• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Yani 6 aydan sonra lokal anestezi yapmiolarmis dimi dogrumuymuş😒
Ya şimdi zaten o bölgeyi uyuşturuyorlar. Sonrasında maske ile sersemletip yapıyorlar. Bana kalsa ben lokal anesteziden çok genel anestezi tercih ederdim etkileri açısından genel anestezi ile sersemletmek her zaman daha iyi. Zaten komple uyutmuyorlar dediğim gibi yapacak olan yere ve kuruma da bağlı. Mesela özel Muayenehane olsa ya da eski tip sünnetçi olsa onlar direkt lokal ile kaç yaşında olursa olsun yapıyorlar. Ama ben hastane ortamında yapılsın istediğim için dikişli yöntemle hastanede yaptırdım koterle vs yaktırmadım.

Siz illa lokal yapılsın derseniz ona göre yapılan bi yer bulup o şekilde yaptırabilirsiniz.

Baya azaldı canım doktora götürdük boğazdan ciğere inmeden müdahale edelim dedi şurup verdi sürekli de burnunu açıyoruz öksürük eskisi kadar yok şükür
Benimki de hasta ve burnunu asla temixletmiyor ne serum sıkabiliyorum ne çekebiliyorum nasıl yapıyorsunuz ya :( güç bela serum damlatıyorum bazen ama sonrssı yok

Ya şimdi zaten o bölgeyi uyuşturuyorlar. Sonrasında maske ile sersemletip yapıyorlar. Bana kalsa ben lokal anesteziden çok genel anestezi tercih ederdim etkileri açısından genel anestezi ile sersemletmek her zaman daha iyi. Zaten komple uyutmuyorlar dediğim gibi yapacak olan yere ve kuruma da bağlı. Mesela özel Muayenehane olsa ya da eski tip sünnetçi olsa onlar direkt lokal ile kaç yaşında olursa olsun yapıyorlar. Ama ben hastane ortamında yapılsın istediğim için dikişli yöntemle hastanede yaptırdım koterle vs yaktırmadım.

Siz illa lokal yapılsın derseniz ona göre yapılan bi yer bulup o şekilde yaptırabilirsiniz.
Cok tesekkr ederim aslnda hic bilgim yoktu dikiş yada yakma vesaire. Sizden ogrenmis oldum🙏🙏

Benimki de hasta ve burnunu asla temixletmiyor ne serum sıkabiliyorum ne çekebiliyorum nasıl yapıyorsunuz ya :( güç bela serum damlatıyorum bazen ama sonrssı yok
Biz de eşimle yaparken ağlaya ağlaya yapıyoruz ama ben tek olunca daha kolay oldu ya önce konuşuyorum güldürüyorum ellerini tutup hemen sıkıyorum sonra da çok hızlı çekiyorum daha az ağlıyor

Kreşle telefonda görüştüm 2 aylıkken başlayan şu an 6 aylık olan bebeğimiz var dedi 🥺🥺 eşimle konuşup karar vericez kasım ayı için 7.00-13.00 gibi konuştum bakalım ya
Ay minnoşlar ya 🥹🥹 imkaniniz olsa kendiniz bakarsınız çok iyi anlıyorum üzülme ❤️ geçinme derdi olmasa keşke 🥲 hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah bebişkon da çok sever 🌸

Ay minnoşlar ya 🥹🥹 imkaniniz olsa kendiniz bakarsınız çok iyi anlıyorum üzülme ❤️ geçinme derdi olmasa keşke 🥲 hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah bebişkon da çok sever 🌸
Kesinlikle canım ya :( yine de 10 gün falan kaynanamlar bakmaya çalışacak ablamı da yanlarına göndericem gözlemlesin bakabilir mi diye, ben kreşin daha iyi olacağı fikrindeyim tabi. Amin canım inşallah 🥹🥹🥹

haha pinterestten böyle bi instagram videosuna denk geldim yorumlarda hep eleştirmişler kadın bebeği hiç ağlatmadan 2 hafta uğraşarak kendi kendine uyumayı öğretmiş millet vah vah bi bebek kendi kendine uyur mu hiç yazmış.
keşke benim hayta evladım da bu şekilde uyuyabilse..
bu arada bu tip uyku tulumlarından kullanan var mı aranızda? uykusunda amuda kalkmaya çalışan bebeklerde işe yarar mı?

haha pinterestten böyle bi instagram videosuna denk geldim yorumlarda hep eleştirmişler kadın bebeği hiç ağlatmadan 2 hafta uğraşarak kendi kendine uyumayı öğretmiş millet vah vah bi bebek kendi kendine uyur mu hiç yazmış.
keşke benim hayta evladım da bu şekilde uyuyabilse..
bu arada bu tip uyku tulumlarından kullanan var mı aranızda? uykusunda amuda kalkmaya çalışan bebeklerde işe yarar mı?

Vallahi bende bunlardan yaklaşık 4 tane var. Hem ben aldım hem hediye geldi ve çok da iyi markalardan. Gel gelelim bi tanesinin içinde durmuyor. Yani bebeğim hareketli ve uyurken ayaklarını açmak için tepinerek kendini uyandırıyor battaniye ile yatınca bile. Bunda da zorlayıp zorlayıp açamayınca basıyor çığlığı. O şekilde uyanıyor ağlayarak. Yani bu her bebeklik değil bence bi deneyin ya da uygun fiyatlı alın verim alırsanız kaliteli alın bence paranız çöp olmasın. Ben bendekileri hep kardeşime verdim

Back
X