2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ay bende aynıyım canım bir işi yapana kadar kafada kuruyorum şöyle yapıyım böyle yapayım her gece bu hafta yapılacaklar listesi yapıyorum zihnimde eşime de bunlar da tamam artık bişey kalmadı diyorum o da her hafta aynısını söylüyorsun yine bişey buluyorsun diyor

Oh canim tebrikler en azindan onunu goruyosun artik rahatlamissindir
Evet ya açılma olması rahatlattı, yürüyüşlere devam , bence hurma filan hikaye 1 kilo hurma yedim o tarz şeylerin çok büyük bir etkisi yok. Ama ne zaman uzun yürüyüşler yapsam kasılma ve sancı artıyor. Bebeğin kanala tam yerleşmesi için yürüyüşü önermişti ebe

İsmimiz belli oldu hediyelik siparişi de verdik İnş sağsalim doğar dağıtmak nasip olur buraya yiğit asaf yazdırmıştım son dakika golü attı eşimle oğlum baran asaf dediler adlarıyla yaşarlar İnş bütün bebişler

Eklentiler

• Screenshot_20250426-140817.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20250423-104340.webp
    27 KB · Görüntüleme: 62
Biz de kontrolden çıktık suyum yine az normalde son 7 günümüz kaldı ama tansiyonum 16 lara çıkıyor 3 farklı tansiyon ilacı kullandığım halde dr um cuma günü aç gel kontrole eğer sorun varsa acil alırım dedi cuma sorun olmazsa mayısın 5 de p.tesi kesin doğum dedi 35+6 da 3470 gram 52 cm olmuş korkma kurtardı kendini dedi dr um. İnsan yine endişelenmekten alamıyor kendini ya küveze girerse ya emme refleksi olmazsa ya farklı bir durumla karşılaşırsam vb gibi bir çok şey kafamda deli gibi dönüyor. Bugün doğumu olan annelerde bebeklerini sağlıkla sorunsuz kucağına alır inşallah

Aynen bizde de öyle oldu son kontrolde. Ben aç susuz girdim resmen sabahın körü diye nst’ye ve son derece düzenli sancılar çıkmıştı. Doktor kahvaltını yap suyunu iç çişini yap 2 saat sonra gel dedi. Ve o nst’de hiçbir sorun yoktu.

Beni de aynı korkular sarıyor bazen canım. Ama doktorun da dediği gibi kurtarmış kendini artık miniğin sanırım 2 hafta da önden gidiyor maşallah cuma doğum olsa bile hiçbir sorun olmaz yani rahat ol

Ayyy çok güzel ben de sipariş verdim sonunda haftaya gelecek inş sabırsızlanıyorum valla zaman geçtikçe birde arkadaşlarım kolonya hazırlayacaklar sanırım hediyelik ben de süsleme organizasyonu ayarlamıştım zaten.

Bizim ambalajlar böyle tabii Yağız Alp yazacak

Eklentiler

• IMG_3492.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 54
35+5iz bugün bebeğin kilosu 2463 çıktı 1 hafta geri ama doktor olabilir filan dedi nasıl kilo aldırabilirim ben bu bebeğe üzüldüm açıkçası
Kilosu normal canım yani her bebek kilolu doğacak diye bir şey yok. Ama artmasını istiyorsan özellikle son güne kadar yumurta, avokado, ceviz ve somon dörtlüsünü tüketebilirsin. Ben hep bunları yiyorum

Çok stres yapma kuzum kötüyü de getirme aklına, ne güzle doktorun demiş bebek kurtarmış kendini diye. Benim doktorum 34+5 de bu lafı söyledi bana artık ne zaman gelse başımız üstünde yeri diye. Sağlıkla gelsin bebişin

Beni de aynı korkular sarıyor bazen canım. Ama doktorun da dediği gibi kurtarmış kendini artık miniğin sanırım 2 hafta da önden gidiyor maşallah cuma doğum olsa bile hiçbir sorun olmaz yani rahat ol
Dr korkma dese bile annelik fazlasıyla yüklendi endişeler yine aynı şekilde zaman hızlı geçsin diye beklerken korku sardı hepten

Dr korkma dese bile annelik fazlasıyla yüklendi endişeler yine aynı şekilde zaman hızlı geçsin diye beklerken korku sardı hepten
Aynen canım, 20’li haftalarda zaman hızlı geçsin 30’lara gelelim bi an önce diyorduk şimdi zamanından önce doğacaklar diye korku sardı hepimizi. Neyse ki hepimiz kritik zamanları geçtik. Hayal kuruyorum bol bol ben doğduğu günü, evimize geleceğimiz günü fln. Çok iyi hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…