• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
bebeği güzel uyuyan anneler lütfen uyku uyanıklık saat aralığını paylaşabilir misiniz?
biz 2 gündüz uykusu yapıyoruz yaklaşık 1er saat. ilk uyanıklık 2,5 ikinci uyanıklık 3,5 üçüncü uyanıklık 4 saat civarı. bebeğimin berbat uykusunun sebebi bu mu acaba bunu çözmem lazım işin doğrusu ne acaba? ilk 2,5 saat uyanıklık çok mu az ve 4 saat çok mu fazla acaba... yani bu tek başına çocuğun 15 dakikada bir ağlayarak uyanmasını açıklayabilir mi...

bebeği güzel uyuyan anneler lütfen uyku uyanıklık saat aralığını paylaşabilir misiniz?
biz 2 gündüz uykusu yapıyoruz yaklaşık 1er saat. ilk uyanıklık 2,5 ikinci uyanıklık 3,5 üçüncü uyanıklık 4 saat civarı. bebeğimin berbat uykusunun sebebi bu mu acaba bunu çözmem lazım işin doğrusu ne acaba? ilk 2,5 saat uyanıklık çok mu az ve 4 saat çok mu fazla acaba... yani bu tek başına çocuğun 15 dakikada bir ağlayarak uyanmasını açıklayabilir mi...
Bence bu şekilde uyanmasının sebebi destekli bir şekilde uyku olabilir nasıl uyutuyorsunuz bilmiyorum ama 15 dk da o desteği arıyor olabilir

Bebeğimin poposunda sivilceli pişik oldu düzenli değiştiriyorum asla kakalı çişli kalmıyor ama kakası yaktı herhalde çocuğu :( nasıl geçer bilginiz var mı hamazinc sürüyorum etki etmedi gibi

Bebeğimin poposunda sivilceli pişik oldu düzenli değiştiriyorum asla kakalı çişli kalmıyor ama kakası yaktı herhalde çocuğu :( nasıl geçer bilginiz var mı hamazinc sürüyorum etki etmedi gibi
Bi arkadaşım travazal ve hamazinc dönüşümlü sürmüş hemen etki etti demişti ama travazol bilemedim bebeğe o öyle kullanıyomuş

Yoğurt yapma makinesi aldım geçtim ndjdj ben de hiç yapmadım denemeye bile kalkmadım hssh

Yaa benim de öyle ebuşş sjsjs yere koyuyorum ağlıyor daha dönmeyi beceremiyor ben pes ettim öğrenemicek sanırım ncncn
Muhtemelen konuyu hortlatıyorum da hangi marka makine ve önerir misin

Bence bu şekilde uyanmasının sebebi destekli bir şekilde uyku olabilir nasıl uyutuyorsunuz bilmiyorum ama 15 dk da o desteği arıyor olabilir
öyle zaten ya emerek ya sallanarak uyuyor. meme vermemeyi denedim bu gece uyandığında 30 dk çığlık çığlığa ağladı daha da denemiycem vercem memeyi gitsin. 10 yaşına kadar falan uyumayacaz heralde. siz nasıl uyutuyorsunuz peki?

Bende beşiğine alıştırmaya çalışıyorum yanımda yatıyo belki kokumu almazsa alışır sürekli uyanıyo
Benimki beşikte asla uyumuyor ya orayı kafes gibi görüyor galiba
Kızlar benim bebem birkaç gündür huy değiştirdi aşırı huysuz sürekli bağırıyoe ağlıyor bi derdi var belli ama çözemedim dişi de hala çıkmadı napıcaz böyle ya uykuları da rezalet oldu bağırarak uyanıyor sinirleniyor :(
Bizde de durum aynı . Sürekli ağlıyorsa kulağını bir kontrol et istersen akma var mı Ege'nin de böyleydi enfeksiyon başlamış ilaca başladık
Benimkinin disi de hala kesmedi etini saka gbi, 2-3 hafta oldu sanirim. Beyaz beyaz gozukutor ikisi de
Ya üst 2 dişimiz öyle . İncecik deri kaldı dişler ben burdayım diyor ama bir patlayamadı ya
Aslında uyku aralığın çok iyi . Uyku eğitmeni de böyle söylemişti . 2 uykuya geçişte birkaç gün zorlanma olabilirmiş. Ama gece uykularının sürekli bölünmesi tamamen destekten 1 aydır gece 40 dk bir uyanıyor .

Bi arkadaşım travazal ve hamazinc dönüşümlü sürmüş hemen etki etti demişti ama travazol bilemedim bebeğe o öyle kullanıyomuş
Travazol da var evde ama ben de bilemedim kullanmak doğru olur mu diye :( hamazinc devam ediyorum. Kakayı yapar yapmaz oldu pişik nasıl olduysa

öyle zaten ya emerek ya sallanarak uyuyor. meme vermemeyi denedim bu gece uyandığında 30 dk çığlık çığlığa ağladı daha da denemiycem vercem memeyi gitsin. 10 yaşına kadar falan uyumayacaz heralde. siz nasıl uyutuyorsunuz peki?
Oda sıcak değilse, üzeri kalın değilse, altı temizse sıkıntı olmuyor gece uykusunda. Ha bir de en önemlisi ek gıdada güzel beslendiyse. Farkettim ki mama doyurmuyor artık. Ek gıdasını güzel aldığı günler rahat uyuyor

Ay hep aynı şeyleri veriyorum o gün de yoğurt ve yumurta yedi başka bir şey vermedim ki :(
Bepanthol pişik kremi rahatlatıyor bizde. Hiç ciddi bi kızarıklığı olmadı ama hafif kızarıklarda hemen geçiriyor. Hametan ve sudokrem de deneyebilirsin #reklamdeğil.

Ev sıcaksa ya da kalın giyinmişse yumurtadan olmuş olabilir
Ay olur mu öyle cidden ya altı kalındı kalorifer de açık demekki sıcak oldu çocuğa
Bepanthol pişik kremi rahatlatıyor bizde. Hiç ciddi bi kızarıklığı olmadı ama hafif kızarıklarda hemen geçiriyor. Hametan ve sudokrem de deneyebilirsin #reklamdeğil.
Çok teşekkğr ederimm

Cnm mısır nişastası pişige iyi geliomus ole duymustum gorumcemden. Ama ne kdr dogru bilmiyorum. Evde varsa bi dene istersen bir zarari olcagini dusunmuyorum ama ben hic denemedigim icinde emin degilm
Evde varsa bi deneyeyim canım çok teşekkür ederim

Back
X