- 26 Ocak 2021
- 989
- 2.828
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #50.301
Yok yapmadi, sevmesi zaman aldi ama su an zarini cikartip verinde çok tatlı emiyorKızlar mandalina verdiniz mi pişik falan yaptı
Meyve süzgecine koymayı düşünüyorum ben de. Köyden tazecik topladım dün bi cesaret edemedim vermeye. Deneyeyim hemen bakalım ne tepki verecekYok yapmadi, sevmesi zaman aldi ama su an zarini cikartip verinde çok tatlı emiyor
Ben kendi yemeklerimizden tuzsuz ayırıp veriyorum artık. Tabi bebek salçası kullanıyorum.yer fistigi ya da ceviz disinda kuruyemis veren oldu mu? Alerjenleri onden tanitiyorduk guya, nedense bi dondum kaldim yerfistiginda ki en sevdigim kuruyemistir. Zaten 3 defa markete gittim ve tuzsuz yer fistigi da bulamadim ama 6-9 ay arasi iyi diyorlardi, ve burasi icin de cok ciddi bir alerjen, cok yaygin goruluyor. Bir cesaret edip vermem lazimmis gbi hissediyorum. Bir de kizlar ne zaman salcali normal yemek yiyecekler? Ya da tuzla ne zaman tanistiracaksiniz? Teyzem tarhana yapmis, ondan vermek istiyorum ama mesela herkes bebek tarhanasi mi yapti verdi ya da aldi. Cocuk bize uyar demistim ama ben cocuga uydum, tuz algim tamamen degisti tuzsuz seyler bile asiri tuzlu gelmeye basladi artik
Yapmadı canım ama zaten bir iki dilimin zarını çıkarıp diline değdiriyorum suyunu çekiyorKızlar mandalina verdiniz mi pişik falan yaptı mı ?
Ben mandalinayı da portakalı da bi dilim eşine veriyorum severek suyumu emiyor pişik falan olmadı şükürKızlar mandalina verdiniz mi pişik falan yaptı mı ?
Ben annemin yaptığı tarhanadan vermiştim çok iştahlı yedi ama sonra hepsini kustu nedenseyer fistigi ya da ceviz disinda kuruyemis veren oldu mu? Alerjenleri onden tanitiyorduk guya, nedense bi dondum kaldim yerfistiginda ki en sevdigim kuruyemistir. Zaten 3 defa markete gittim ve tuzsuz yer fistigi da bulamadim ama 6-9 ay arasi iyi diyorlardi, ve burasi icin de cok ciddi bir alerjen, cok yaygin goruluyor. Bir cesaret edip vermem lazimmis gbi hissediyorum. Bir de kizlar ne zaman salcali normal yemek yiyecekler? Ya da tuzla ne zaman tanistiracaksiniz? Teyzem tarhana yapmis, ondan vermek istiyorum ama mesela herkes bebek tarhanasi mi yapti verdi ya da aldi. Cocuk bize uyar demistim ama ben cocuga uydum, tuz algim tamamen degisti tuzsuz seyler bile asiri tuzlu gelmeye basladi artik
Ceviz badem kaju bunlari veriyorum. Fistigida gecen hafta denedim minicik. Simdilik bunlaryer fistigi ya da ceviz disinda kuruyemis veren oldu mu? Alerjenleri onden tanitiyorduk guya, nedense bi dondum kaldim yerfistiginda ki en sevdigim kuruyemistir. Zaten 3 defa markete gittim ve tuzsuz yer fistigi da bulamadim ama 6-9 ay arasi iyi diyorlardi, ve burasi icin de cok ciddi bir alerjen, cok yaygin goruluyor. Bir cesaret edip vermem lazimmis gbi hissediyorum. Bir de kizlar ne zaman salcali normal yemek yiyecekler? Ya da tuzla ne zaman tanistiracaksiniz? Teyzem tarhana yapmis, ondan vermek istiyorum ama mesela herkes bebek tarhanasi mi yapti verdi ya da aldi. Cocuk bize uyar demistim ama ben cocuga uydum, tuz algim tamamen degisti tuzsuz seyler bile asiri tuzlu gelmeye basladi artik
Çiğ mi bunlar kavrulmuş muCeviz badem kaju bunlari veriyorum. Fistigida gecen hafta denedim minicik. Simdilik bunlar
Sebze çorbalarına katıyorum bugün ilk defa köfte yapmayı düşünüyorum tarif bakıcam netten ben deYa kızlar kıymayı nasıl veriyorsunuz benimki sevmedi gibi
Ben bi kabakla bi de patatesle denedim öğürüyor yemiyor ya pirzola denicem bi de et mi sevmiyor kıyma yutamıyor mu anlıcamSebze çorbalarına katıyorum bugün ilk defa köfte yapmayı düşünüyorum tarif bakıcam netten ben de
Alayım ben de. Ben bir yandan işbaşı yaptım bir yandan benim oğlanla delirmecelerdeyim. Biraz fazla hareketli, nereye ne ziyan verebilirim diye dolanan bir bebiş. Bir de aşırı ilgi delisi olduğu için onunlayken telefon bile hayal oluyor. Sadece onunla ilgilenmem gerekiyorweewell aldım canımm. Sen nerelerdesiin iyi misiinz
Yer fıstığı vermedim ben sadece ceviz ve badem verdim. Haftaya kontrolü var gidince doktora soracağım. Bir de geçen kontrolde doktor 8-9.ayda sizinle aynı sofraya oturabilir artık demişti ama tuz ve salça ayarını telrar soracağım. Tam olarak kastı ne diye. Ben bir defa ev yapımı organik tarhana verdim ya çokta severek içti acısızdı bu arada. normalde kendisinin keçi sütlü tarhanası var ama tatsız tuzsuz tabi gerçi onu da içiyorduyer fistigi ya da ceviz disinda kuruyemis veren oldu mu? Alerjenleri onden tanitiyorduk guya, nedense bi dondum kaldim yerfistiginda ki en sevdigim kuruyemistir. Zaten 3 defa markete gittim ve tuzsuz yer fistigi da bulamadim ama 6-9 ay arasi iyi diyorlardi, ve burasi icin de cok ciddi bir alerjen, cok yaygin goruluyor. Bir cesaret edip vermem lazimmis gbi hissediyorum. Bir de kizlar ne zaman salcali normal yemek yiyecekler? Ya da tuzla ne zaman tanistiracaksiniz? Teyzem tarhana yapmis, ondan vermek istiyorum ama mesela herkes bebek tarhanasi mi yapti verdi ya da aldi. Cocuk bize uyar demistim ama ben cocuga uydum, tuz algim tamamen degisti tuzsuz seyler bile asiri tuzlu gelmeye basladi artik
Kuzu pirzolaBir de kizlar ben bebek icin hic ekstra yemek alisverisi yapmamistim, kendi yediklerimi organik almaya basladim, yukadan puanina falan bakiyorum artik. Ama annem gelicek, bir seyler getirebilir. Severek kullandiginiz onereceginiz seyler var mi?
Ben fırında köfte yapıyorum içinin en yumuşak kısmını veriyorum minik minik ama köfte olarak değil yemeklerde yemeyi daha çok seviyor. Bir de eti de daha çok seviyor köftedenseYa kızlar kıymayı nasıl veriyorsunuz benimki sevmedi gibi
Bana da öyle geldi sanki pirzola eline versem daha çok zevk alacak kendimize köfte yapınca deneyeyim ben de öyle vermeyiBen fırında köfte yapıyorum içinin en yumuşak kısmını veriyorum minik minik ama köfte olarak değil yemeklerde yemeyi daha çok seviyor. Bir de eti de daha çok seviyor köftedense
Kesinlikle pirzoladan aşırı zevk alıyor ben bir tane eline veriyorum o onun suyunu emerken ben de diğer pirzoladan koparıp koparıp veriyorum ağzına minik minik iyi oluyorBana da öyle geldi sanki pirzola eline versem daha çok zevk alacak kendimize köfte yapınca deneyeyim ben de öyle vermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?