- 3 Eylül 2015
- 2.461
- 3.765
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.181
Pozitif düşün pozitif olsun canım inşallah bir avazda doğurursun Bilgeciğimiziİnşallah canım benim ya kendimi çok tuhaf hissediyorum sanki daha çok vardı gibi biranda mecburen tarih belli olunca acayip hissettim kendimibir de rahim olgunlaştırıcı fitil ile başlatacak doktorum birazda onun bilinmezliği var herkes kolay geçecek diyor ama içimdeki fırtınalara engel olamıyorum
Yarın ki kontrol de sorun çıkarsa yarın, hayır kontrol iyi geçerse p.tesi doğum yapacak gruptayımBende 35+ 3 de doğurdum canım beklenmedik anda bayramın 2. Günü geldi bizde şehir dışındaydık ailelerin yanına bayrama gelmiştik kendi evimde değildim bebeğin nasıl peki
Hayırlısı ile gelsin inşallah.Yarın ki kontrol de sorun çıkarsa yarın, hayır kontrol iyi geçerse p.tesi doğum yapacak gruptayım
valla arkadasim bir dogursam kapi arkasinda skistircam.adami cok ozledim kocami es olmayi cok ozledimKızlar benim 40 ım çıktı ama tekrar birlikte olmaya korkuyorum, bize hep yasaktı 9 ay boyunca ilişki olmadı ve evliliğim de Bi süre vajinismustum oyüzden çekiniyorumkadın olmak zor vallahi
Canım sezeryan sonrası çekinecek hiçbirşey yok herşey eskisi gibi normal doğumda insan çekiniyor acaba toparlandı mi sıklaştı mi ya kötüyse eşime kötü gelirse vs. Eşinle yakınlık kurmak bu zor zamanda duygusal olarakta iyi gelecektir sana.Kızlar benim 40 ım çıktı ama tekrar birlikte olmaya korkuyorum, bize hep yasaktı 9 ay boyunca ilişki olmadı ve evliliğim de Bi süre vajinismustum oyüzden çekiniyorumkadın olmak zor vallahi
Ben de pazartesiyim ve aşırı stresliyim. 9 ay ağlamayan ben şuan ağlamaktan helak oluyorum. Bir de köpeğim var evde, onu gece yarısı birine bırakamayacağım için evde bi süre yalnız kalacak. Ona her baktığımda vicdan yapıyorum şimdidenAyy ben benaşırı stresliyim acil öneri istiyoruuuum geceleri ağlama geliyor
Ay hamileyken bende öyleydim hormonlarım tavan yapmıştı ama ozman da yasaktıvalla arkadasim bir dogursam kapi arkasinda skistircam.adami cok ozledim kocami es olmayi cok ozledim
Çok şükür sıkıntı yok bebeğimde.tedbir amacli 2 saat yogunbakima aldılar sonrasında verdiler yanıma çok şükürBende 35+ 3 de doğurdum canım beklenmedik anda bayramın 2. Günü geldi bizde şehir dışındaydık ailelerin yanına bayrama gelmiştik kendi evimde değildim bebeğin nasıl peki
Ayy inşallah canıııımPozitif düşün pozitif olsun canım inşallah bir avazda doğurursun Bilgeciğimizi
Evet canım bu durumu doğum yaptığım ilk zamanlar düşünüp ağlamıştım eşimde hep destek oldu öyle bişey olmadığını gösterdi, bu düşünceye gireceğimi sanmazdım ama lohusalık herşeyi düşündürttürüyormuş gerçektenCanım sezeryan sonrası çekinecek hiçbirşey yok herşey eskisi gibi normal doğumda insan çekiniyor acaba toparlandı mi sıklaştı mi ya kötüyse eşime kötü gelirse vs. Eşinle yakınlık kurmak bu zor zamanda duygusal olarakta iyi gelecektir sana.
Benimde kedim var kardeşimi tembihledim mamasına suyuna bak sev diyeBen de pazartesiyim ve aşırı stresliyim. 9 ay ağlamayan ben şuan ağlamaktan helak oluyorum. Bir de köpeğim var evde, onu gece yarısı birine bırakamayacağım için evde bi süre yalnız kalacak. Ona her baktığımda vicdan yapıyorum şimdiden
Canım titreme gibi mi eğer öyleyse benimde oluyor böyle kediler pıırrr diye esner ya öyle yapıyor hatta dalga geçiyorum minik kedim esniyor diyeMerhaba sizleri uzun zamandır takip ediyorum bende mayıs annesi olucam hayırlısıyla
35.5 haftalığım şu an bebeğim ters dönmemişti son gittiğimde zaten hareketleri çok yukarda oradan anlaşılıyor bi sorum olacaktı bugünlerde değişik hareketler yapıyor bebeğim dalgalanma ittirme normal fakat böyle salıncak gibi sallanıyor karnım 5.10 saniye kadar sizde de oluyor mu veya nasıl hareketler tehlikeyi gösterir gitmem lazım bilemedim
Onlar da bizim evladımız. İnşallah canımBenimde kedim var kardeşimi tembihledim mamasına suyuna bak sev diyene olursa olsun korkuyor insan ne bileyim ama atlatacağız ve sağlıkla evimize döneceğiz canım
Genelde 38-39 haftalarda yapılıyor canım ama hiç çatı muayenesi yapmayan doktorlar da var doğum başladığında kontrol ediyorlarmış, benim salı günü çatıya ve açıklığa bakıldı 37+1 dim ama pembe leke gördüğüm için baktılar açıkçası. Sonrasında kanamam veya ağrım falan olmadıKızlar yarın bende kontorle gideceğim yarın 38 haftalık oluyorum acaba çatı muayenesi yapılır mı yarin
Hayır titreme gibi değil karnım salıncak gibi sallanıyor bi aşağı bi yukarı böyle çok değişik nasıl tarif edeceğimi bile bilemedim zatenCanım titreme gibi mi eğer öyleyse benimde oluyor böyle kediler pıırrr diye esner ya öyle yapıyor hatta dalga geçiyorum minik kedim esniyor diyebenim kızım çok hareketli her türlü acayip hareket gördüm yarım saat durmadan hareket ettiğini biliyorum normal diyor doktorum
Hmm anladım canım kordon dolanmasını kontrolde görüyor doktor kontrolünde sor istersen bi benim karnımda da acayip hareketler oluyor ama şimdi düşündüm de hiç kordon gelmemişti aklımaHayır titreme gibi değil karnım salıncak gibi sallanıyor bi aşağı bi yukarı böyle çok değişik nasıl tarif edeceğimi bile bilemedim zatenyeni olmaya başladı endişelendim
Evet minikte çok hareketli ters olduğu için korkutuyor bazen kordon mu dolandı ne oldu diye düşünüyorum
Canım titreme gibimi son bı haftadir bende de oluyor titriyor irkilir gibiMerhaba sizleri uzun zamandır takip ediyorum bende mayıs annesi olucam hayırlısıyla
35.5 haftalığım şu an bebeğim ters dönmemişti son gittiğimde zaten hareketleri çok yukarda oradan anlaşılıyor bi sorum olacaktı bugünlerde değişik hareketler yapıyor bebeğim dalgalanma ittirme normal fakat böyle salıncak gibi sallanıyor karnım 5.10 saniye kadar sizde de oluyor mu veya nasıl hareketler tehlikeyi gösterir gitmem lazım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?