- 13 Temmuz 2023
- 2.090
- 2.094
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #26.101
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallahHerkesi tek tek etiketleyemedim biz oğlumuza kavuştuk çok şükür Allah sizlerede su gibi kolay doğumlar nasip etsin kızlar inşallah dualarım sizlerle
Ben de çikolatamızı aldım kahve aromalı bugün etiketleri yapıştıracağım inşallahİsmimiz belli oldu hediyelik siparişi de verdik İnş sağsalim doğar dağıtmak nasip olur buraya yiğit asaf yazdırmıştım son dakika golü attı eşimle oğlum baran asaf dediler adlarıyla yaşarlar İnş bütün bebişler
Çok sevindim canım . Gözünüz aydın. Sağlık mutlulukla büyüsünHerkesi tek tek etiketleyemedim biz oğlumuza kavuştuk çok şükür Allah sizlerede su gibi kolay doğumlar nasip etsin kızlar inşallah dualarım sizlerle
Canım maşallah gelisimi çok güzel sen de güzel düşün her şey yolunda gidecek inanBiz de kontrolden çıktık suyum yine aznormalde son 7 günümüz kaldı ama tansiyonum 16 lara çıkıyor 3 farklı tansiyon ilacı kullandığım halde dr um cuma günü aç gel kontrole eğer sorun varsa acil alırım dedi cuma sorun olmazsa mayısın 5 de p.tesi kesin doğum dedi 35+6 da 3470 gram 52 cm olmuş korkma kurtardı kendini dedi dr um. İnsan yine endişelenmekten alamıyor kendini ya küveze girerse ya emme refleksi olmazsa ya farklı bir durumla karşılaşırsam vb gibi bir çok şey kafamda deli gibi dönüyor. Bugün doğumu olan annelerde bebeklerini sağlıkla sorunsuz kucağına alır inşallah
Canım güzel haberler almışsın. inşallah çok çabuk ve kolay geçer geri kalan süre deBen de kontrole gittim bugün, her şey yolunda önceden parmak zor giriyorken şuan parmağım rahat hareket ediyor rahim ağzında açılmaların güzel dedi doktorum. 6 Mayıs sat a göre doğum tarihi, o zamana kadar gelir dedi ılık duş ve bol yürüyüş önerdi. Artık kilosuna bakmıyor ölçüm doğru olmaz şu aşamada diyor, ortalama 3.500 kg gibi olur geçmez o kiloyu dedi. Bekliyoruz artık bakalım ne zaman gelecek.
Açılma iyi olduğu için suni sancıya vs gerek kalmaz ama gelmezse gününde, duruma göre belki 1 hafta bekleriz ya da alırız o zaman karar veririz dedi.
Çok sağ ol canımCanım güzel haberler almışsın. inşallah çok çabuk ve kolay geçer geri kalan süre de
Canım hicc moralini bozma. Ben de kızlarımı 35+5 te doğurdum.kuveze girmediler ki girseler de çok kısa kalırlar demişti drum. Sağlıkla kavusacaksin bebeğineBiz de kontrolden çıktık suyum yine aznormalde son 7 günümüz kaldı ama tansiyonum 16 lara çıkıyor 3 farklı tansiyon ilacı kullandığım halde dr um cuma günü aç gel kontrole eğer sorun varsa acil alırım dedi cuma sorun olmazsa mayısın 5 de p.tesi kesin doğum dedi 35+6 da 3470 gram 52 cm olmuş korkma kurtardı kendini dedi dr um. İnsan yine endişelenmekten alamıyor kendini ya küveze girerse ya emme refleksi olmazsa ya farklı bir durumla karşılaşırsam vb gibi bir çok şey kafamda deli gibi dönüyor. Bugün doğumu olan annelerde bebeklerini sağlıkla sorunsuz kucağına alır inşallah
Maşallah kilosu çok iyiBiz de kontrolden çıktık suyum yine aznormalde son 7 günümüz kaldı ama tansiyonum 16 lara çıkıyor 3 farklı tansiyon ilacı kullandığım halde dr um cuma günü aç gel kontrole eğer sorun varsa acil alırım dedi cuma sorun olmazsa mayısın 5 de p.tesi kesin doğum dedi 35+6 da 3470 gram 52 cm olmuş korkma kurtardı kendini dedi dr um. İnsan yine endişelenmekten alamıyor kendini ya küveze girerse ya emme refleksi olmazsa ya farklı bir durumla karşılaşırsam vb gibi bir çok şey kafamda deli gibi dönüyor. Bugün doğumu olan annelerde bebeklerini sağlıkla sorunsuz kucağına alır inşallah
Canimm siz nasılsınız? Nasıl gidiyor bebisle? Bir de kel mi saçlı mi merak ediyorumSağlıkla büyüt canım.
Haha hiç mide yanmam olmadı ve oğluşum gayet saçlı teyzesiCanimm siz nasılsınız? Nasıl gidiyor bebisle? Bir de kel mi saçlı mi merak ediyorum
Ayy maşallah yerimmm onuHaha hiç mide yanmam olmadı ve oğluşum gayet saçlı teyzesiiyiyiz çok şükür meme ucunu bir yakalıyor bir yakalayamıyor bi de onu halledebilirsek pazartesi kontrolümüz var
Masallah kilosu boyu cok guzel canımBiz de kontrolden çıktık suyum yine aznormalde son 7 günümüz kaldı ama tansiyonum 16 lara çıkıyor 3 farklı tansiyon ilacı kullandığım halde dr um cuma günü aç gel kontrole eğer sorun varsa acil alırım dedi cuma sorun olmazsa mayısın 5 de p.tesi kesin doğum dedi 35+6 da 3470 gram 52 cm olmuş korkma kurtardı kendini dedi dr um. İnsan yine endişelenmekten alamıyor kendini ya küveze girerse ya emme refleksi olmazsa ya farklı bir durumla karşılaşırsam vb gibi bir çok şey kafamda deli gibi dönüyor. Bugün doğumu olan annelerde bebeklerini sağlıkla sorunsuz kucağına alır inşallah
Bana 5 mayıs da çıkarırım ancak dedi çok yoğunmuş bilmediğim Bi sayfadan aldım ama inş güzel gelirAyyy çok güzel ben de sipariş verdim sonunda haftaya gelecek inşsabırsızlanıyorum valla zaman geçtikçe birde arkadaşlarım kolonya hazırlayacaklar sanırım hediyelik ben de süsleme organizasyonu ayarlamıştım zaten.
Bizim ambalajlar böyle tabii Yağız Alp yazacak
Sağlıkla huzurla büyüsün canım kavuştun sonunda darısı bize inşallahHerkesi tek tek etiketleyemedim biz oğlumuza kavuştuk çok şükür Allah sizlerede su gibi kolay doğumlar nasip etsin kızlar inşallah dualarım sizlerle
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla suyun nasıl geldi az az mı çok mu doğum şekli nasıl olduHerkesi tek tek etiketleyemedim biz oğlumuza kavuştuk çok şükür Allah sizlerede su gibi kolay doğumlar nasip etsin kızlar inşallah dualarım sizlerle
Kolay gelsin canım dağıtacağımız günleri de görürüz inşallah afiyetle yensinBen de çikolatamızı aldım kahve aromalı bugün etiketleri yapıştıracağım inşallah
Ayy kimse bir şeye mecbur değil istedikleri kadar bozulsunlar, benim Kaynım polis memuru görevi tehlikeli diye eşim koyalım ismini dedi ben kabul etmedim eşimi de ikna ettim bir şekilde koymadık, ismini koyduğumuz kişinin kaderinin çocuğa geçme ihtimali vs. Sağlıkla gelsin oğlun canım. Bu kayınları neden bu kadar şımartıyorlar anlamıyorum sanki borç da vermek mecburiyetindesinKızlar kaynımın adı Mustafa yurt dışına gitmişti bayram da eşimin teyzesi kaynanama bebeğin adını Mustafa koysunlar uzakta demiş bana da gelince söyledi eşime söylemedim bile çünkü kimsenin ismini koymak istemiyorum eşimde öyle de belki aklı karışır diye demedim bugün ismi belirleyip kart siparişi verince kaynanama ismi duyurdum biz Mustafa dedik niye koymadınız dedi oğlumla babası seçti dedim iyi anası babası var falan dedi bozuldu kaynım yurt dışına giderken benden borç istedi onda da vermedim bana bozuklardı zaten bunu da onaylamadım tam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?