- 11 Temmuz 2025
- 213
- 325
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
- #50.281
günde 1 ya da 2 defa yapıyoKakasını ne sıklıkla yapıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günde 1 ya da 2 defa yapıyoKakasını ne sıklıkla yapıyor?
Bebeğim kakasını yapmıyordu çocuk gastroenteroloji kuru mürdüm eriğini 5 dakika suda kaynatıp her gün 3 çay kaşığı vermemizi önermişti kakayı da yumuşatıyorgünde 1 ya da 2 defa yapıyo
Bence bu şekilde uyanmasının sebebi destekli bir şekilde uyku olabilir nasıl uyutuyorsunuz bilmiyorum ama 15 dk da o desteği arıyor olabilirbebeği güzel uyuyan anneler lütfen uyku uyanıklık saat aralığını paylaşabilir misiniz?
biz 2 gündüz uykusu yapıyoruz yaklaşık 1er saat. ilk uyanıklık 2,5 ikinci uyanıklık 3,5 üçüncü uyanıklık 4 saat civarı. bebeğimin berbat uykusunun sebebi bu mu acaba bunu çözmem lazım işin doğrusu ne acaba? ilk 2,5 saat uyanıklık çok mu az ve 4 saat çok mu fazla acaba... yani bu tek başına çocuğun 15 dakikada bir ağlayarak uyanmasını açıklayabilir mi...
Sevmedi tatsız tuzsuzBildirimler kaçmış yapmissindir ama soylim djdnehdbd az bir şey su katıp tencerede haslamangibi pisiriyorum hemen pişiyor zaten istersen fırına da atiliyo diye biliyorum
Bi arkadaşım travazal ve hamazinc dönüşümlü sürmüş hemen etki etti demişti ama travazol bilemedim bebeğe o öyle kullanıyomuşBebeğimin poposunda sivilceli pişik oldu düzenli değiştiriyorum asla kakalı çişli kalmıyor ama kakası yaktı herhalde çocuğunasıl geçer bilginiz var mı hamazinc sürüyorum etki etmedi gibi
Muhtemelen konuyu hortlatıyorum da hangi marka makine ve önerir misinYoğurt yapma makinesi aldım geçtim ndjdj ben de hiç yapmadım denemeye bile kalkmadım hssh
Yaa benim de öyle ebuşş sjsjs yere koyuyorum ağlıyor daha dönmeyi beceremiyor ben pes ettim öğrenemicek sanırım ncncn
öyle zaten ya emerek ya sallanarak uyuyor. meme vermemeyi denedim bu gece uyandığında 30 dk çığlık çığlığa ağladı daha da denemiycem vercem memeyi gitsin. 10 yaşına kadar falan uyumayacaz heralde. siz nasıl uyutuyorsunuz peki?Bence bu şekilde uyanmasının sebebi destekli bir şekilde uyku olabilir nasıl uyutuyorsunuz bilmiyorum ama 15 dk da o desteği arıyor olabilir
Benimki beşikte asla uyumuyor ya orayı kafes gibi görüyor galibaBende beşiğine alıştırmaya çalışıyorum yanımda yatıyo belki kokumu almazsa alışır sürekli uyanıyo
Bizde de durum aynı . Sürekli ağlıyorsa kulağını bir kontrol et istersen akma var mı Ege'nin de böyleydi enfeksiyon başlamış ilaca başladıkKızlar benim bebem birkaç gündür huy değiştirdi aşırı huysuz sürekli bağırıyoe ağlıyor bi derdi var belli ama çözemedim dişi de hala çıkmadı napıcaz böyle ya uykuları da rezalet oldu bağırarak uyanıyor sinirleniyor![]()
Ya üst 2 dişimiz öyle . İncecik deri kaldı dişler ben burdayım diyor ama bir patlayamadı yaBenimkinin disi de hala kesmedi etini saka gbi, 2-3 hafta oldu sanirim. Beyaz beyaz gozukutor ikisi de
Aslında uyku aralığın çok iyi . Uyku eğitmeni de böyle söylemişti . 2 uykuya geçişte birkaç gün zorlanma olabilirmiş. Ama gece uykularının sürekli bölünmesi tamamen destekten 1 aydır gece 40 dk bir uyanıyor .bebeği güzel uyuyan anneler lütfen uyku uyanıklık saat aralığını paylaşabilir misiniz?
biz 2 gündüz uykusu yapıyoruz yaklaşık 1er saat. ilk uyanıklık 2,5 ikinci uyanıklık 3,5 üçüncü uyanıklık 4 saat civarı. bebeğimin berbat uykusunun sebebi bu mu acaba bunu çözmem lazım işin doğrusu ne acaba? ilk 2,5 saat uyanıklık çok mu az ve 4 saat çok mu fazla acaba... yani bu tek başına çocuğun 15 dakikada bir ağlayarak uyanmasını açıklayabilir mi...
Travazol da var evde ama ben de bilemedim kullanmak doğru olur mu diyeBi arkadaşım travazal ve hamazinc dönüşümlü sürmüş hemen etki etti demişti ama travazol bilemedim bebeğe o öyle kullanıyomuş
Oda sıcak değilse, üzeri kalın değilse, altı temizse sıkıntı olmuyor gece uykusunda. Ha bir de en önemlisi ek gıdada güzel beslendiyse. Farkettim ki mama doyurmuyor artık. Ek gıdasını güzel aldığı günler rahat uyuyoröyle zaten ya emerek ya sallanarak uyuyor. meme vermemeyi denedim bu gece uyandığında 30 dk çığlık çığlığa ağladı daha da denemiycem vercem memeyi gitsin. 10 yaşına kadar falan uyumayacaz heralde. siz nasıl uyutuyorsunuz peki?
Ne yedi acaba alerjik olabilir mi? Pişik de alerjik bir belirtiymiş yaTravazol da var evde ama ben de bilemedim kullanmak doğru olur mu diyehamazinc devam ediyorum. Kakayı yapar yapmaz oldu pişik nasıl olduysa
Ay hep aynı şeyleri veriyorum o gün de yoğurt ve yumurta yedi başka bir şey vermedim kiNe yedi acaba alerjik olabilir mi? Pişik de alerjik bir belirtiymiş ya
Ev sıcaksa ya da kalın giyinmişse yumurtadan olmuş olabilirAy hep aynı şeyleri veriyorum o gün de yoğurt ve yumurta yedi başka bir şey vermedim ki![]()
Bepanthol pişik kremi rahatlatıyor bizde. Hiç ciddi bi kızarıklığı olmadı ama hafif kızarıklarda hemen geçiriyor. Hametan ve sudokrem de deneyebilirsin #reklamdeğil.Ay hep aynı şeyleri veriyorum o gün de yoğurt ve yumurta yedi başka bir şey vermedim ki![]()
weewell aldım canımm. Sen nerelerdesiin iyi misiinzMuhtemelen konuyu hortlatıyorum da hangi marka makine ve önerir misin
Ay olur mu öyle cidden ya altı kalındı kalorifer de açık demekki sıcak oldu çocuğaEv sıcaksa ya da kalın giyinmişse yumurtadan olmuş olabilir
Çok teşekkğr ederimmBepanthol pişik kremi rahatlatıyor bizde. Hiç ciddi bi kızarıklığı olmadı ama hafif kızarıklarda hemen geçiriyor. Hametan ve sudokrem de deneyebilirsin #reklamdeğil.
Cnm mısır nişastası pişige iyi geliomus ole duymustum gorumcemden. Ama ne kdr dogru bilmiyorum. Evde varsa bi dene istersen bir zarari olcagini dusunmuyorum ama ben hic denemedigim icinde emin degilmAy hep aynı şeyleri veriyorum o gün de yoğurt ve yumurta yedi başka bir şey vermedim ki![]()
Evde varsa bi deneyeyim canım çok teşekkür ederimCnm mısır nişastası pişige iyi geliomus ole duymustum gorumcemden. Ama ne kdr dogru bilmiyorum. Evde varsa bi dene istersen bir zarari olcagini dusunmuyorum ama ben hic denemedigim icinde emin degilm