2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Bak bizim geçti hemen senin de öyle olacaktır Bu detaylı ultrason harika bişeymiş, gittiğinde doya doya izle bebişini
Ben de inanıyorum geçeceğine İnşallah geçen yavaş yavaş profilini görmeye başlamıştık. Hep uyuyor ya instadan bazı bebek hareketlerini görüyorum benimki tembel galiba . Burnu aynı babasının, bildiğin yandan bakınca belli oluyor

Yok hahahah ağza girmiyormuş iptal et o zaman canımm ya da kargolandıysa iade edersin emin olamıyorsan şu otomatiklerinde indirimini bekliyorum ya bi inmedi gitti bee. Arkadaşa da sorcaktım zaten memnun mu diye
Seni nasil etiketleyeceğimi çözemedigim için alintiliyorum djdbdjjdkd senin aldığın bebek arabası bu muydu fiyatı sanki daha yüksekti senin aldığının öyle hatırlıyorum ben bu indirimlere inanmıyorum da fazla emin olmak için soruyorum ndbxjdjd

Litetrax biraz agirmis sanırım ondan vazgeçmek üzereyim

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-13-00-56-34-019_com.android.chrome.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 116
Kargoya verilmiş 110 lira bir şeydi kalsın kenarda dedim iade ile uğraşamam

Elektrikli olanların mı?
evet evet canımm onlarr
ay evet ya 15 e aldık biz

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2024-11-13 085206.webp
    28 KB · Görüntüleme: 92
  • Ekran görüntüsü 2024-11-13 085223.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 83
  • Ekran görüntüsü 2024-11-13 085402.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar dünden beri göbek çevremde bir ağrı var karnımın sağ üst tarafı gibi. Neresi olduğunu çözemiyorum. 21+1 olduk bugün. Neyden olabilir korkuyorum. Yaşayan oldu mu? İlk gebeliğimde göbek fıtığı olmuştu. Acaba ondan kaynaklı mı diyorum yoksa bir organım mı ağrıyor çözemiyorum neresi olduğunu. Karnı hemen çıkanlardanım çok gergin göbek deliğim de hemen dışına çıktı büyüdü gibi. Umarım fıtık kaynaklıdır bebeğim iyidir

canım hiç bilmiyorum ki bi belirtim de yok. Hani yanma, ağrı vs
Mayooş benim de böyle olmuştu, tesadüf idrar tahlilinde senin gibi hafif enfeksiyon çıkmıştı Kan değerlerinde büyük bi sorun yok gibi . İdrar yolu enf. için tek kullanımlık bi toz vermişti benim doktorum ben de 5 gün dut kürü yaptım bi daha şikayetim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…