2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Amin 3 haftadır çekiyorum yüzüm hortlak gibi göz altlarim torbalandi mor duruyo İnşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız
İnş canım çok çektiniz valla dün annemle Suriyeli kadın bizler 1 ay çekerdik hastaneye gidince hemen doğururduk millet ne kolay doğurdu gelir gelmez diyorlardı bilmiyorlar ki ne çektiğimizi dediler sizlerde onlar gibi oldunuz

Kızlar nst guzel sancı yok bebiş iyi şükür on gün öceyle bugun kılosu aynı cıktı şaşırdık böyle bırsey yasayan var mı gelişim güzel sıkıntı yok bazen ölçümlerde sorun ılla oluyo dedı doktor bacak boyuna bakıyor uzamıs mesela

Bana ikinci trimesterda detayli ultrasona gidildigi zaman olmustu. Kendi doktorumdan bi kac gun sonra detayli ultrasonda biraz daha az cikmisti kilosu. Olcum hatalari oluyor. Damarlarda direnc vs. gozukmuyorsa doktor da olcum sikintili olabilir diyorsa oyledir.
Bi kere de haftasina gore cok dusuk cikmisti kilosu, ama bana da doktor demisti bebegin pozisyonundan dolayi dogru olcememis olabilirim diye. Sonra 10 gun icinde 800 gr artmisti, o kadar kilo almasi mumkun degil tabii ki.

Anladım canım ınsallah sonrakı kontrolda güzel olur hayır kılosu cok guzel ılerlıyordu bıde ınsan üzülüyor bır anda durmasına

Canım bana da oldu. 2900 iken birden 3300 küsür cıkmıstı bi sonraki haftada doktorum bazen yanlıs ölcüm alabiliyoruz ya da bebisler nefesini tutabiliyo gibi bisiler demisti

Canım bana da oldu. 2900 iken birden 3300 küsür cıkmıstı bi sonraki haftada doktorum bazen yanlıs ölcüm alabiliyoruz ya da bebisler nefesini tutabiliyo gibi bisiler demisti
Anladım canm bızım ıcın kılo cok önemlı cocugum dogunca amelıyat olcak dıyafram herni cıktı o yuzden nekadar güçlü bebiş olursa okadar ıyı atlatır ınsallah

Günde iki yumurta ye kesin canım protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et kedir iç bi bardak sade olandan. Kuruyemiş vs. Bunları yapabilirsin. Bazen de genetik olarak minyon olabiliyo canını sıkma
Ya ben kendim de 2250 filan doğmuşum ama eşim 4750 ve normal doğmuş 2 yumurta yiyorum mutlaka kuruyemiş tatlı filan da yiyorum ama kefir içmedim hiç

Ya ben 37 de filan gelirse 2500 filan olmasın istiyorum çünkü o zaman hastane direkt küveze alıyormış sanırım

Benimde ntsde sanki öbürleri gibi kalp atışları 150 falan değildi 130larda gitti geldi Dr normal dedi ben durtmeden daha hareket etmiyo hele bugün tam ortada toplandı taş gibi bende tedirgin oldum uyku uyumadım hic

İnşallah açılma vardır tek isteğim bu şuan sancım yok saat 10 kadar kivrandim

Benimde ntsde sanki öbürleri gibi kalp atışları 150 falan değildi 130larda gitti geldi Dr normal dedi ben durtmeden daha hareket etmiyo hele bugün tam ortada toplandı taş gibi bende tedirgin oldum uyku uyumadım hic
Evet hep sakin ama en son nst de 160 a çıkıp birden 120 lere düştü. Sonlara doğru duzene bindi 130 140 arası devam etti o zaman biraz rahatladım. Ama doktor sorun yok dedi çok sukur, sana da öyle söylemiş. Tansiyon falan da cikinca iyice panik yapar oldum bir sey olur da fark etmezsem diye.
dogum pozisyonunda mıydı bebis? Belki o yüzden tam ortada toplanmış olabilir mi?

Artik uzayincada stres oluyoruz Allah korusun bişey olur diye korkuyorum
Allah korusun
Evet insan onu düşünüp korkuyor iyice. Senin zamanin da geldi sayılır, tabi bazen planlananın dışında seyler yaşıyoruz o yüzden en güzel nasil olacaksa hepimiz için öyle olsun. Sağlıkla gelsinler

Ben de kontrole gittim bugün, her şey yolunda önceden parmak zor giriyorken şuan parmağım rahat hareket ediyor rahim ağzında açılmaların güzel dedi doktorum. 6 Mayıs sat a göre doğum tarihi, o zamana kadar gelir dedi ılık duş ve bol yürüyüş önerdi. Artık kilosuna bakmıyor ölçüm doğru olmaz şu aşamada diyor, ortalama 3.500 kg gibi olur geçmez o kiloyu dedi. Bekliyoruz artık bakalım ne zaman gelecek.

Açılma iyi olduğu için suni sancıya vs gerek kalmaz ama gelmezse gününde, duruma göre belki 1 hafta bekleriz ya da alırız o zaman karar veririz dedi.

Annemde öyle diyorda tozlanır diye korkuyorum. Aslında beşiğimde kuruldu nevresimini falan yıkayıp ütüleyip üstüne çarşaf örtüp kapatsam beşiği birşey olmaz herhalde
Bence biran önce yıka beşiğin içine bir çarşafla örtüp koy gelince yerleştirirsin canım her ihtimale karşı hastane çantanı da hazırlarsın hem

Oh canim tebrikler en azindan onunu goruyosun artik rahatlamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…