• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar bugün ill defa kıymalı senze çorbası verdim. Yutamaz diye korkup başlayamamıştım. Patates soğan havuç pırasa, çok az biber, irmik bir diş minnak bir sarımsak, çok az da kimyon kattım gaz yapmasın diye içine. Pütürlü bıraktım her zaman yaptığım gibi ama kıymadan sanırım çok öğürdü birkaç defa kustu ama yedi de.
Sizde de öğürme oluyor mu kıymaya geçenler?
Tanesi normalde verdiğine göre daha taneli olunca anlatamadim ama anlamissindir umarım snbdjs onlari yutma asamasinda oguruyordu ama alıştı şimdi... Alışır yavas yavaş mersk etme yutarken taneli diye alışık değiller ona öğürüyorlar bence

Kızlar bugün ill defa kıymalı senze çorbası verdim. Yutamaz diye korkup başlayamamıştım. Patates soğan havuç pırasa, çok az biber, irmik bir diş minnak bir sarımsak, çok az da kimyon kattım gaz yapmasın diye içine. Pütürlü bıraktım her zaman yaptığım gibi ama kıymadan sanırım çok öğürdü birkaç defa kustu ama yedi de.
Sizde de öğürme oluyor mu kıymaya geçenler?
Pütürlü nasıl bırakıyorsunuz çorbaları çatalla ezerek mi yine?
Çok soru sordum sana kusura bakma🙃

elimle didikledim de çok büyük parçalar halinde kaldı ben de ağzımda çiğnedim lol.

hahah ben de öyle düşündüm eskiden blender olmadığına göre büyük ihtimal ağızda çiğneyip veriyolarmıştır diye.
Verme kuzu sen verme. Ağzındaki tüm bakteriler geçiyor bebeğe. Dişinde çürük varsa ufak bi iltihap varsa bile hop bebekte. Faydasından çok zararı var bence. Yemeyiversin daha somon. Pırasa yesin bezelye yesin bal kabağı zamanı geldi mis gibi ondan yesin. Bak ne anlatcam şimdi 😀
Ben 10 yaşındaydım bizim komşunun bebeği oldu. Eskiden böyle yaparlardı tabi komşu bana öğretti dedi ki bak böyle vericen. Bi de büyük kızı vardı benle yaşıt. Biz çiğneyip çiğneyip veriyoruz çocuğa🤣🤣🤣 aradan yıllar geçti ben oldum 32 o bebek oldu 22. Bigün dedim ki ben seni kuş gibi ağzımla besledim bana ne dese beğenirsin🤣🤣🤣 abla sen yaşlan ben de seni kuş gibi beslicem hakkını öderim dedi😂😂😂😂

Ay kıyamam ya neden uygun değilmiş peki canım? Çok haklısın aslında of kafam çok karıştı
Tombik beni oğlum, pipi gömülüyor. İlk aylara göre daha iyiymiş. İzlemeye devâm dedi enişte. Bu şekilde sünnet yapılırsa yarım sünnet oluyormuş, deri yapışıyormuş. Sonra tekrar tekrar ameliyat...

Lansinoh kullandım canın ben çok ama çok memnundum ama akıtma yapıyordu ellerim serbest kalamadı tabi bu yüzden. Çekim gücü güzeldi ama. #reklamdeğil
Sağol canım Bana çalışırken engel olmayan sessiz olan bir şey lazım acaba bulabilir miyim genele de bir sorayım

Mochi sağarken çok ses yapıyor mu canım dışardan çok belli oluyor mu ayakta rahat ettirir mi
Maalesef belli oluyor ya kocaman duruyor tskınca kıyafetten gayet belli :( gürültüşü bi ortamda fark edilmez ama sessizlikte sesi anlaşılıyor. Ayakta sorun olmaz ben avmde kullanmıştım kışın üzerimde mont varken cnmcmckckcdkkdkx

donuk somon aldım çözülünce yıkayıp sade haliyle fırında pişirdim ağzımda çiğneyip yedirdim bebeğe :D inşallah bişey olmaz
Ağızda çiğneyip vermek çok sakıncalı 🥲 streptokokus mutans gibi yetişkin ağzında bulunan ancak bebeklerde bulunmayan bakteriler bebeklik çağı diş çürüklerinin en yaygın sebebi 😕 bir de reflü hastalığı yapan helicobacter pylori var. Türkiyede ağızdan ağıza yemek verme alışkanlığında ötürü %80 gibi yüksek bir oranda bulunuyor. Senelerce midede yaşayabiliyor

Tombik beni oğlum, pipi gömülüyor. İlk aylara göre daha iyiymiş. İzlemeye devâm dedi enişte. Bu şekilde sünnet yapılırsa yarım sünnet oluyormuş, deri yapışıyormuş. Sonra tekrar tekrar ameliyat...
Sünneti cocuk cerrahimi daha iyi yapio acaba ürologlarmi

Sağol canım Bana çalışırken engel olmayan sessiz olan bir şey lazım acaba bulabilir miyim genele de bir sorayım
Akıtma sorunu göğüs yapısıyla ilgili ben mail attım o plastik kısımdan tekrar yolladılar birinde akıtma yapıyor birinde yapmıyordu ama yine devam etti inşallah bulabilirsin iyi bişe. Arkadaşlar mochi kullanmıştı benim bi de #reklamdeğil

Ağızda çiğneyip vermek çok sakıncalı 🥲 streptokokus mutans gibi yetişkin ağzında bulunan ancak bebeklerde bulunmayan bakteriler bebeklik çağı diş çürüklerinin en yaygın sebebi 😕 bir de reflü hastalığı yapan helicobacter pylori var. Türkiyede ağızdan ağıza yemek verme alışkanlığında ötürü %80 gibi yüksek bir oranda bulunuyor. Senelerce midede yaşayabiliyor
Bak bunu bilmiyordum da zaten benim dişler sağlıklı olmadığından hiç denemem

Benimki de tombik ya bazen gömülüyor bazen gayet belirgin oluyor pipisi doktorlar sünnete uygun dedi ama bilmiyorum

Bak bunu bilmiyordum da zaten benim dişler sağlıklı olmadığından hiç denemem
Ben tadım kaşığını bile masterchef edasıyla lavaboya atıyorum tekrar içine değdirmiyorum 🥲 reflüm var liseden beri. Gerçekten anlatılmaz yaşanır 🥲 oğluma geçer diye aşırı korkuyorum

Back
X