- Konu Sahibi elektroforez
- #49.741
Evet onuda denedim salladım pış pışladım yalancı emzik yok asla susmuyo ağlaması bile değişiyoHer uyandığında da meme vermeyin diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru. Bu sefer emzik gibi kullanıp alışkanlıktan uyanıyorlarmış. Uyumayan çocuk zor. Diş ağrısı baya bölüyor uykuları. İnşallah çabuk düzene girer de bari gece dinlenirsin

o yüzden kendin içinde kızıp üzülüp stres yapma. Kendini üzme bak kaç ay geçti bile hepsi hallolacak azıcık zaman sadece
 o yüzden kendin içinde kızıp üzülüp stres yapma. Kendini üzme bak kaç ay geçti bile hepsi hallolacak azıcık zaman sadece 

bir beklentim yok kimseden minnet edemicem ne kendi anneme ne kvye. Benim bebegim her yeri b*knda götürse max 2 yil sursun illaki duzene oturacak ayaklandiklari zaman kendilerini oyalayacaklar pesimizden gezecekler vs daha zor da olsa bir çok açıdan rahat olacak sonuçta bunlari düşünüp depresyon ihtimalini kafamdan atıyorum yoksa işin içinden cikilmiyor
 bir beklentim yok kimseden minnet edemicem ne kendi anneme ne kvye. Benim bebegim her yeri b*knda götürse max 2 yil sursun illaki duzene oturacak ayaklandiklari zaman kendilerini oyalayacaklar pesimizden gezecekler vs daha zor da olsa bir çok açıdan rahat olacak sonuçta bunlari düşünüp depresyon ihtimalini kafamdan atıyorum yoksa işin içinden cikilmiyor  yalnız değilsin çoğumuz benzer haldeyiz, yetersiz anne olduğunu da düşünmüyorum sen de düşünme bebegimiz için mafolmus sefil halde geziyoruz ama geçecek
 yalnız değilsin çoğumuz benzer haldeyiz, yetersiz anne olduğunu da düşünmüyorum sen de düşünme bebegimiz için mafolmus sefil halde geziyoruz ama geçecek , dusununce ben de subat anasiyim neden benim bebem 2 nap yaparken 3 nape cikartti uykusunu merak icindeyim
, dusununce ben de subat anasiyim neden benim bebem 2 nap yaparken 3 nape cikartti uykusunu merak icindeyim 

çok geçmiş olsun sana da ne ameliyatı canım ciddi bir durum yoktur inşallah
çok geçmiş olsun sana da ne ameliyatı canım ciddi bir durum yoktur inşallah
 haklısın dio
 haklısın dio  ah kuzum dedim sen bana resmen benim dişim çıktı anne dedin
 ah kuzum dedim sen bana resmen benim dişim çıktı anne dedin ben de asıl sezaryenden sonra korkarım ameliyattan
 ben de asıl sezaryenden sonra korkarım ameliyattan