2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Pozitif düşün pozitif olsun canım inşallah bir avazda doğurursun Bilgeciğimizi

Bende 35+ 3 de doğurdum canım beklenmedik anda bayramın 2. Günü geldi bizde şehir dışındaydık ailelerin yanına bayrama gelmiştik kendi evimde değildim bebeğin nasıl peki
Yarın ki kontrol de sorun çıkarsa yarın, hayır kontrol iyi geçerse p.tesi doğum yapacak gruptayım

Kızlar yarın bende kontorle gideceğim yarın 38 haftalık oluyorum acaba çatı muayenesi yapılır mı yarin

Kızlar benim 40 ım çıktı ama tekrar birlikte olmaya korkuyorum, bize hep yasaktı 9 ay boyunca ilişki olmadı ve evliliğim de Bi süre vajinismustum oyüzden çekiniyorum kadın olmak zor vallahi
valla arkadasim bir dogursam kapi arkasinda skistircam.adami cok ozledim kocami es olmayi cok ozledim

Kızlar benim 40 ım çıktı ama tekrar birlikte olmaya korkuyorum, bize hep yasaktı 9 ay boyunca ilişki olmadı ve evliliğim de Bi süre vajinismustum oyüzden çekiniyorum kadın olmak zor vallahi
Canım sezeryan sonrası çekinecek hiçbirşey yok herşey eskisi gibi normal doğumda insan çekiniyor acaba toparlandı mi sıklaştı mi ya kötüyse eşime kötü gelirse vs. Eşinle yakınlık kurmak bu zor zamanda duygusal olarakta iyi gelecektir sana.

Ayy ben ben aşırı stresliyim acil öneri istiyoruuuum geceleri ağlama geliyor
Ben de pazartesiyim ve aşırı stresliyim. 9 ay ağlamayan ben şuan ağlamaktan helak oluyorum. Bir de köpeğim var evde, onu gece yarısı birine bırakamayacağım için evde bi süre yalnız kalacak. Ona her baktığımda vicdan yapıyorum şimdiden

valla arkadasim bir dogursam kapi arkasinda skistircam.adami cok ozledim kocami es olmayi cok ozledim
Ay hamileyken bende öyleydim hormonlarım tavan yapmıştı ama ozman da yasaktı Bende çok özledim ama işte bu korku beni deli ediyor eşim hamileyken riskten dolayı uzaktı ama şuan önümde arkamda, hamilelikte eşler hep aynı oluyor herhalde

Bende 35+ 3 de doğurdum canım beklenmedik anda bayramın 2. Günü geldi bizde şehir dışındaydık ailelerin yanına bayrama gelmiştik kendi evimde değildim bebeğin nasıl peki
Çok şükür sıkıntı yok bebeğimde.tedbir amacli 2 saat yogunbakima aldılar sonrasında verdiler yanıma çok şükür

Evet canım bu durumu doğum yaptığım ilk zamanlar düşünüp ağlamıştım eşimde hep destek oldu öyle bişey olmadığını gösterdi, bu düşünceye gireceğimi sanmazdım ama lohusalık herşeyi düşündürttürüyormuş gerçekten

Merhaba sizleri uzun zamandır takip ediyorum bende mayıs annesi olucam hayırlısıyla
35.5 haftalığım şu an bebeğim ters dönmemişti son gittiğimde zaten hareketleri çok yukarda oradan anlaşılıyor bi sorum olacaktı bugünlerde değişik hareketler yapıyor bebeğim dalgalanma ittirme normal fakat böyle salıncak gibi sallanıyor karnım 5.10 saniye kadar sizde de oluyor mu veya nasıl hareketler tehlikeyi gösterir gitmem lazım bilemedim

Benimde kedim var kardeşimi tembihledim mamasına suyuna bak sev diye ne olursa olsun korkuyor insan ne bileyim ama atlatacağız ve sağlıkla evimize döneceğiz canım

Canım titreme gibi mi eğer öyleyse benimde oluyor böyle kediler pıırrr diye esner ya öyle yapıyor hatta dalga geçiyorum minik kedim esniyor diye benim kızım çok hareketli her türlü acayip hareket gördüm yarım saat durmadan hareket ettiğini biliyorum normal diyor doktorum

Kızlar yarın bende kontorle gideceğim yarın 38 haftalık oluyorum acaba çatı muayenesi yapılır mı yarin
Genelde 38-39 haftalarda yapılıyor canım ama hiç çatı muayenesi yapmayan doktorlar da var doğum başladığında kontrol ediyorlarmış, benim salı günü çatıya ve açıklığa bakıldı 37+1 dim ama pembe leke gördüğüm için baktılar açıkçası. Sonrasında kanamam veya ağrım falan olmadı

Hayır titreme gibi değil karnım salıncak gibi sallanıyor bi aşağı bi yukarı böyle çok değişik nasıl tarif edeceğimi bile bilemedim zaten yeni olmaya başladı endişelendim
Evet minikte çok hareketli ters olduğu için korkutuyor bazen kordon mu dolandı ne oldu diye düşünüyorum

Hmm anladım canım kordon dolanmasını kontrolde görüyor doktor kontrolünde sor istersen bi benim karnımda da acayip hareketler oluyor ama şimdi düşündüm de hiç kordon gelmemişti aklıma bence kötü düşünme ama sor tabiki kan akımından görüyor doktor

Canım titreme gibimi son bı haftadir bende de oluyor titriyor irkilir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…