- 8 Ağustos 2023
- 6.013
- 7.083
- 128
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #19.561
Teşekkür ederim canım ona bakayım benim memitolar büyük birazfarkettim hatırlatma olsunnn diye iliştirdiiimm ye kız ye miden mi bulanıyor
925 te xl gördüüm canım @Tiniminimavihanim ondan almıştı
xl all benim de büyüdü ya alttan çatlamışTeşekkür ederim canım ona bakayım benim memitolar büyük biraz
Yaaa ben ne zamandır yağ sürmüyorum süreyim barixl all benim de büyüdü ya alttan çatlamış
Kokusunu sevmiyorummfarkettim hatırlatma olsunnn diye iliştirdiiimm ye kız ye miden mi bulanıyor
925 te xl gördüüm canım @Tiniminimavihanim ondan almıştı
Levrek falan çok kokmayan balıklar var. Hamsi istavrit çok kokuyo ben de tercih etmiyorum onları bbvghjhvjnKokusunu sevmiyorummyiycem bundan sonra söz olsun kendime
somon da kokuyor çok ya ben iyice sosluyorum bu akşam yapıcam hattaLevrek falan çok kokmayan balıklar var. Hamsi istavrit çok kokuyo ben de tercih etmiyorum onları bbvghjhvjn
Gümüş kapak kullanmadım ama kullanacağım zaman sadece anne sütü ile dursun yeter demişlerdiGümüş kapak kullandığınızda krem kullanılmıyormuş bilginiz olsun yani içine krem sürüp kapatmaktan bahsediyolar sanırım
Somon hamilelere oneriyolar ama denemedim onyargim var ona yağlı balık tadi hoş olur mu acaba diye sjdjdjjdjjdsomon da kokuyor çok ya ben iyice sosluyorum bu akşam yapıcam hatta
Hamilelik sürecinde tanıştığım ve en sevdiğim balıkSomon hamilelere oneriyolar ama denemedim onyargim var ona yağlı balık tadi hoş olur mu acaba diye sjdjdjjdjjd
Maden suyu iyi geliyor. Gaviscon şurup yazdı doktorum da. Hiçbir zararı yokmuş.Kızlar aranizda mide yanması yaşayanlar vardi. Ben hic yaşamadım nasil bse oldugunuda bilmiyordum. Dun aksam yemek borumdan agzima dogru alev cikiyor gibiydi. Sanki sıcak hava üfleniyor gibi degisik ve cok rahatsiz ediciydi. Bu mide yanmasımı oluyor ? Eger oyleyse bidaha olursa ne yapsam rahatlatir ?
Levrek falan çok kokmayan balıklar var. Hamsi istavrit çok kokuyo ben de tercih etmiyorum onları bbvghjhvjn
somon da kokuyor çok ya ben iyice sosluyorum bu akşam yapıcam hatta
Somon hamilelere oneriyolar ama denemedim onyargim var ona yağlı balık tadi hoş olur mu acaba diye sjdjdjjdjjd
Ben de yediğimde hep somon yiyorum ama levrek hiç yemedim diğer balıklara şans vereyim bakalım bende. Bir de dardanelin poşette somonları var diyetisyenim evde pişirmek istemediğim için onu önermişti daha önce konserve olmadığı için güvenli sayılıyormus benim gibi evdeki kokudan rahatsız olan varsa #reklamdeğilHamilelik sürecinde tanıştığım ve en sevdiğim balık
Bende dün yaşadım 1 tatlı kaşığı tahin beni rahatlattı sende dene iyi gelirse yazKızlar aranizda mide yanması yaşayanlar vardi. Ben hic yaşamadım nasil bse oldugunuda bilmiyordum. Dun aksam yemek borumdan agzima dogru alev cikiyor gibiydi. Sanki sıcak hava üfleniyor gibi degisik ve cok rahatsiz ediciydi. Bu mide yanmasımı oluyor ? Eger oyleyse bidaha olursa ne yapsam rahatlatir ?
Canım ben aldım ama zor olur sanki normal kullanmak kendi poşeti ile uyumlu sanki sadece.Korbell normal çöp poşeti ile kullanilir mi
Ay ilk trimester kabustu, hic yiyemedim de benim de bu aksam somon var. Sos olarak ne kullaniyorsun? Ben yag tuz defne yapragi koyup atiyorum firina bol sebzeyle, yeni tarif iyi olursomon da kokuyor çok ya ben iyice sosluyorum bu akşam yapıcam hatta
Tertemiz bir korbell dolap uygulamasından aldım 250 TL ye hiç bir şeyi yok. İhtiyaç sahibi alsın diue uyguna koymuş. Onun yorumunun altında çöp poşeti de kullanabilirsiniz yazmış o yüzden size de sormak istedim oluyor mu diyeCanım ben aldım ama zor olur sanki normal kullanmak kendi poşeti ile uyumlu sanki sadece.
Eğer o oluyor dediyse olabilir o zaman canım bir yolu vardır ben tam anlayamadım nasıl takılırTertemiz bir korbell dolap uygulamasından aldım 250 TL ye hiç bir şeyi yok. İhtiyaç sahibi alsın diue uyguna koymuş. Onun yorumunun altında çöp poşeti de kullanabilirsiniz yazmış o yüzden size de sormak istedim oluyor mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?