• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Nebülizatör kullanan kızlar size sorularım var lütfen Help😁
Ben şimdi taşınabilir bi cihaz aldım. Bebeğimin yoğun burun akıntısı var bu durumda kullanmak uygun mu?
Serum fizyolojikle ne şekilde kullandınız?
Burnu tıkanık değil ama burun akıntısı rahatsız ediyor belli. Kullansam faydası olur mu?

Geçmiş olsun tekrar daha iyi mi kuzu
Sag ol iyilesmedi tam hala ara ara atesleniyo antibiyotik ates dusurucu yok.multivitamin yoo b12 yok demir yok d vitamini sabahtan aksama kadar 50 tane seyi zorla iciriyorum cocuga. Hele antibiyotigi hic tolere edemiyo fiskirtarak kusuyo verince tekrar veriyorum artik zorla kusacak bisey kalmayinca ve asiri gaz ve ishal yapti cocukta

Nebülizatör kullanan kızlar size sorularım var lütfen Help😁
Ben şimdi taşınabilir bi cihaz aldım. Bebeğimin yoğun burun akıntısı var bu durumda kullanmak uygun mu?
Serum fizyolojikle ne şekilde kullandınız?
Burnu tıkanık değil ama burun akıntısı rahatsız ediyor belli. Kullansam faydası olur mu?
Ben kullandım ama benimkinin tıkanıktı ve balgamdan dolayı öksürüyordu iyi geldi bir nebze. Serum suyu tek kullanımlık olan miniklerden döküyordum içine artık durduğu kadar veriyordum arada kafasini cevirsede yinede tutuyordu. Burun akıntısına nasıl gelir hiçbir fikrim yok ama belki de genzinin dolmasındansa akması daha mantıklı gibime geldi. İstersen bir dene gidişata göre devam eder yada kesersin çünkü zararlı bişey değil.

Ben kullandım ama benimkinin tıkanıktı ve balgamdan dolayı öksürüyordu iyi geldi bir nebze. Serum suyu tek kullanımlık olan miniklerden döküyordum içine artık durduğu kadar veriyordum arada kafasini cevirsede yinede tutuyordu. Burun akıntısına nasıl gelir hiçbir fikrim yok ama belki de genzinin dolmasındansa akması daha mantıklı gibime geldi. İstersen bir dene gidişata göre devam eder yada kesersin çünkü zararlı bişey değil.
Nemlendiriyormuş aslında burun içini benim bebiş durmuyor ki çok huzursuz zaten hem diş hem akıntı. Havalar değişti çocuğum bi rahatlatamadı halen ya

O sırada şu an okulda olan bneee 😂😂😂🖖

Kız ben öyle hamileyken hemen vereceğimi düşünerekten aldıydım da takınca çok sıkıştırıp karnımı ağrıttı, toplamda 2 saat falan takmışımdır 😂😂😂

Ayyy hiç uyuyamadığı, uykuya dalacağı zaman ağlayarak uyandığında ben ağrısını hafifletsin diye bir ya da iki akşam 3 ml parol verdim, o gece uyudu.. şu an altta 3 diş çıktı, üstten de 2. Diş çıkmak üzere

Kız ben sadece normal uzun kollu bluzla yatırıyorum, üstüne de penye battaniye örtüyorum ona rağmen terliyor, oda sıcaklığı da genelde 23.5-24.5 civarı oluyor.. ben 1.6 tog uyku tulumu aldım ama onu hiç giydirmedim daha, giydireceğimden de şüpheliyim ama bakalım bulunsun diye aldım 😂😂😂 en kötü normal bir tulum alırım gece yatırmalık, öyle yatar herhalde
Bizim oda ayrı şuan gece cesaret edemem örtmeye xbxbbxbx

Ahahaha seni görmek lazım odadan odaya giderken🤣🤣🤣
Valla kafami vura vura gidio geliyordum en son yere ipeği koyduğum yatak gibi bir yer var yumusak orda mi yatsam odasında diye düşündüm veya aramiza mi alsak falan diye ki biraz toparladi iki gecede bir güzle uyuyo katlaniyorum o yüzden wjxbjendjddjdbd

Ne yediriyonuz bebelere hiç yazmıonuz😁
Valla her gün kara kara düşünüyorum ne yedirsem diye aslında haftalık menü yapsam daha kolay gibi olacak. Hoş benimki hiç tabağını bitirdiği olmadı çok az yiyor. Dün mesela kabak+tatlı patates+ kıyma yaptım yedi biraz akşam. Öğlen de irmik muz ceviz rendesi vermiştim. Bazen sabahları yumurta sarısı avokado lor . Bugün ne yapacağımı daha bilemedim. Fikirlere açığım 😁

Valla her gün kara kara düşünüyorum ne yedirsem diye aslında haftalık menü yapsam daha kolay gibi olacak. Hoş benimki hiç tabağını bitirdiği olmadı çok az yiyor. Dün mesela kabak+tatlı patates+ kıyma yaptım yedi biraz akşam. Öğlen de irmik muz ceviz rendesi vermiştim. Bazen sabahları yumurta sarısı avokado lor . Bugün ne yapacağımı daha bilemedim. Fikirlere açığım 
Akşama yapacağım yemekten yiyebileceği bir şey varsa ayır tuzsuz salçasız yap yesin 😀 mesela ben dün taze fasulye yapmıştım ayırdım verdim pilavla 😀

Akşama yapacağım yemekten yiyebileceği bir şey varsa ayır tuzsuz salçasız yap yesin 😀 mesela ben dün taze fasulye yapmıştım ayırdım verdim pilavla 😀
Mantıklı da benimki tanelilere hala alışamadı biraz fazla pütürlü olsun hemen tükürüp öğürüyor. Yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum bakalım.

Mantıklı da benimki tanelilere hala alışamadı biraz fazla pütürlü olsun hemen tükürüp öğürüyor. Yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum bakalım.
O zamannnn bal kabağı brokoli falan verdin mi onları haşlayıp ezebilirsin

Back
X