Ben omlet veriyorum canim, icine yumurta da ekliyorum ki pofuduk olsun diye. Yemese bile emiyo o da iyidir diyorum. Haslamayi benimki birakali bayaa oldu, sadece tadim zamani yedi
Ben de ya. Bi yerde 85 ten 73 e indim, sonrasi yok. Ve su an sadece cikolatayla besleniyorum. Cocuga saglijli yemekler yapip kendime yaoacak gucum de yok, olsa bile cikolata ve tatli istiyor canim sadece. Bi ara spor yapiyodum kalkaip sabah erken , simdi yuzumu yikayamiyorum bile. Ben cok bakimliydim, protez cadi tirnakli, saci basi yapili botokslu dolgulu bir tiptim. Cildim mahvoldu emzirmekten rozam tetiklendi, 56 kilo tas gbi vucudum vardi tamam 64 le hamile kaldim ama o bile cok iyimis degerini bilememisim diye agliyorum su an. Bacaklarim selulitlendi, kollarim cok kalin oldu. Surekli yorgunum.
Ben de hem onu hem vteci aldim, bi arkim fosher proce cok hizli gidiyor demisti, once vteci actim, su an en sevdigi oyuncak o, digerini iade edicem.
Ben bir de sirtina kafasini koruyacak cantalardan aldim duserse diye, yuz ustu dustu bugun kdjdjdjd icim parcalandi tabi saka bir yana da olcagi varsa onune gecemiyormyssun