2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
İşte benimkini sisteme girmedikleri için sıkıntı yaratıyor ben 5 doz diye biliyorum ama
Sen eminsen yaptırma canım sonuçta ömür boyu koruyuculuğu için yaptırdık

Rica ederim canım benim sevindim iyi gelmesine Evet analık gerçekten çok zor dediğin gibi Allah yardımcımız olsun güzel haberler alalım hep inşallah

İnternet yorumlarında da çekim gücünün olmadığını yazmışlar. Ben en iyisi bebebao alayım

ay benim beybim baya uslu mu olcak acaba, gündüz kuduruyoo gece uyuyooo yerim onuuu

hala ilk dozu bile olmayan ben şeker yüklemesini nerede yaptıracaksın?
Yaaa seninki gece uyuyacak o , zaman ben şeker yüklemesini doktorumun muayenehanesinde yaptıracağım sağlık ocağı yapıyormuş ama bizim burası aşırı kalabalık oluyor. Uzun süre de beklemek falan gerekiyor ondan eşim de doktor yapsın dedi. Tiroit falan da çıkmıştı bende bir onlara bir de tam kan sayımıma bakacak şeker yüklemesi ile 1200 TL gibi bir fiyat verdi. Bize de iyi geldi bakalım perşembe gideceğim yaptırmaya.

Bizim sağlık ocağı uzun süredir gelmiyor arıcam ben dedi 32. Haftaya kadar zamanı var dedi. İkinci dozu ne zaman yapıyolar ki 32. Haftaya kadar zamanı varsa anlamadım
ben tek doz mu iki doz mu onu bile bilmiyorum canım hiç. bi şey demedi. cuma gidince sorarım yazarım buradan

Kırmızı mavi olan damarlardaki kan akışına bakıyorlar. Ben her gittiğimde bakıyorlar. Ayrıntılıda daha uzun bakmıslardı.

Kan uyuşmazlığı demişken, kan uyuşmazlığı için indirekt coombs testi olan var mı? Ben cumartesi yaptırdım negatif çıktı
Testin ismini hatırlayamıyorum ama bana 27. Haftada yapılması gerekiyor dedi. Senden aldığımız kandan cocuğun kan grubuna bakılacak cocuğun kan grubu negatif cıkarsa problem yok ama pozitif cıkarsa iğne yapılacak dedi.

Öncelikle geçmiş olsun bende sık idrar yolu enfeksiyonu geçiren biriyim hamileliklerimde hiç bir çözümü de olmuyor kaç antibiyotik filan kullandım ilk gebeligimde kızım benimde enfeksiyon sebebiyle 10 gün civarı yattı ama bizimki anneli servisti bende yanındaydım antibiyotik başlıyorlar korkmayın tabi ilk o lohusalikla bende çok korkup ağlamıştım. İdrar yolu enfeksiyonu önemli ama doktorların önemsemiyor olma sebebi de hamilelik sebepli olması normal karşılıyorlar bu durumu mesela kolestrol da öyle bazı durumları aşırı olmadığı sürece gebelikte normal diyorlar

sağlık ocağında nasıl yapılıyor onu hala anlamadım sonuca nasıl bakılıyor? sonuçta orda kanlar hastaneye gitmiyor mu? 10 a kadar kan alınıyor amaaann bakıcaz artık
Kırmızı mavi olan damarlardaki kan akışına bakıyorlar. Ben her gittiğimde bakıyorlar. Ayrıntılıda daha uzun bakmıslardı.
aynen baya uzun uzun baktıı inceledi
negatif çıktı bizim iğneye gerek yok dedi doktor ama internette bazı yerler de negatif çıkarsa iğne yapılır yazıyoo tam bi kafa karışıklığı. Tabii benim için doktorun dediği önemli. Bir de sonraki gittiğimde şekere bakıcağımız için belki de 23. haftada yaptı bana testi

Kizlar sabah wc de sari akintida kan vardi hemen dojtoru aradim gittim cok sukur birsey yokmus ama progestan verdi her ihtimale karsi bir de dinlenme cok korktum minnak cok hareketli hic yuzunu goremedik
geçmiş olsuun canım dinlen dinlennn

Yani doğru aslında ben doktorumda yaptıracağım için hiç sorgulamadım nasıl yaptıklarını. Belki sekizde açıldığı için yetişiyordur

Kizlar sabah wc de sari akintida kan vardi hemen dojtoru aradim gittim cok sukur birsey yokmus ama progestan verdi her ihtimale karsi bir de dinlenme cok korktum minnak cok hareketli hic yuzunu goremedik
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol

ay benim beybim baya uslu mu olcak acaba, gündüz kuduruyoo gece uyuyooo yerim onuuu

hala ilk dozu bile olmayan ben şeker yüklemesini nerede yaptıracaksın?
Ya benim de 25 hafta olmuş tetanozdan haber yok ben bi gidim sağlık ocağına, tarihim geçti mi acaba yine vurulabilir miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…