2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben de çikolatamızı aldım kahve aromalı bugün etiketleri yapıştıracağım inşallah

Eklentiler

• IMG_0798.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 55
Canım maşallah gelisimi çok güzel sen de güzel düşün her şey yolunda gidecek inan Stres yaptıkça tansiyonun daha cok yükselecek. Çok dikkat et kendine. Sağlıkla kolaylıkla gelecek inşallah

Canım güzel haberler almışsın. inşallah çok çabuk ve kolay geçer geri kalan süre de

Canım hicc moralini bozma. Ben de kızlarımı 35+5 te doğurdum.kuveze girmediler ki girseler de çok kısa kalırlar demişti drum. Sağlıkla kavusacaksin bebeğine

Maşallah kilosu çok iyi ciğer gelişimi de zaten 36 hafta da tamamlanıyormuş. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına

Canimm siz nasılsınız? Nasıl gidiyor bebisle? Bir de kel mi saçlı mi merak ediyorum
Haha hiç mide yanmam olmadı ve oğluşum gayet saçlı teyzesi iyiyiz çok şükür meme ucunu bir yakalıyor bir yakalayamıyor bi de onu halledebilirsek pazartesi kontrolümüz var

Haha hiç mide yanmam olmadı ve oğluşum gayet saçlı teyzesi iyiyiz çok şükür meme ucunu bir yakalıyor bir yakalayamıyor bi de onu halledebilirsek pazartesi kontrolümüz var
Ayy maşallah yerimmm onu Ben bu kadar mide yanmasıyla kel doğurursam eğer kahrolurum

Masallah kilosu boyu cok guzel canımhic korkma haftasına göre çok güzel için rahat olsunsadece stres yapma ki tansiyonun daha fazla yükselmesin

Bana 5 mayıs da çıkarırım ancak dedi çok yoğunmuş bilmediğim Bi sayfadan aldım ama inş güzel gelir

Herkesi tek tek etiketleyemedim biz oğlumuza kavuştuk çok şükür Allah sizlerede su gibi kolay doğumlar nasip etsin kızlar inşallah dualarım sizlerle
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla suyun nasıl geldi az az mı çok mu doğum şekli nasıl oldu

Kızlar kaynımın adı Mustafa yurt dışına gitmişti bayram da eşimin teyzesi kaynanama bebeğin adını Mustafa koysunlar uzakta demiş bana da gelince söyledi eşime söylemedim bile çünkü kimsenin ismini koymak istemiyorum eşimde öyle de belki aklı karışır diye demedim bugün ismi belirleyip kart siparişi verince kaynanama ismi duyurdum biz Mustafa dedik niye koymadınız dedi oğlumla babası seçti dedim iyi anası babası var falan dedi bozuldu kaynım yurt dışına giderken benden borç istedi onda da vermedim bana bozuklardı zaten bunu da onaylamadım tam oldu

Ayy kimse bir şeye mecbur değil istedikleri kadar bozulsunlar, benim Kaynım polis memuru görevi tehlikeli diye eşim koyalım ismini dedi ben kabul etmedim eşimi de ikna ettim bir şekilde koymadık, ismini koyduğumuz kişinin kaderinin çocuğa geçme ihtimali vs. Sağlıkla gelsin oğlun canım. Bu kayınları neden bu kadar şımartıyorlar anlamıyorum sanki borç da vermek mecburiyetindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…