2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Merhaba oğlum kucağımda yazıyorum, o akşam hafif sancıyla gittim nst de gözükmüyordu bile , 6 cm açılmam varmış , ben elendim kızlar siz devam edin

Çok şükür sıkıntı yok bebeğimde.tedbir amacli 2 saat yogunbakima aldılar sonrasında verdiler yanıma çok şükür
Canımm maşallah ne güzel benim bebeğim 9 gün yoğunbakımda kaldı 2 kez entübe oldu sonra 8 gün daha anne uyumda beraber kaldık kilo almasını bekledik 16 ,17 gün geçen zorlu bir süreçti ve doktorlar haftası ve kilosu güzel aslında bukadar kalmasını beklemiyorduk dediler bak ne güzell seninki küveze bile girmemişş bence kendini toparlaman için çok çok güzel sebeblerin varr küvezde kalma olayına bilmeden orda gözetim altında büyüyecek anne karnı gibi düşünürdüm ama çok işlemler var küveze girmemesi çok çok güzel oyüzden

Merhaba oğlum kucağımda yazıyorum, o akşam hafif sancıyla gittim nst de gözükmüyordu bile , 6 cm açılmam varmış , ben elendim kızlar siz devam edin
Hayırlı olsun sancı hissediyorsun diye alttan mı baktılar o zaman nst de gözükmediyse benim doktor kontrol etmiyor çünkü

Günaydıııınn bende 4 gibi uyandım zor bela uykuya dalmışım pazar gecesi nasıl uyuyacağım bilmiyorum hayırlı haberler al inşallah canım doğum olursa haber ver bize merak ederiz

Kadınlar fazla sorumluluk alınca erkekler öyle oluyor canım İnş herşey sorunsuz geçer

Günaydın kızlar doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun insallah güle güle büyütün minnoşlarınızı bugün doğumu olan arkadaşlarım sizde kolaylıkla alın kucağınıza minnoşları insallah
Kızlar alerjiden ölüyorum kokulara karşı alerjim var dün sanırım hem parfüm hem ıslak mendiller falan öldürdü beni hapşırmaktan gece uyuyamadım şimdi gene aynı. Alnım ağrıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…