• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Canım bizim de böyle başlamıştı acile gittik ilaç verdi. Sonra doktoruna gittik 3 gün sonra. hep ciğerleri dolmuş nebulizatör ile hava verdim ilaçlı. 15 günde anca toparladı. Başta serum fizyolojik hava versek ciğerleri dolmayacaktı.
Sümüğü nasıldı kuzum. Benim bebeğimin de beyaz ve genelde şeffaf akıntısı var nadiren de öksürüyor ama keyfi yerine ateşi de çıkmadı. Buna rağmen ciğerlere inme ihtimali var mı acaba? Rabbim korusun tüm bebeklerimizi. Size de geçmiş olsun🌸

donuk somon aldım çözülünce yıkayıp sade haliyle fırında pişirdim ağzımda çiğneyip yedirdim bebeğe :D inşallah bişey olmaz
Eskiden böyleydi ama hastalıklar yoktu o zaman. Yine de ağızla çiğneyip vermesen daha mı sağlıklı olur canım ya.

Kızlar ben hâlâ @Acelya A ve @papatya 11 merak ediyorum. gideceğiniz vakit habersiz gitmeyin gerçekten gece fln uyandığımda aklıma geliyor. İnşallah iyilerdir 😞
Ay bende ya yanlış kişiyi etiketlemişsin ama olsun bacım bende çok merak ediyorum 🤦🏻‍♀️☹️ Özellikle papatya yı :(
Ahahahhaha umarım ben öyle şeyler yapmam 😄 kıyafetimi akşamdan hazırlayayım bari 😄

Ay sosyal medya konusunda resmen bensin. Durup dururken dıdısının dıdısı aklıma gelir bulmadan uyuyamam 😄😄 fazla merak da zararlı
Tınısının tınısını merak ediyorum ama artık eskisi gibi stalkerlığım da kalmadı bacım 2 çocukla formdan düştüm aradığımı bulamayıp merakımla kalıyorum 🤣
donuk somon aldım çözülünce yıkayıp sade haliyle fırında pişirdim ağzımda çiğneyip yedirdim bebeğe :D inşallah bişey olmaz
Kız her şey ok da ağzında niye çiğneyip veriyon bacım 😩🤣

Eskiden böyleydi ama hastalıklar yoktu o zaman. Yine de ağızla çiğneyip vermesen daha mı sağlıklı olur canım ya.
Aynısını diyecektim elinle didiklesen çatalla ezsen tamamdı bence, ben aynı kaşıktan yemeyi de doğru bulmuyorum :(

Aynısını diyecektim elinle didiklesen çatalla ezsen tamamdı bence, ben aynı kaşıktan yemeyi de doğru bulmuyorum :(
elimle didikledim de çok büyük parçalar halinde kaldı ben de ağzımda çiğnedim lol.
hahah ben de öyle düşündüm eskiden blender olmadığına göre büyük ihtimal ağızda çiğneyip veriyolarmıştır diye.

Ay bende ya yanlış kişiyi etiketlemişsin ama olsun bacım bende çok merak ediyorum 🤦🏻‍♀️☹️ Özellikle papatya yı :(

Tınısının tınısını merak ediyorum ama artık eskisi gibi stalkerlığım da kalmadı bacım 2 çocukla formdan düştüm aradığımı bulamayıp merakımla kalıyorum 🤣

Aaaaa hiç farketmedim 😀

Kızlar bugün ill defa kıymalı senze çorbası verdim. Yutamaz diye korkup başlayamamıştım. Patates soğan havuç pırasa, çok az biber, irmik bir diş minnak bir sarımsak, çok az da kimyon kattım gaz yapmasın diye içine. Pütürlü bıraktım her zaman yaptığım gibi ama kıymadan sanırım çok öğürdü birkaç defa kustu ama yedi de.
Sizde de öğürme oluyor mu kıymaya geçenler?

Sümüğü nasıldı kuzum. Benim bebeğimin de beyaz ve genelde şeffaf akıntısı var nadiren de öksürüyor ama keyfi yerine ateşi de çıkmadı. Buna rağmen ciğerlere inme ihtimali var mı acaba? Rabbim korusun tüm bebeklerimizi. Size de geçmiş olsun🌸
Şeffaftı. Öksürük ilk başta gece oluyordu, uyurken. Sonra arttı. Keyfi hep iyiydi benimkinin de. Halsizlik hiç olmadı. Bizde ateş de vardı ilk hafta. 38.5 la acile gitmiştik zaten. Sonra 37lere düştü bir daha çıkmadı o kadar

Açelya aralık grubuna yazmış. Misafirlerden giremiyordue o. Ama papatyayı ben de çok merak ediyorum, daha da gelmez sanırım kaç ay oldu. inşallah kötü bir şey olmamıştır demekten başka çare yok.
İnşallah bende öyle düşünüyorum canım umarım iyidir ☹️

Kız allah seni napmasın ağzımızda milyonlarca bakteri var😂😂😂 neyse en azından bağışıklığına katkı sağlamış oldun😂

Kızlar istanbul avrupa yakası sünnet için önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı? Bebişi sünnet ettirmeyi düşünüyoruzz
Canım ben oralarda değilim ama tavsiyem önce devlette bir ürolog görsün. Bu özeller para için her şeyi yapar. Benim eniştem ürolog. Oğlumun doktoru ile aynı hastanede çalışan tek ürolog. Oğlumun doktoru bilmiyor bunu tabi. Bana dedi ki kadın, sünnet için uygun, yaptırın. bence sünnet uygunluğundan anladığı falan yok amaç muayeneye yönlendirmek. Biz zaten her pazar sülalece toplanırız köyde ve mutlaka enişteye kontrol ettiriyoruz ara ara ve şuan asla uygun değil dedi. Kaç bebek bu sebeple tekrar tekrar ameliyat olmuş yazık günah.

Canım ben oralarda değilim ama tavsiyem önce devlette bir ürolog görsün. Bu özeller para için her şeyi yapar. Benim eniştem ürolog. Oğlumun doktoru ile aynı hastanede çalışan tek ürolog. Oğlumun doktoru bilmiyor bunu tabi. Bana dedi ki kadın, sünnet için uygun, yaptırın. bence sünnet uygunluğundan anladığı falan yok amaç muayeneye yönlendirmek. Biz zaten her pazar sülalece toplanırız köyde ve mutlaka enişteye kontrol ettiriyoruz ara ara ve şuan asla uygun değil dedi. Kaç bebek bu sebeple tekrar tekrar ameliyat olmuş yazık günah.
Ay kıyamam ya neden uygun değilmiş peki canım? Çok haklısın aslında of kafam çok karıştı

Şeffaftı. Öksürük ilk başta gece oluyordu, uyurken. Sonra arttı. Keyfi hep iyiydi benimkinin de. Halsizlik hiç olmadı. Bizde ateş de vardı ilk hafta. 38.5 la acile gitmiştik zaten. Sonra 37lere düştü bir daha çıkmadı o kadar
Ciğerlere indiğini siz farketmiş miydiniz

Başka bir şey de mi verdi böyle ne kaçırdım sggdsjhds

Back
X