- 11 Temmuz 2024
- 2.237
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.395
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #19.401
Sen eminsen yaptırma canım sonuçta ömür boyu koruyuculuğu için yaptırdıkİşte benimkini sisteme girmedikleri için sıkıntı yaratıyor ben 5 doz diye biliyorum ama
Rica ederim canım benim sevindim iyi gelmesineYa desteğin için çok teşekkür ederim çok iyi geldi. Gerçekten Allah razı olsun. Eğer ben de dayanamayacak gibi olursam içerim o zamaninşallah ilerlemez ya da böyle hafif düzeyde kalır amin cidden analık çok zor. Hem vicdani hem her açıdan. Allah yardımcımız olsun
İnternet yorumlarında da çekim gücünün olmadığını yazmışlar. Ben en iyisi bebebao alayımCanım bundan kullandım ben oğlumda ama çekim gücünü beğenmedim açıkçası yani canı çok yakıyor ama göğsü tam boşaltmıyo. Bi zaman sonra icindeki silikon kısımlar yikandikca deforme oluyor ve hepten süt çıkışı azalıyor parça değişimi gerekiyor
Yani boşuna acı çektim o kadar doğru süt çıkmadı kardeşime ebebekten aldık ondan memnundu ama ben kullanmadm o yüzden bişey diyememİnternet yorumlarında da çekim gücünün olmadığını yazmışlar. Ben en iyisi bebebao alayım
E bebekteki kız da bana orda bir ürün önermişti kesinlikle bu önerimdir diye ama bakalımYani boşuna acı çektim o kadar doğru süt çıkmadı kardeşime ebebekten aldık ondan memnundu ama ben kullanmadm o yüzden bişey diyemem
Yaaa seninki gece uyuyacak o , zamanay benim beybim baya uslu mu olcak acaba, gündüz kuduruyoo gece uyuyooo yerim onuuu
hala ilk dozu bile olmayan benşeker yüklemesini nerede yaptıracaksın?
ben tek doz mu iki doz mu onu bile bilmiyorum canım hiç. bi şey demedi. cuma gidince sorarım yazarım buradanBizim sağlık ocağı uzun süredir gelmiyor arıcam ben dedi 32. Haftaya kadar zamanı var dedi. İkinci dozu ne zaman yapıyolar ki 32. Haftaya kadar zamanı varsa anlamadım
Tamam kuzum teşekkür ederimben tek doz mu iki doz mu onu bile bilmiyorum canım hiç. bi şey demedi. cuma gidince sorarım yazarım buradan
Ben 21 de yaptırmıştım ilk dozu ama yirmiden sonra oluyor diye biliyorum. Diğeri de bir ay sonra yapılıyor.Aile hekimiligi 20+2 yani bu cuma gelin tetanos aşısı yapalim dedi tarih gayet okey dimi erken degil
Kırmızı mavi olan damarlardaki kan akışına bakıyorlar. Ben her gittiğimde bakıyorlar. Ayrıntılıda daha uzun bakmıslardı.Canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz
benim 15-20 dk falan sürdü. Her yerine baktı iyice sonra böyle uzaklaştırdı gibi bişi yaptı kırmızılı mavili bişeylere baktı. Bitince de sekreter bana 1 sayfalık sonuç verdi. Doktoruma gösterdim sorun yok yeterli dedi
Testin ismini hatırlayamıyorum ama bana 27. Haftada yapılması gerekiyor dedi. Senden aldığımız kandan cocuğun kan grubuna bakılacak cocuğun kan grubu negatif cıkarsa problem yok ama pozitif cıkarsa iğne yapılacak dedi.Kan uyuşmazlığı demişken, kan uyuşmazlığı için indirekt coombs testi olan var mı? Ben cumartesi yaptırdım negatif çıktı
Öncelikle geçmiş olsun bende sık idrar yolu enfeksiyonu geçiren biriyim hamileliklerimde hiç bir çözümü de olmuyor kaç antibiyotik filan kullandım ilk gebeligimde kızım benimde enfeksiyon sebebiyle 10 gün civarı yattı ama bizimki anneli servisti bende yanındaydım antibiyotik başlıyorlar korkmayın tabi ilk o lohusalikla bende çok korkup ağlamıştım. İdrar yolu enfeksiyonu önemli ama doktorların önemsemiyor olma sebebi de hamilelik sebepli olması normal karşılıyorlar bu durumu mesela kolestrol da öyle bazı durumları aşırı olmadığı sürece gebelikte normal diyorlarKızlr selamlar bayadır yoktum girmedim Umarım iyisinizdir bebişler de iyidir.
Tatildeydim o süreçte cuma günü ablam doğum yaptı. Daha önce söylemiştim haTırlayanlar olur aramızda 4 ay var. Hamilelik boyunca hiçbir sorun olmadı. Testler ultrasonlr her şey çok güzeldi. Cuma öğlen Doğdu bebişimiz çok sağlıklı dedi doktor ilk kontroller harikaydı. Cuma akşam enfeksiyon var diyip yoğun bakıma aldılar. Söylenene göre doğum esnasında anneden geçiyormuş enfeksiyon . Hamilelik sırasında genelde hafif enfeksiyonları önemsemiyor kadın doğumculr. Ben buna inandım. Benim de ilk başlarda idrar tahlilim tertemiz çıkıyordu. Son tahlilde mesela hep yüksek değerler vardı ama doktor önemsemedi. Madem sorun yok diğer testlermde neden kırmızı sonuç yoktu mesela? Demek ki az da olsa var. Ablamın da hamilelikde az da olsa hep olmus idrar yolu enfeksiyonu ama az diye önemsememiş doktor. Sonuç olarak bebeğimizi orada bıraktık eve boş pusetle döndük. Çok üzücü kızlar. Anlatmam. Gidip göremiyoruz bile haftada 3 gün 1 saat görebilecek sadece annesi. Lütfen dua eder misiniz hepiniz en kısa zamanda değerleri düzelsin ve sağlıkla annesine babasına kavuşsun.
Haftaya tekrar kan vericem canim sanirim ilaclarla ilgiliBenim de karaciğer enzim testlerim normal çıkardı ama bu inden sonra hep yüksek çıkıyor ben de ara verdim yakın zamanda tekrar ölçtüreceğim bakalım bununla alakalı mı?
sağlık ocağında nasıl yapılıyor onu hala anlamadım sonuca nasıl bakılıyor? sonuçta orda kanlar hastaneye gitmiyor mu? 10 a kadar kan alınıyor amaaann bakıcaz artıkYaaa seninki gece uyuyacak o , zamanben şeker yüklemesini doktorumun muayenehanesinde yaptıracağım sağlık ocağı yapıyormuş ama bizim burası aşırı kalabalık oluyor. Uzun süre de beklemek falan gerekiyor ondan eşim de doktor yapsın dedi. Tiroit falan da çıkmıştı bende bir onlara bir de tam kan sayımıma bakacak şeker yüklemesi ile 1200 TL gibi bir fiyat verdi. Bize de iyi geldi bakalım perşembe gideceğim yaptırmaya.
aynen baya uzun uzun baktıı incelediKırmızı mavi olan damarlardaki kan akışına bakıyorlar. Ben her gittiğimde bakıyorlar. Ayrıntılıda daha uzun bakmıslardı.
negatif çıktı bizim iğneye gerek yok dedi doktor ama internette bazı yerler de negatif çıkarsa iğne yapılır yazıyoo tam bi kafa karışıklığı. Tabii benim için doktorun dediği önemli. Bir de sonraki gittiğimde şekere bakıcağımız için belki de 23. haftada yaptı bana testiTestin ismini hatırlayamıyorum ama bana 27. Haftada yapılması gerekiyor dedi. Senden aldığımız kandan cocuğun kan grubuna bakılacak cocuğun kan grubu negatif cıkarsa problem yok ama pozitif cıkarsa iğne yapılacak dedi.
geçmiş olsuun canım dinlen dinlennnKizlar sabah wc de sari akintida kan vardi hemen dojtoru aradim gittim cok sukur birsey yokmus ama progestan verdi her ihtimale karsi bir de dinlenme cok korktum minnak cok hareketli hic yuzunu goremedik
Yani doğru aslında ben doktorumda yaptıracağım için hiç sorgulamadım nasıl yaptıklarını. Belki sekizde açıldığı için yetişiyordursağlık ocağında nasıl yapılıyor onu hala anlamadım sonuca nasıl bakılıyor? sonuçta orda kanlar hastaneye gitmiyor mu? 10 a kadar kan alınıyor amaaann bakıcaz artık
aynen baya uzun uzun baktıı inceledi
negatif çıktı bizim iğneye gerek yok dedi doktor ama internette bazı yerler de negatif çıkarsa iğne yapılır yazıyoo tam bi kafa karışıklığı. Tabii benim için doktorun dediği önemli
9-10 arası diyolar ya kan alımı, belki ben de hiç uğraşmam direkt doktorda yaptırırımYani doğru aslında ben doktorumda yaptıracağım için hiç sorgulamadım nasıl yaptıklarını. Belki sekizde açıldığı için yetişiyordur
Geçmiş olsun canım dinlen bol bolKizlar sabah wc de sari akintida kan vardi hemen dojtoru aradim gittim cok sukur birsey yokmus ama progestan verdi her ihtimale karsi bir de dinlenme cok korktum minnak cok hareketli hic yuzunu goremedik
Ya benim de 25 hafta olmuş tetanozdan haber yok ben bi gidim sağlık ocağına, tarihim geçti mi acaba yine vurulabilir miyim bilmiyorumay benim beybim baya uslu mu olcak acaba, gündüz kuduruyoo gece uyuyooo yerim onuuu
hala ilk dozu bile olmayan benşeker yüklemesini nerede yaptıracaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?