç baş yolmak benimki de yapıyor onu
Yürüteç almadım yürüme arkadaşı aldım itip yürüyor, koltuklardan tutunarak da yürüyor. Çok hızlı emekliyor kaçabiliyor artık

heh işte yürüteç derken onu kastetmiştim ben de itmeli olanlardan. o zaman dengesi çok iyi ya yürür seninki yakında. benimkinin daha bir 1 ayı falan var sanırım o seviyeye gelmesine

heh işte yürüteç derken onu kastetmiştim ben de itmeli olanlardan. o zaman dengesi çok iyi ya yürür seninki yakında. benimkinin daha bir 1 ayı falan var sanırım o seviyeye gelmesine
Bazen eliyle fazla itmiş oluyor totosu çok arkada kalıyor ay bi de bazen yan basıyor ya anlamadım düzgün basıyordu genelde birkaç seferdir bu ilgimi çekti alışkanlık yapmaz inşallah
18 aya kadar yürüme zamanları var canım erken geç önemli değil hiç, yürüdüklerinde daha çok yoracaklar belli bence de wrken yürüyecek benim yaramaz, ellerini bıraktığımda birkaç saniye dengede durup düşüyor

Evet bi de bekliyor geliyor muyum diye
Hahahah benimki de fıtı fıtı emkleyip kapı arkasından bana ceeee yapıyor
Valla kilom aynı ama kas yaptım galiba daha güzel duruyorum tabi 85 kiloda istediğin kadar kas yap yok yani 70 in altına düşmem lazım
Al benden de o kadar kaldım 82 de
Benimki emerken saçlarımla oynuyor kökünden yoluyor alışkanlık edindi vermeyince emmiyor ya benim bebede koltukta tutunup yürümeye başladı bende o yürüteçten almak istiyorum sen hangi marka aldın . Açıkçası çok para da vermek istemiyorum ya

Çok fenalar şuna bak
Benimki fisher price ama aşırı hızlı kayıyor önermem canım zaten sesli ışıklı olduğu için fiyatı yüksek bence yoksa bi esprisi yok ucuza da aynı görevi gören çok marka var. Tekerleklerine kalın kurdele gibi bişey bağladım yavaşlasın düşmesin diye

Fisher Prince baya pahalı ya ama evet öyleymiş yorumlarda okumuştum .Pilsan markasının gördüm arkadaşımda o güzeldi şu an 800 civarı fiyatı indirimde. E bebebekte de baby plus 486 TL'ye düşmüş acaba burda kullanan birisi var mı ?

Evet orasi oyle ama biraz burda okuduklarim modumuzu dusurdu esimle. Gel git ( eliyle) ya da al ver yapmiyor bizim bebe. Anne de demiyor baba da. Bir de tum haftasonu ismine hic bakmadi vallahi delirdim evde surekli sesleniyorum sifir bakti neyse ki gece basladi bakmaya( normalde bakiyordu) . Tamamen moduyla alakali herhalde , bir de bir seye odaklandi mi dunya duruyor gercekten. Gelisimsel olarak da oyle, bir kac gun uykusunda bile konustu, emeklemeyi ayaga kalkmayi kesti, simdi sadece emekliyor ayaga kalkiyor, hepsini bi arada yapamiyor babasi kilikli

Ben de tekmeleniyorum hep, ama isirmaya basladi, cok erken degil mi isirma icin bilmiuorim da oynarken gobegimi isirdi once, sonra mememden cekmistim ustumdekinin ipiyle oynarken mememi isirdi. Zaten gunde en az iki defa ustume kusuluyor , emerken memem cimdikleniyor. Surekli siddet goruyorum her yerim yara bere icinde oldu saka gbi
Benimki de bir ayagi bazen yamuk basiyor yurume arkadasiyla sanki suruyormys gbi ayagini, bir de genellikle parmak ucunda basiyor arada normal basiyor, normal mi su donem icin?
Seninki max 2 aya kosar benimki de ayakta durmaya calisiyor ellerini birakip biraz cilgin bir bebe, dusuyor tabi normal emekleme modu da acildi, arada oyle emekliyor orumcek gibi cok komik oluyor ve korkunc

Al veri benimki ilk kez buraya yazdığım zaman yaptı birden oldu normalde yaptırmaya çalıştığım bişey de değildi, alkış-
bay bay- gel gel sürekli gösteriyoruz asla yapmıyor mesela
Parmak ucunda da yürüyor aynen ara sıra bence normal sonuçta tam da basabiliyorlar gördük yani
Bir de yeni bir şey öğrendiklerinde ya da öğreneceklerinde duraksama oluyormuş dediğin gibi yaptıklarını bile yapmıyorlar gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…