• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Sofraya sizle oturacak yemese bile izlesin. Onun kahvaltı zamanı sen de koy öne bi tabak peynir ekmek bile olsa ye. O yemek istemezse de sen karşısında ye. Bi de hastalık dediğin gibi tabi ki etkiliyor. Of ne zaman geçecek bu grip ya grip oldu benim miniğim de
bugün hiçbi şey yemedi ne yazık ki köfte falan da yaptım birlikte yemeyi de denedim ama hastalığını atlatamamış daha ve ishal oldu çok fena 7 kere ishal kaka yaptı. son 1 haftada 90 gram almıştı geri vermiş onu da 7230 olmuş. 3 gün boyunca ateşi sürdü artık ateşi çıkmıyo ama hala toparlanamadı enerjik ayağa kalkmaya falan çalışıyo ama çabuk uykusu geliyo ishal ve iştahsız bakalım ne kadar sürecek iyileşmesi. geçmiş olsun poyrike nasıl oldu ateşi falan çıktı mı onun da

bugün hiçbi şey yemedi ne yazık ki köfte falan da yaptım birlikte yemeyi de denedim ama hastalığını atlatamamış daha ve ishal oldu çok fena 7 kere ishal kaka yaptı. son 1 haftada 90 gram almıştı geri vermiş onu da 7230 olmuş. 3 gün boyunca ateşi sürdü artık ateşi çıkmıyo ama hala toparlanamadı enerjik ayağa kalkmaya falan çalışıyo ama çabuk uykusu geliyo ishal ve iştahsız bakalım ne kadar sürecek iyileşmesi. geçmiş olsun poyrike nasıl oldu ateşi falan çıktı mı onun da
Aaa ishal varsa diş de geliyor demek ki ama doktora gittin mi tekrar bebeklerde kilo kaybı önemli

Kızlar oto koltuğuna hala karar veremedim ben ya :( adac testi falan dikkat etmeli miyim? 0-36 kg olanlara genelde test yapılmıyormuş 0-18kg da almak istemiyorum kısa süre kullanılıyor diye. Maxi cosi, joie, kraft ne alsam bilemedim

Kızlar oto koltuğuna hala karar veremedim ben ya :( adac testi falan dikkat etmeli miyim? 0-36 kg olanlara genelde test yapılmıyormuş 0-18kg da almak istemiyorum kısa süre kullanılıyor diye. Maxi cosi, joie, kraft ne alsam bilemedim
Bende kraft galler var. Sevdim. Biraz aşağıda. Belki yüksek olanlar ileride daha iyi görüş sağlayabilir

Ay bende karar veremedim bir türlü ya. Fiyat aralığı da çok geniş insanın kafası karısıyor. Yoyko bear ı beğeniyorum bir de holmer i beğendim. Senin belirlediğin modeller var mı?

Ay bende karar veremedim bir türlü ya. Fiyat aralığı da çok geniş insanın kafası karısıyor. Yoyko bear ı beğeniyorum bir de holmer i beğendim. Senin belirlediğin modeller var mı?
Yoyko bizimki. Yatış kademesi daha iyi olan varsa onu tercih edin çocuk dik uyuyor resmen

Ateşi 38 lere çıktı kuzum gerçi kulaktan. Doktor makattan ölçüm yapın diyor bize öyle yapınca daha yüksek çıkıyor.

Yoyko bizimki. Yatış kademesi daha iyi olan varsa onu tercih edin çocuk dik uyuyor resmen
0-36 kg aralığı için olan oto koltukları çok yatmıyormuş canım. Onun için daha kısa kullanılabilir birşey tercih etmek lazım sanırım. Ama bende almışken bir kez almak istiyorum açıkcası.

Holmeri hiç görmedim bi bakayım. Ben 360 dönmesini ve 0-36 olmasını istiyorum. Yoykoyu pek beğenmedim ya. Maxi cosi spinel s var aklımda, kraft veya joie 360 olanlardan biri de olabilie seçemedim cidden hiç :( yatış kademeleri nasıl detaylı bilgi göremiyorum ki ona göre karar vermem lazım
0-36 kg aralığı için olan oto koltukları çok yatmıyormuş canım. Onun için daha kısa kullanılabilir birşey tercih etmek lazım sanırım. Ama bende almışken bir kez almak istiyorum açıkcası.
Of gerçekten mi ya, ben de almışken bir kere alayım diyorum

Of dis geliyordur insallah, bebem iki uc gundur hic bir sey yemiyor, her sey oldugu gbi yere direkt. Isin ilginc tarafi cildira cildira emen bebe memeyi emmedi mama yedi onun yerine. Sutum birden bu kadar azalabilir mi ya, kotu beslendim dort bes gundur de artik etkilenmez diy dusunuyordum

Of dis geliyordur insallah, bebem iki uc gundur hic bir sey yemiyor, her sey oldugu gbi yere direkt. Isin ilginc tarafi cildira cildira emen bebe memeyi emmedi mama yedi onun yerine. Sutum birden bu kadar azalabilir mi ya, kotu beslendim dort bes gundur de artik etkilenmez diy dusunuyordum
Bizde diş geleceği zaman kısa süren ishal, vücut ısısında yükseklik, salyada artış ve gece sık uyanma olmuştu. Ha bir de burun akıntısı. Bunlardan birkaçı var mı acaba sizde

Ateşi 38 lere çıktı kuzum gerçi kulaktan. Doktor makattan ölçüm yapın diyor bize öyle yapınca daha yüksek çıkıyor.
geçmiş olsun kuzuya atlatır hemen inşallah
Aaa ishal varsa diş de geliyor demek ki ama doktora gittin mi tekrar bebeklerde kilo kaybı önemli
inşallah diştir damakları baya sertleşti ama ağzını kitliyo baktırmıyo hiç. gece uykuları zaten kabus gibi odadan odaya geziyoruz tüm gece şu an beşik sallıyorum .D çok merak ediyorum tipi nası olcak dişi çıkınca heheh. doktora tekrar gitmedik henüz ben evde ölçtüm ama ben çıplak ölçtüğümden kendi ölçümüme daha çok güveniyorum hiçbi şey yemiyo zaten yüzünden belli kilo verdiği
düzenli yenen içilen şeyler süte 1-2 günde etki ediyo gibi hissediyorum ben ama belki meme rahatlama mekanı olduğundan ve o huzursuz olduğundan emmiyodur. ben de aynı şeyleri yaşıyorum memeyi de çok az emiyo inşallah düzelir artık. keşke dişten olsa da diş çıktı mı sorun bitse :/

Kızlar bebeğim çok ağlıyo evveli gece üşüttü sanırım ince giydirdim üstünüde açmış anladım ama geç kaldım burnu tıkanmış dün burnunu açtım hep hafif öksürüğü var gece hiç uyumadı hala ağlıyo emiyo gözler kapalı ateş yok şimdilik burnuna damla sıktım çektirmiyp calpol verdim ağrısımı var ayy başom ağrıyo uykusuzluktan ne yapsam bilemedim

Ben işe başlayınca şaftım kaydı valla 😄 günler asla yetmiyor. Güneş’i çok özlüyorum. Çalışan anne olmak çok zormuş 🥹
sarılalımemojisii
Merhaba sekerlerım.son sayfaları okudum😊bende bebıse sabahları ya yumurta avokado labne yada muzlu pekmezlı muhallebı verıyıorum,oglen armutlu elma yada tarhana falan,aksam tavuk sulu sebze yada hipp markanın ıyı geceler muhallebısı,bazen balkabaklı püre,şimdilik böyle henuz pütürlüye katıya gecemedim annem beceremıyor korkuyormus benımde hıc vaktım yok malesef köfte vermeyı dusunuyorum bende bu haftasonu yermı bılmem.
bizim de birebirrrr aynı annem korkuyor pütürlüye :(
Bu arada benım oglana bı guncelleme geldı aşırı huysuz gece uyumuyor gunduz uyumuyor mızmız,telefonu elıme bıle aldırmıyor telefonu gordugu anda almak ıcın aglıyor cok degısık huylar edındı.ben ılk defa atak gıbı atak bu ayda gördüm,zorlanıyorum gece her yarım saatte bır kalkıyor,chatgbt ye sordum diş ve buyume atagı dıyor 1-2 haftaya gecer dıyor umarım gecer😊
telefona gizli gizli bakıyorum skdjf geceler bizim de berbattt :(

Kızlar bebeğim çok ağlıyo evveli gece üşüttü sanırım ince giydirdim üstünüde açmış anladım ama geç kaldım burnu tıkanmış dün burnunu açtım hep hafif öksürüğü var gece hiç uyumadı hala ağlıyo emiyo gözler kapalı ateş yok şimdilik burnuna damla sıktım çektirmiyp calpol verdim ağrısımı var ayy başom ağrıyo uykusuzluktan ne yapsam bilemedim
Hava verebilirsin o rahatlatır biraz. Burun olayı bir basladimi gunlerce gecmiyor cok hassas bu minnoşlarimiz😒

sık sık burnunu temizle canım başka bişey yapamazsın

Back
X