2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ay çok heyecanlı bir avazda kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Darısı başıma. Çık amin

Sağlıkla kucağına al inşallah canım dualarımız seninle haberdar et bizi

Birazdan gidicem haber veririm dualarınızı bekliyorum kanama hastasıyım cok korkuyorum dogumdakikanamam dan kötü bir sey olmasından
Her şey yolunda olacak sağlıkla kucağına alacaksın canım dualarımız seninle

Kızlar regl ağrısı gibi vuran ağrılarım arttı birkaç gündür kasılmalar da oluyor arada, dün nst de düzenli değildi. En fazla 60 63 falan gördü sanırım, daha düşük miktarı. Bir de karnım kasıldıkça sanki bebeğin kalp atışları düşüyor gibi oldu 140 ken 120 ye falan düşüyordu. Doktor bir sorun yok dedi hareketlerinde ama üç gündür ben dürttükce oynuyor onun dışında çok sakinlesti. Nstde de ebe gelip dedi hafif hafif dokun diye. Ben de stres oluyorum o böyle durdukça. Normal mi acaba sakinleşmesi?

Doktor ve ebe normal demisler, normal demek ki. Son bi kac haftadir ben de herseyden endiselenir oldum. Normalde hic boyle biri degilimdir hormonlardan sanirim.
Biliyorum cok zor ve ben de yapamiyorum ama kendimizi bu kadar dinlemeyi birakmamiz lazim sanirim.
Doguma yaklastikca artik kalp atislari dusucek (110 uzeri normal diyorlar) ve yerleri daraldigi icin de hareketleri azalicak artik.

Kimseye güvenimiz kalmamış gibi bir hal alıyoruz git gide artık her şeye böyle evham mı yapacağız annelik böyle bir şey galiba ama hayat böyle çok stresli..

Kimseye güvenimiz kalmamış gibi bir hal alıyoruz git gide artık her şeye böyle evham mı yapacağız annelik böyle bir şey galiba ama hayat böyle çok stresli..
Kesinlikle katiliyorum. Dun gece delirdim ben de tansiyonum azicik cikti, daha once idrarimda protein de vardi. Acile gittim, oradaki ebe bile bu kadarcik tansiyon icin mi geldin dedi. Sonra nst’de bi se cikmadi, eve dondum.
Insanin aklina bebekle ilgili kotu bi se gelince gozu hic bi se gormuyo, cok ilginc bir davranis gercekten. Bugun kendim hayret ediyorum dun gece aklimdan gecirdiklerime. ama zaman yaklastikca boyle oluyoruz, umarim dogunca daha iyi oluruz

Kızlar benim sancım 50/60/70 çıkıyordu düzenli aralıkla hem de doktor dedi ki 1.5 lt su iç çişe sıkışık olma nst girerken eğer geçmezse beklediğim gibi bi Nst olmazsa yatış veririm dedi. Dediği gibi yaptım normale döndü aklınızda olsun bol su içip çişinizi yapıp gidin

35+5iz bugün bebeğin kilosu 2463 çıktı 1 hafta geri ama doktor olabilir filan dedi nasıl kilo aldırabilirim ben bu bebeğe üzüldüm açıkçası

35+5iz bugün bebeğin kilosu 2463 çıktı 1 hafta geri ama doktor olabilir filan dedi nasıl kilo aldırabilirim ben bu bebeğe üzüldüm açıkçası
Canım bence normal kilosu 40. Haftada doğan bir bebekte doktorların istediği kilo 3000-3500 arası zaten. İlla da alsın istiyorum diyorsan ben kilo almasın bebek doğumda zorlanmıyım diye ceviz,yumurta, muz ve tatlı ürünlerini çok yemiyorum. Hastanede bir kızla tanıştım 37. Haftada bebek 3500 kiloydu kız bebek kilo alsın diye sürekli tatlı yiyormuş ama doktor azarlamıştı doğuma 1-2 gün kala bu kiloda olması lazım falan diye

Günde iki yumurta ye kesin canım protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et kedir iç bi bardak sade olandan. Kuruyemiş vs. Bunları yapabilirsin. Bazen de genetik olarak minyon olabiliyo canını sıkma

Bizim endişelendiren şeyler onlara normal gelince bile tatmin etmiyor hep bir fazlasının bekliyoruz ama düşününce o içeride savunmasız ve senin yapabileceğin hiçbir şey yok. Göz görmeyince emin de olamıyoruz haliyle biraz bunaltabiliyoruz
Zamanla daha iyi olacaktır dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…