2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar bebisim 2 gundur cokcok az hareket ediyor hatta nerdeyse etmiyor gibi insan telas yapiyor valla burdaki arkadaslara telas yapma gayet normal falan derdim ama oyle olmuyormus normalde cok hareketliydi bazen oyle guclu tekme atiyorduki yerimden zipliodum. 2 gundur hic hissetmiorum

Canım korkma benımkıde oyle bazen dısardan bıle gozukuyor hareketlerı,bazen ben bıle cok zor hıssedıyorum.bence pozısyon degısıklıgı falan yapıyorlar.ama hıc hıssedemezsen tümm gün boyunca o zaman bır doktora gorunebılırsın ama.

Canım benim de bazen oluyor öyle bir gün hiç hissetmiyorum. Tatlı yer uzanırsam başlıyor harekete denesene sen de üzülme iyidir bebişin

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-20-14-03-35-010_com.dolap.android.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
ya 2 gündür ben de öyleyim hareket ediyor ama daha az ve güçsüz sanki bilmiyorum evham yaptım. Hiç hissetmediğim olmuyordu ama nette de baktım 28. haftaya kadar normalmiş
32. Haftaya kadar zamanı var diyen ebeyi ben nasıl bekliyim. Doğurunca yapacak heralde
arkadasım 26. hafta da hala bekliyormuş. Gerçi onun 2. gebeliği, ilki 4,5 yaşında falan o zaman yapıldıysa belki tek dozu bekliyordur

Ben bekleyemem o kadar benim daha önce aşım da yok kişilik itibariyle beklemeyi sevmiyorum

Hamileliğimin başındam beri aynısı var bende de hareket hissetmeyince dinliyorum
Ben başından beri alacaktım bir türlü cesaret edemedim en sonunda cesaretimi topladım iki gündür çok işime yarıyor hareket hissetmediğim için kalbim duyuyorum kısacık yetiyor

Aynen oyle cok az hareket ediyordu acaba bağirsak hareketimmi bebek mi diye kararsiz kaldim. Ama azonnce cikolata yedim uzandim biraz oynadi hareketlendi. 2 gundud cikolata yemedigimi farkettim bide dun agir taşıdım bisey oldu diye korkmustum

Tesadüfen sağlık ocağına yazdım aşı geldi mi diye geldi hemen gelirsen yapalım dedim bilginize
vayy vaay geldi de beni aramadılarsa çok kötüüü olurrrr trip atarım sjdlka
ya ben de buraya yazdıktan sonra kıpır kıpır olmaya başladı çook şükür civcivimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…