- 22 Mayıs 2024
- 980
- 1.962
- 33
- 31
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #18.721
Ben de inanıyorum geçeceğine İnşallahBak bizim geçti hemen senin de öyle olacaktırBu detaylı ultrason harika bişeymiş, gittiğinde doya doya izle bebişini
Seni nasil etiketleyeceğimi çözemedigim için alintiliyorum djdbdjjdkd senin aldığın bebek arabası bu muydu fiyatı sanki daha yüksekti senin aldığının öyle hatırlıyorumYok hahahah ağza girmiyormuşiptal et o zaman canımm ya da kargolandıysa iade edersin emin olamıyorsan şu otomatiklerinde indirimini bekliyorum ya bi inmedi gitti bee. Arkadaşa da sorcaktım zaten memnun mu diye
evet evet canımm onlarrKargoya verilmiş 110 lira bir şeydi kalsın kenarda dedim iade ile uğraşamam
Elektrikli olanların mı?
ay evet ya 15 e aldık bizSeni nasil etiketleyeceğimi çözemedigim için alintiliyorum djdbdjjdkd senin aldığın bebek arabası bu muydu fiyatı sanki daha yüksekti senin aldığının öyle hatırlıyorumben bu indirimlere inanmıyorum da fazla emin olmak için soruyorum ndbxjdjd
Litetrax biraz agirmis sanırım ondan vazgeçmek üzereyim
Senin nasil canim enzimlerde birsey var mi ?
Senin sonuçlar nasıl canım
Senin nasil canim enzimlerde birsey var mi ?
böyle kızlarSenin sonuçlar nasıl canım
Doktoruna ne zaman göndereceksin canım ben çok anlamam aslında ama çok uç değil değerler sankiböyle kızlar
Aşkım idrar da enfeksiyon mu var. Ama değerler çok uçuk değil bence sınırda normalböyle kızlar
Ben de geçen gün lansinoh un teklisinden sipariş verdim inşallah memnun kalırımKızlar e bebekteki çalışan bana bunu önerdi siz göğüs pompası düşünüyor musunuz almayı ? #reklamdegil
1792 TL ymiş lansioh teklisi onu da favladımBen de geçen gün lansinoh un teklisinden sipariş verdim inşallah memnun kalırım
ctesi randevum var canmm gidince göstereyim dedimDoktoruna ne zaman göndereceksin canım ben çok anlamam aslında ama çok uç değil değerler sanki
canım hiç bilmiyorum ki bi belirtim de yok. Hani yanma, ağrı vsAşkım idrar da enfeksiyon mu var. Ama değerler çok uçuk değil bence sınırda normal
Mayooş benim de böyle olmuştu, tesadüf idrar tahlilinde senin gibi hafif enfeksiyon çıkmıştıcanım hiç bilmiyorum ki bi belirtim de yok. Hani yanma, ağrı vs
Canım kan degerlerınde sorun yok,kanın dusmus sadece bıraz,karacıger degerlerın gayet ıyı sekerın gayet ıyı.sıkıntı bır durum yok merak etme.şekerınde iyi.idrarda bıraz bıseyler var ona ılac verebılır belkıböyle kızlar
Ben lansinoh ciftli elektrikli aldim insallah memnun kalirimKızlar e bebekteki çalışan bana bunu önerdi siz göğüs pompası düşünüyor musunuz almayı ? #reklamdegil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?