2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Tam olarak bu şekilde bişey geldi bugün şimdi bel ağrım var doğum ne zaman olur acaba
O kişiye göre değişir canım hemen de olabiliyor Bi kaç hafta da süre biliyor sancına bağlı benim ilkim nişan gelir gelmez Bi kaç saat içinde oldu erken haftadaydı

Bana doktorum hep sancın 10 dakikaya düştüğünde gel dedi nişan hakkında hiç konuşmadık ya
Dünkü kontrolümde düzenli sancı, belden kasığa yayılan ağrı, kanama ya da nişan herhangi biri olursa gel dedi. Konuş haberi olsun en azından bence

Bana doktorum hep sancın 10 dakikaya düştüğünde gel dedi nişan hakkında hiç konuşmadık ya
Nişan gelince bekleyebilirsin canım su gelişi ya da sancı olmadığı sürece doğum başlamaz zaten ebeye de sormuştum cvp ı ekleyeyim buraya

Eklentiler

• IMG_20250501_183531.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 69

Benım ağlıyor acıkınca kardeşimin kucağında o sırada misal, kucağıma alıyorum memeyi açıyorum memenin kokusunu aldığı gibi uyuyor bazen sordum şuan anneyle iletişim kurdugu tek şey meme kokusunu alınca da güven hissi oluşuyor ve uyuyor dedi. Ama asla aç bırakma saati geldıyse ayaklarını avuç içlerini gıdıkla dokun sürekli uyandır

Evet evet öyle yapıyorum o nedenle uykusuz her gece beni emzik yapacak diye korkmuyor değilim

Kizlar bugun bir anda ekstra agirlastim yani tansiyonum dustu bebegin baskisini asagida daha cok hissetmeye basladim boyle aradada elektrik carpmasi oluyor kipirdama hissediyorum rahim agzinda. Kanalami giriyor sizce yoksa umutlaniyim mi

Sonlara kadar ilişkiye devam eden var mı ya nasıl yaptınız bize artık serbestte başladık ama devam ettirmedik eşim ya birden çıkarsa ne yapacağız dedi doğum olacağından korkuyor bende öyleyim gerçi bu bile fazlaymış bişey falan olur da diyor

Biz güzel gidiyorduk hiçte çekinmedi diğer 2 hamileliğin aksine ama ebe birlikte olun dediğinden beri adamı yakalayamadım. Işleri aşırı yoğun bebek durduğu kadar dursun diyor kaçıyor . Dur 40 ım çıksın sürüm sürüm süründürcem.

Erken doğuran arkadaşlarim psikolojileriniz nasıl.ben 35de doğurdum şuan 13 günlük bi turlu kafamı toparlanamiyorum.hergun ağlıyorum sanki tüm planlarım bozuldu gibi.Dogumi şimdi beklemediğimiz için eşim şehir dışındaydı doğuma yetişemedi.Sanirim ondan sonra herşey koptu bı türlü toparlayamiyorum

Kizlar bugun bir anda ekstra agirlastim yani tansiyonum dustu bebegin baskisini asagida daha cok hissetmeye basladim boyle aradada elektrik carpmasi oluyor kipirdama hissediyorum rahim agzinda. Kanalami giriyor sizce yoksa umutlaniyim mi
Aynısı bende var canım resmen ucunda duruyor gibi tuhaf hissediyorum kendimi kanala girdi galiba yürüyüşüm değişti

Ondada sen kaçarsın bize hep yasaktı maalesef korkudan yapamıyoruz

Aynısı bende var canım resmen ucunda duruyor gibi tuhaf hissediyorum kendimi kanala girdi galiba yürüyüşüm değişti
Bende öyleyim sanki iğne batıyor gibi yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek

Esim oglum ve kızımla aile fotoğrafı çekmek istiyorm ama içimden gelmiyor yapamıyorum bisey

Emmeyince ve 3 saatten fazla açlıkta hemen sarılık oluyorlar. Hep uyandırın en son gıdıklama dokunmayla uyanmazsa pamuğu ıslatın avuç içlerine yüzüne sürün . Mutlaka uyandırın doktorum söylemişti baya işe yaradı bizde. Benimki de çok derin uyuyordu. Sarılık başlangıcı demişti o günden sonra saatte bir emzirdim 4 gün sonra gerilemiş dedi gittiğimizde anne sütü tek çaresi o yüzden sık sık emzirin

Canım her bebek geliş tarihini kendisi belirler kader gibi düşün, sezaryen bile olsan o istediği tarihe denk gelir diye okumuştum üzme kendini sakın, olması gereken buymuş çok şükür sen ve bebeğin iyisiniz en önemlisi bu yaşayacağınız çok güzel anılar kocaman bir ömür var inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…