2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Yarın doğum ihtimaline karşı muazzam bir kahvaltı masasıyla aileyi bir araya topladım peşinden ağdaya gittim öğleden sonra süt için dut erik üzüm tarzı şeyler aldım eve gelip dün yardıma bayan geldiği halde evi silip süpürdüm bebeğin beşiğini kurdum eşyaları erken haftalarda yıkamama rağmen hastane çantamı hazırlamamıştım onu hazırladım yarın doğum yaparsam çocuklarım aç kalmasın diye çeşit çeşit yemek yaptım sonra mutfak pislendi diye dolaplarını sildim biraz önce duşa girdim eşim yardı etti kolumu kaldıramadım artık ayaklarım ellerim sızlıyor daha da kısaca bugün bana bir şey olmadıysa daha da olmaz

Hamileligin son döneminde ki enerji gelmiş sana maşallah daha bana gelmedi o enerji bugün komşularım geldiler banada bı kelle pogaca yaptım gittikler evi falan toparladim yatağa zor düştüm

Bebeğimi kucağıma almama sayılı günler kalmış şurada kızlar dana kadar olmus kızımı uyutuyorum hala uyuyana kadar başında bekliyorum bebek gelince ne olacak bilmiyorum

Hamileligin son döneminde ki enerji gelmiş sana maşallah daha bana gelmedi o enerji bugün komşularım geldiler banada bı kelle pogaca yaptım gittikler evi falan toparladim yatağa zor düştüm
30. Haftanın başlarında açıklık ve sancıyla yattım devamlı doğum yapacağım zaman yaklaşınca artık doğsada sorun olmaz diye gözümü karattım galiba ee senin de az kalmış günün dolmasına yakında enerjin gelir

Bende aynıyım önceden dikkat ediyordum şimdi zorlamaya çalışayim diyorum ama akşamına kolumu kaldıracak hal kalmıyor inşallah gelir şu enerji bana

Canım titreme gibimi son bı haftadir bende de oluyor titriyor irkilir gibi
Hayır canım titreme değil çok değişik bir hareket göbeğim salıncak gibi dalgalandırıyor bir kaç saniye biraz değişik neyse hayır olsun ne diyelim sağlıkla gelsinler
Tüm doğum yapan arkadaşlarında gözü aydın olsun sağlıkla büyüsün bebekleriniz

Anladım canım çok sık yaparsa kontrol ettir aklında kalmasin

Bana da oluyo hatta deprem oldu saniyorum vucudumu salliyo gibi

Offf kızlar bu düşünceler bir tek bende mi var bilmiyorum daha doğurmadan depresyona mı girdim ne yaptım… Bazen bebeği hiç sevmeyecekmişim gibi hissediyorum, bazen ona birşey olsa ben ne yaparım diyorum, bana birşey olsa o ne yapar kim bakar yavruma benden daha iyi diyorum, özellikle geçen burda bir arkadaşın doğuma kadar tüm testleri normal çıkıp doğum sonrası bazı sorunlar olduğu tespit edilmişti o gündem beri acaba hasta mı bir sorunu mu var ya DNA testi yanlışsa gibi gibi şeyler düşünüyorum… Herşey Allahtan biliyorum ama kafamda binbir türlü şey var… Evliliğimin 2. Ayında hamile kaldım sevdiğim evlendim ama ister istemez sorunlar yaşanıyor eskisi gibi ilgi alaka sevgi göremiyorum bunlarda tetikliyor sanırım…

Ay takibi . Erkekler bir tuhaf ya anlayamiyorum diğer 2 gebelikte serbestte olsa korkuyordu eşim
Bişey olmayacağını bilmediğindendir şimdi de yaparken doğarsa ne yaparım diye düşünüyordur herhalde bizimki açıkca öyle söyledi çünkü

Bugün evde yatalım dedik bizim beşik karyola olanlardan oğlum 3 yaşında hala onda yatıyordu 2 aydır kaynanam gilde yerde yatıyor tabii beşikte baranın eşyaları var diye bugün bizimle uyumasını beklerken beşiğimde yatacağım dedi herşeyi boşalttım yattı ev dar olduğu için yeni bir beşik almadık sığmaz çünkü oğlumu da yerde yine yatak odasında yatırırız diye düşünüyorduk hem kendi daha küçük hem de malum depremlerden korkuyoruz diye ama beşiği vermez gibi duruyor baran doğunca ne yapacağız bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…