- 21 Eylül 2017

- 3.043

- 7.398

- 158

- 28

- Konu Sahibi elektroforez
 - #49.901

Ben kurmuştum ama sütüm azaldığı için devam edemedimVardi aslinda burada bir arkadas kurmustu dur vakayim seni etiketlemeye calisayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kurmuştum ama sütüm azaldığı için devam edemedimVardi aslinda burada bir arkadas kurmustu dur vakayim seni etiketlemeye calisayim
Sag ol iyilesmedi tam hala ara ara atesleniyo antibiyotik ates dusurucu yok.multivitamin yoo b12 yok demir yok d vitamini sabahtan aksama kadar 50 tane seyi zorla iciriyorum cocuga. Hele antibiyotigi hic tolere edemiyo fiskirtarak kusuyo verince tekrar veriyorum artik zorla kusacak bisey kalmayinca ve asiri gaz ve ishal yapti cocuktaGeçmiş olsun tekrar daha iyi mi kuzu
Ben kullandım ama benimkinin tıkanıktı ve balgamdan dolayı öksürüyordu iyi geldi bir nebze. Serum suyu tek kullanımlık olan miniklerden döküyordum içine artık durduğu kadar veriyordum arada kafasini cevirsede yinede tutuyordu. Burun akıntısına nasıl gelir hiçbir fikrim yok ama belki de genzinin dolmasındansa akması daha mantıklı gibime geldi. İstersen bir dene gidişata göre devam eder yada kesersin çünkü zararlı bişey değil.Nebülizatör kullanan kızlar size sorularım var lütfen Help
Ben şimdi taşınabilir bi cihaz aldım. Bebeğimin yoğun burun akıntısı var bu durumda kullanmak uygun mu?
Serum fizyolojikle ne şekilde kullandınız?
Burnu tıkanık değil ama burun akıntısı rahatsız ediyor belli. Kullansam faydası olur mu?
Nemlendiriyormuş aslında burun içini benim bebiş durmuyor ki çok huzursuz zaten hem diş hem akıntı. Havalar değişti çocuğum bi rahatlatamadı halen yaBen kullandım ama benimkinin tıkanıktı ve balgamdan dolayı öksürüyordu iyi geldi bir nebze. Serum suyu tek kullanımlık olan miniklerden döküyordum içine artık durduğu kadar veriyordum arada kafasini cevirsede yinede tutuyordu. Burun akıntısına nasıl gelir hiçbir fikrim yok ama belki de genzinin dolmasındansa akması daha mantıklı gibime geldi. İstersen bir dene gidişata göre devam eder yada kesersin çünkü zararlı bişey değil.
Bizim oda ayrı şuan gece cesaret edemem örtmeye xbxbbxbxO sırada şu an okulda olan bneee
Kız ben öyle hamileyken hemen vereceğimi düşünerekten aldıydım da takınca çok sıkıştırıp karnımı ağrıttı, toplamda 2 saat falan takmışımdır
Ayyy hiç uyuyamadığı, uykuya dalacağı zaman ağlayarak uyandığında ben ağrısını hafifletsin diye bir ya da iki akşam 3 ml parol verdim, o gece uyudu.. şu an altta 3 diş çıktı, üstten de 2. Diş çıkmak üzere
Kız ben sadece normal uzun kollu bluzla yatırıyorum, üstüne de penye battaniye örtüyorum ona rağmen terliyor, oda sıcaklığı da genelde 23.5-24.5 civarı oluyor.. ben 1.6 tog uyku tulumu aldım ama onu hiç giydirmedim daha, giydireceğimden de şüpheliyim ama bakalım bulunsun diye aldımen kötü normal bir tulum alırım gece yatırmalık, öyle yatar herhalde
Aaa ayırdın mı odalarıBizim oda ayrı şuan gece cesaret edemem örtmeye xbxbbxbx
2 ay olacak sanırım ayıralı zaten dış krizine de denk geldi bi ara pisman olmuştum sjhdjdnjdndjdjAaa ayırdın mı odaları![]()
Ahahaha seni görmek lazım odadan odaya giderken2 ay olacak sanırım ayıralı zaten dış krizine de denk geldi bi ara pisman olmuştum sjhdjdnjdndjdj
Kabızlık sorunu yeni yeni toparladı. Pek ek gıda vermiyorum ara verdikNe yediriyonuz bebelere hiç yazmıonuz![]()
Valla kafami vura vura gidio geliyordum en son yere ipeği koyduğum yatak gibi bir yer var yumusak orda mi yatsam odasında diye düşündüm veya aramiza mi alsak falan diye ki biraz toparladi iki gecede bir güzle uyuyo katlaniyorum o yüzden wjxbjendjddjdbdAhahaha seni görmek lazım odadan odaya giderken![]()
Sebzeden devam malesef snbdbdbxjdnnd sebzede cesitlilik saglamaya calisiyorum işte bugün sebzeli (sebzeleri ezmedim yumusayinca dilimledim sadece) bulgur yaptım sevmedi tadini tabi ki....Ne yediriyonuz bebelere hiç yazmıonuz![]()
Ay bir an dedim ki bu kim yeni üye de değil lak diye dalmış insan bi mrb falan der diye wjdbjwbdjdnjxhhsbxjsjEski nickim seviyomheenick yenileyince kendim de yenilenmiş gibi hissettim
Ben de irmik kullanmaya korkuyorum halenKabızlık sorunu yeni yeni toparladı. Pek ek gıda vermiyorum ara verdik
Valla her gün kara kara düşünüyorum ne yedirsem diye aslında haftalık menü yapsam daha kolay gibi olacak. Hoş benimki hiç tabağını bitirdiği olmadı çok az yiyor. Dün mesela kabak+tatlı patates+ kıyma yaptım yedi biraz akşam. Öğlen de irmik muz ceviz rendesi vermiştim. Bazen sabahları yumurta sarısı avokado lor . Bugün ne yapacağımı daha bilemedim. Fikirlere açığımNe yediriyonuz bebelere hiç yazmıonuz![]()
Akşama yapacağım yemekten yiyebileceği bir şey varsa ayır tuzsuz salçasız yap yesinValla her gün kara kara düşünüyorum ne yedirsem diye aslında haftalık menü yapsam daha kolay gibi olacak. Hoş benimki hiç tabağını bitirdiği olmadı çok az yiyor. Dün mesela kabak+tatlı patates+ kıyma yaptım yedi biraz akşam. Öğlen de irmik muz ceviz rendesi vermiştim. Bazen sabahları yumurta sarısı avokado lor . Bugün ne yapacağımı daha bilemedim. Fikirlere açığım