- Konu Sahibi Mervenur277
- #27.121
kızlar nişan nasıl bişey nişanı gelen var mıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam acımıyorsa sağardım, ama siz bilirsiniz. Biz 37de yaptık ebeyle. 39. Haftam yarın bitiyor hiç tetikleyen bi şe yok.Benim sütüm akmaya başladı dünden beri de, haftam da 36+0, daha erken biliyorum da akıp gitmesine de gönlüm razı olmuyorsağsam acaba bir sorun olur mu doktorum ayın 12 sine çağırdı beni de sağsam mı sağmasam mi iki arada bir derede kaldım
Benimki de uyuyor canım çenesini, ayaklarını falan elliyorum uyandırıyorum. Emzik bende vereceğim ama 1 aydan önce istemedi doktorumuz bir de sarılığımız var emzik doyma hissi verir diye vermek istemedim yoksa emzik şuan kurtarıcım olurdu.Evet sürekli memede emzige alıştırmaya çalışıyorum beşikte asla uyumuyo hep göğsümde ama sanki bugün sarı gbi geldi bana canım sıkıldı mamada verdim emziriyorum da neden sararır anlamadım yarın randevumuz var bakalım ne diyecek Dr bugün saatte bir emzirmeye calisicam ama emerken uyuyo hemen
Anne sütü saklama poşetinde buzluğa atmayı düşünüyordum canım. Elle mi sağayım o haldeBen olsam acımıyorsa sağardım, ama siz bilirsiniz. Biz 37de yaptık ebeyle. 39. Haftam yarın bitiyor hiç tetikleyen bi şe yok.
Ama kitiniz filan var mı? Nerede saklıyacaksınız? Buzdolabında 3güne kadar, derin dondurucuda 6 aya kadar saklayabiliyormuşuz.
Yani zaten çok çok az gelicek, bi deneyin bakalım nasıl hissedeceksiniz. O poşetler çok büyük gelir ve zaten az miktar poşete bulaşabilir sadece. Sonra o kadar az miktarı nasıl içirebilirsiniz o poşetlerden bilmiyorum. Öyle biberona ya da şırıngaya filan aktarılabilecek gibi bir miktar gelmeyecek çünkü.Anne sütü saklama poşetinde buzluğa atmayı düşünüyordum canım. Elle mi sağayım o halde![]()
Kaşık biberonlar var ben aldım, ilk etapta bunlar kullanılabilir sankiYani zaten çok çok az gelicek, bi deneyin bakalım nasıl hissedeceksiniz. O poşetler çok büyük gelir ve zaten az miktar poşete bulaşabilir sadece. Sonra o kadar az miktarı nasıl içirebilirsiniz o poşetlerden bilmiyorum. Öyle biberona ya da şırıngaya filan aktarılabilecek gibi bir miktar gelmeyecek çünkü.
Herhangi bir biberona aktarılabilecek miktarda gelmeyecek, o yüzden dedim. En azından benim deneyimim öyleydi. Kolestrum çok az miktarda geldiği için özel toplama kitleri var. Oradan direkt bebeğe şırınga gibi veriliyor.Kaşık biberonlar var ben aldım, ilk etapta bunlar kullanılabilir sanki
Canım sümüksü Bi yapıda oluyor içinde kan olabiliyor pembe kahverengi gibi normal akıntıdan farklı bir görüntüsü varkızlar nişan nasıl bişey nişanı gelen var mıydı
Sağayım bir kere gelecek miktara göre şu şırınga boyutunda olan saklama şişesi var onlardan alırım o haldeYani zaten çok çok az gelicek, bi deneyin bakalım nasıl hissedeceksiniz. O poşetler çok büyük gelir ve zaten az miktar poşete bulaşabilir sadece. Sonra o kadar az miktarı nasıl içirebilirsiniz o poşetlerden bilmiyorum. Öyle biberona ya da şırıngaya filan aktarılabilecek gibi bir miktar gelmeyecek çünkü.
Canım ben yeğenlerimi yenidoğanken asla kucağıma alamadım korkumdan aldığım tek yenidoğan kendi bebeğim. Evet doğru gerçekten analık yükleniyorDoğum yapanlar ve tecrübeli anneler zaman yaklaştıkça heyecanla birlikte beni korku da basıyor. Hayatımda kucağıma bebek almış insan değilimdir o derece. Tamamen acemiyim. Doğum olduğu gün o annelik direkt yükleniyor diyorlar umarım doğrudur.![]()
Tam olarak bu şekilde bişey geldi bugün şimdi bel ağrım var doğum ne zaman olur acabaCanım sümüksü Bi yapıda oluyor içinde kan olabiliyor pembe kahverengi gibi normal akıntıdan farklı bir görüntüsü var
Sizden böyle yorumlar duydukça çok mutlu oluyorum, rahatlıyorum. Her konuda darısı başımıza inşallah ben de kolayca bebeğimi kucağıma alacağım ve sizlere pozitif doğum hikayelerimizi anlatacağım.Canım ben yeğenlerimi yenidoğanken asla kucağıma alamadım korkumdan aldığım tek yenidoğan kendi bebeğim. Evet doğru gerçekten analık yükleniyor![]()
İnşallah canımSizden böyle yorumlar duydukça çok mutlu oluyorum, rahatlıyorum. Her konuda darısı başımıza inşallah ben de kolayca bebeğimi kucağıma alacağım ve sizlere pozitif doğum hikayelerimizi anlatacağım.![]()
Doktoruna söyledin mi canımm? Bana böyle bir şey yaşarsam direkt hastaneye gelmemi söylemişti.Tam olarak bu şekilde bişey geldi bugün şimdi bel ağrım var doğum ne zaman olur acaba![]()
Ah inşallah beklerKızlar ben 34+4 üm bugün kontrolüm vardı plasenta yaşlanması vardı bende bugüne kadar bir etki etmemişti şimdi suyumu azaltmış. Doğum normalde mayısın en son günleri olacaktı. Heeşey yolunda gitse bile en geç 18 inde almamız lazım dedi dr(37 haftaya girince). Bu ara tansiyonda yüksek dua edin lütfen 37 yi bari görelim.
Ben bilmiyorum ama kuzenime bu nişan geldiğinde bir şey dememişTam olarak bu şekilde bişey geldi bugün şimdi bel ağrım var doğum ne zaman olur acaba![]()
Bana doktorum hep sancın 10 dakikaya düştüğünde gel dedi nişan hakkında hiç konuşmadık yaDoktoruna söyledin mi canımm? Bana böyle bir şey yaşarsam direkt hastaneye gelmemi söylemişti.