- Konu Sahibi elektroforez
- #1.601
55 ile hamile kaldım şimdi 54 oldum. Doktor ilk 3 ay kilo alma dedi. 2.trimester 5-6 3.trimesterda max 7 -7,5 toplam 10 yada 12,5 ideal dedi bana . Bilmiyorum tabi nasıl ilerler Sağlıklı beslenmek önemli tabi .
Çay kahve konusunda da eğer bağımlılık varsa günlük çok abartıya kaçmadan devam edebilirsin dedi Kendini suçlu hissetmen daha zarar verir dedi. Filtre kahvesiz güne başlayamazdım Tiksindim şu süreçte . Ama çaysız yapamıyorum henü Açık içiyorum sadece

Çay kahve konusunda da eğer bağımlılık varsa günlük çok abartıya kaçmadan devam edebilirsin dedi Kendini suçlu hissetmen daha zarar verir dedi. Filtre kahvesiz güne başlayamazdım Tiksindim şu süreçte . Ama çaysız yapamıyorum henü Açık içiyorum sadece

Ben de 59-58 e geri dönmeyi düşünüyorum ilk 3 aylık süreçte. Diğer aylar alırım diye düşünüyorum bakalım. Benim de kahve bağımlılık derecesindeydi ama içmiyorum içersem de 2-3 günde bir 2 yudum falan ancak. Çayı içiyorum bazen arada bi içmediğim de oluyor ama çok içmiyorum bi bardak sadece
 Ben de 59-58 e geri dönmeyi düşünüyorum ilk 3 aylık süreçte. Diğer aylar alırım diye düşünüyorum bakalım. Benim de kahve bağımlılık derecesindeydi ama içmiyorum içersem de 2-3 günde bir 2 yudum falan ancak. Çayı içiyorum bazen arada bi içmediğim de oluyor ama çok içmiyorum bi bardak sadece

boy kilo endeksi de önemli ama ben 38 beden giyiyorum ama siz baya zayıfsınız
 boy kilo endeksi de önemli ama ben 38 beden giyiyorum ama siz baya zayıfsınız  

limon parçalı soğuk soda istiyorum hep
 limon parçalı soğuk soda istiyorum hep

doktora gidicem şimdi
 doktora gidicem şimdi 

istifra etmiorum ama sürekli bulantı çekiyorum
 istifra etmiorum ama sürekli bulantı çekiyorum insallah 9 ay boyunca sürmez böyle
 insallah 9 ay boyunca sürmez böyle
 benim genelde tüm gün oluo hele yemek yerken. Sofraya çok aç oturuyorum ama fazla yiemeden kalkiyorum
   benim genelde tüm gün oluo hele yemek yerken. Sofraya çok aç oturuyorum ama fazla yiemeden kalkiyorum bende salatalk yiorm kraker yiorm bastirio biraz ama bakalm uzun surmez insallah
 bende salatalk yiorm kraker yiorm bastirio biraz ama bakalm uzun surmez insallah