- 20 Mayıs 2024
- 1.673
- 2.252
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #26.081
Ay bende aynıyım canım bir işi yapana kadar kafada kuruyorum şöyle yapıyım böyle yapayım her gece bu hafta yapılacaklar listesi yapıyorum zihnimdeBencede
Ya bide ben böyle şeylerde telaşlı biriyim sanırım
Yani önceden olacaksa olsun ,yeterki aklımdan çıksınyoksa çok takıyorum daha şu isler var bunlar var vs diye
Bide hurc içerisinde temiz kalır zaten merak etmeyin3 5 gun hurcta bekleyecek sonuçta sadece
Evet ya açılma olması rahatlattı, yürüyüşlere devam , bence hurma filan hikaye 1 kilo hurma yedim o tarz şeylerin çok büyük bir etkisi yok. Ama ne zaman uzun yürüyüşler yapsam kasılma ve sancı artıyor. Bebeğin kanala tam yerleşmesi için yürüyüşü önermişti ebeOh canim tebrikler en azindan onunu goruyosun artik rahatlamissindir
Aynen bizde de öyle oldu son kontrolde. Ben aç susuz girdim resmen sabahın körü diye nst’yeKızlar benim sancım 50/60/70 çıkıyordu düzenli aralıkla hem de doktor dedi ki 1.5 lt su iç çişe sıkışık olma nst girerken eğer geçmezse beklediğim gibi bi Nst olmazsa yatış veririm dedi. Dediği gibi yaptım normale döndü aklınızda olsun bol su içip çişinizi yapıp gidin
Beni de aynı korkular sarıyor bazen canım. Ama doktorun da dediği gibi kurtarmış kendini artık miniğinBiz de kontrolden çıktık suyum yine aznormalde son 7 günümüz kaldı ama tansiyonum 16 lara çıkıyor 3 farklı tansiyon ilacı kullandığım halde dr um cuma günü aç gel kontrole eğer sorun varsa acil alırım dedi cuma sorun olmazsa mayısın 5 de p.tesi kesin doğum dedi 35+6 da 3470 gram 52 cm olmuş korkma kurtardı kendini dedi dr um. İnsan yine endişelenmekten alamıyor kendini ya küveze girerse ya emme refleksi olmazsa ya farklı bir durumla karşılaşırsam vb gibi bir çok şey kafamda deli gibi dönüyor. Bugün doğumu olan annelerde bebeklerini sağlıkla sorunsuz kucağına alır inşallah
Ayyy çok güzel ben de sipariş verdim sonunda haftaya gelecek inşİsmimiz belli oldu hediyelik siparişi de verdik İnş sağsalim doğar dağıtmak nasip olur buraya yiğit asaf yazdırmıştım son dakika golü attı eşimle oğlum baran asaf dediler adlarıyla yaşarlar İnş bütün bebişler
Kilosu normal canım yani her bebek kilolu doğacak diye bir şey yok. Ama artmasını istiyorsan özellikle son güne kadar yumurta, avokado, ceviz ve somon dörtlüsünü tüketebilirsin. Ben hep bunları yiyorum35+5iz bugün bebeğin kilosu 2463 çıktı 1 hafta geri ama doktor olabilir filan dedi nasıl kilo aldırabilirim ben bu bebeğe üzüldüm açıkçası
Çok stres yapma kuzum kötüyü de getirme aklına, ne güzle doktorun demiş bebek kurtarmış kendini diye. Benim doktorum 34+5 de bu lafı söyledi bana artık ne zaman gelse başımız üstünde yeri diye. Sağlıkla gelsin bebişinBiz de kontrolden çıktık suyum yine aznormalde son 7 günümüz kaldı ama tansiyonum 16 lara çıkıyor 3 farklı tansiyon ilacı kullandığım halde dr um cuma günü aç gel kontrole eğer sorun varsa acil alırım dedi cuma sorun olmazsa mayısın 5 de p.tesi kesin doğum dedi 35+6 da 3470 gram 52 cm olmuş korkma kurtardı kendini dedi dr um. İnsan yine endişelenmekten alamıyor kendini ya küveze girerse ya emme refleksi olmazsa ya farklı bir durumla karşılaşırsam vb gibi bir çok şey kafamda deli gibi dönüyor. Bugün doğumu olan annelerde bebeklerini sağlıkla sorunsuz kucağına alır inşallah
Sağlıkla büyüt canım.Herkesi tek tek etiketleyemedim biz oğlumuza kavuştuk çok şükür Allah sizlerede su gibi kolay doğumlar nasip etsin kızlar inşallah dualarım sizlerle
Gözünüz aydın herşey yolundadır inşallahHerkesi tek tek etiketleyemedim biz oğlumuza kavuştuk çok şükür Allah sizlerede su gibi kolay doğumlar nasip etsin kızlar inşallah dualarım sizlerle
Amin inşallahGözünüz aydın herşey yolundadır inşallah
Dr korkma dese bile annelik fazlasıyla yüklendi endişeler yine aynı şekilde zaman hızlı geçsin diye beklerken korku sardı heptenBeni de aynı korkular sarıyor bazen canım. Ama doktorun da dediği gibi kurtarmış kendini artık miniğinsanırım 2 hafta da önden gidiyor maşallah cuma doğum olsa bile hiçbir sorun olmaz yani rahat ol
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsünHerkesi tek tek etiketleyemedim biz oğlumuza kavuştuk çok şükür Allah sizlerede su gibi kolay doğumlar nasip etsin kızlar inşallah dualarım sizlerle
Hepimizin kuzusu sağlıkla sorunsuz doğsun inşallahÇok stres yapma kuzum kötüyü de getirme aklına, ne güzle doktorun demiş bebek kurtarmış kendini diye. Benim doktorum 34+5 de bu lafı söyledi bana artık ne zaman gelse başımız üstünde yeri diye. Sağlıkla gelsin bebişin
Aynen canım, 20’li haftalarda zaman hızlı geçsin 30’lara gelelim bi an önce diyorduk şimdi zamanından önce doğacaklar diye korku sardı hepimizi. Neyse ki hepimiz kritik zamanları geçtik. Hayal kuruyorum bol bol ben doğduğu günü, evimize geleceğimiz günü fln. Çok iyi hissettiriyorDr korkma dese bile annelik fazlasıyla yüklendi endişeler yine aynı şekilde zaman hızlı geçsin diye beklerken korku sardı hepten
Çok sevindim gözünüz aydın canımAmin inşallahYolunda çok şükür herşey iyi
Tebrik ederimHerkesi tek tek etiketleyemedim biz oğlumuza kavuştuk çok şükür Allah sizlerede su gibi kolay doğumlar nasip etsin kızlar inşallah dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?