- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
- #27.161
Ay takibiOndada sen kaçarsın bize hep yasaktı maalesef korkudan yapamıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay takibiOndada sen kaçarsın bize hep yasaktı maalesef korkudan yapamıyoruz
Emzik vermeyin ben emzik verdiğim için memeyi yeterince emmiyor ve istemiyordu sürekli emsikle duruyordu sonra da sarılık oldu zaten . Doktor 1 ay sonra oda sadece uykuya geçişte kullanabilirsin dediBenimki de uyuyor canım çenesini, ayaklarını falan elliyorum uyandırıyorum. Emzik bende vereceğim ama 1 aydan önce istemedi doktorumuz bir de sarılığımız var emzik doyma hissi verir diye vermek istemedim yoksa emzik şuan kurtarıcım olurdu.gece hep memedeyiz çünkü.
Evet evet aynısı canım gelmek için yola koyuldular sanırımBende öyleyim sanki iğne batıyor gibi yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek
1.aydan sonra vereceğim canım doktorumuz da öyle söyledi. Şuan bizim de sarılığımız var günde 2 kere mama veriyorumEmzik vermeyin ben emzik verdiğim için memeyi yeterince emmiyor ve istemiyordu sürekli emsikle duruyordu sonra da sarılık oldu zaten .
Canım yaşamadığım için hislerini anlıyorum desem yalan olur tabi ama şöyle düşünüyorum 37 de doğan var 40 da doğan var daha erken doğan var geç doğan var, bilemeyiz ki öyle olması gerekiyomuş olmuş kontrol edemeyeceğimiz bir süreç ikinizin sağlıklı olması o kadar kıymetli ki. Ben henüz doğum yapmadım evde depreme yakalandık aklım çıktı 3 gün kendime gelemedim bebeğimi kucağıma alsaydım keşke diye. Ama her doğum sonrası duygusal bebekten ayrılış yeni sürece odaklanma o yüzden benzer şeyleri eminim bizlerde yaşayacağız yalnız değilsinErken doğuran arkadaşlarim psikolojileriniz nasıl.ben 35de doğurdum şuan 13 günlük bi turlu kafamı toparlanamiyorum.hergun ağlıyorum sanki tüm planlarım bozuldu gibi.Dogumi şimdi beklemediğimiz için eşim şehir dışındaydı doğuma yetişemedi.Sanirim ondan sonra herşey koptu bı türlü toparlayamiyorum
Vajinada batma hissi dediğimiz şeyle aynı mı acaba bu söylediğinKizlar bugun bir anda ekstra agirlastim yani tansiyonum dustu bebegin baskisini asagida daha cok hissetmeye basladim boyle aradada elektrik carpmasi oluyor kipirdama hissediyorum rahim agzinda. Kanalami giriyor sizce yoksa umutlaniyim mi![]()
Canim icinden gelmiyosa bos ver yani senin canin daha onemli ki travma yasadin erken dogum kolay degil ayrica esinde yokmus. Biraz ozsefkat, kendine sefkat duy. Anlamaya calis. Bu kadin tek basina cocuk dogurdu deEsim oglum ve kızımla aile fotoğrafı çekmek istiyorm ama içimden gelmiyor yapamıyorum bisey
Canim aynen tarif ettigin gibi. Bende de nisan falan yok o yuzden heveslenemedim cok ama acaba mi da diyorumVajinada batma hissi dediğimiz şeyle aynı mı acaba bu söylediğineğer öyleyse kafası aşağıda ve sinir uçlarına baskı yapıyor diye acı hissettiğimi söyledi doktorum ve bende baya oluyor
ayakta duramıyorum o an canım baya yanıyor. Ama bebek çok aşağı inmemiş dedi dün bana doktorum.
Canım bebeğin sağlıklı olduğu sürece kafaya takacak moral bozacak bir şey değil. Eninde sonunda hepimiz doğum yapacağız seninkisi sadece birkaç hafta önce oldu. Kritik zamanları hepimiz çok şükür geçtik zaten. Çoğumuzun da planladığı tarihte olmayabilir, gerçekten onlar belirliyor gelecekleri zamanıErken doğuran arkadaşlarim psikolojileriniz nasıl.ben 35de doğurdum şuan 13 günlük bi turlu kafamı toparlanamiyorum.hergun ağlıyorum sanki tüm planlarım bozuldu gibi.Dogumi şimdi beklemediğimiz için eşim şehir dışındaydı doğuma yetişemedi.Sanirim ondan sonra herşey koptu bı türlü toparlayamiyorum.
Doğumu başlatmazmış bu durum tek başına. Bundan sonraki ilk kontrolünüz ne zamandı?Canim aynen tarif ettigin gibi. Bende de nisan falan yok o yuzden heveslenemedim cok ama acaba mi da diyorum
PazartesiDoğumu başlatmazmış bu durum tek başına. Bundan sonraki ilk kontrolünüz ne zamandı?
Yok cnm yapcak bşy yok duruma bakacak yaşlanma bayadır var ztn şekerden olabiliyormuş. Yaşlanmada su azalması yaptı sonundaAh inşallah bekler
Doktorunuz bir şey önermedi mi
Bu yaşlanma icin ya da su azlığı için?
Ben bilmiyorum ama kuzenime bu nişan geldiğinde bir şey dememiş
Sanırım bikac gun daha evde geçirmiş
Sancıları ne zaman düzenli girmeye baslamis ve sıklığı artmış, o zaman doktora gitmiş
Ama doktorunuza sorun isterseniz
Ay varmış da dahaPazartesi![]()
Bende 35+ 3 de doğurdum canım beklenmedik anda bayramın 2. Günü geldi bizde şehir dışındaydık ailelerin yanına bayrama gelmiştik kendi evimde değildim bebeğin nasıl pekiErken doğuran arkadaşlarim psikolojileriniz nasıl.ben 35de doğurdum şuan 13 günlük bi turlu kafamı toparlanamiyorum.hergun ağlıyorum sanki tüm planlarım bozuldu gibi.Dogumi şimdi beklemediğimiz için eşim şehir dışındaydı doğuma yetişemedi.Sanirim ondan sonra herşey koptu bı türlü toparlayamiyorum
Ayy ben benKızlar pazartesi kimler doğuruyordu? Pazartesi forumda şenlik var![]()
Canım ben 30 haftalık doğum yaptım çok kötü şeyler yaşadım ama en kötüsü hala bebeğimden ayrı kalmam, 44 gün oldu bebeğimi çok özlüyorum, eğer bebişin yanındaysa geri bişey takma kafana, hayırlısı buymuş demek ki Rabbim bizden daha iyisini bilir, canını sıkma ve zamanlarınızın tadını çıkarErken doğuran arkadaşlarim psikolojileriniz nasıl.ben 35de doğurdum şuan 13 günlük bi turlu kafamı toparlanamiyorum.hergun ağlıyorum sanki tüm planlarım bozuldu gibi.Dogumi şimdi beklemediğimiz için eşim şehir dışındaydı doğuma yetişemedi.Sanirim ondan sonra herşey koptu bı türlü toparlayamiyorum
Canım hiç stres yapma bebeğine kavuşacaksın. Bende çok stres yaptım ama biliyorsun çok güzel bir doğum oldu. İnşallah senin de öyle olacak.Ayy ben benaşırı stresliyim acil öneri istiyoruuuum geceleri ağlama geliyor
Kızlar benim 40 ım çıktı ama tekrar birlikte olmaya korkuyorum, bize hep yasaktı 9 ay boyunca ilişki olmadı ve evliliğim de Bi süre vajinismustum oyüzden çekiniyorumBiz güzel gidiyorduk hiçte çekinmedi diğer 2 hamileliğin aksine ama ebe birlikte olun dediğinden beri adamı yakalayamadım. Işleri aşırı yoğun bebek durduğu kadar dursun diyor kaçıyor. Dur 40 ım çıksın sürüm sürüm süründürcem.
İnşallah canım benim ya kendimi çok tuhaf hissediyorum sanki daha çok vardı gibi biranda mecburen tarih belli olunca acayip hissettim kendimiCanım hiç stres yapma bebeğine kavuşacaksın. Bende çok stres yaptım ama biliyorsun çok güzel bir doğum oldu. İnşallah senin de öyle olacak.![]()