2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Dün akşama kadar dayanılabilecek seviyedeydi, uykusuz kalıyordum ama sancılar beni zorlamıyordu. Dün gece başlayan sancılar korkunç cidden nefes almak , yürümek , konuşmak filan imkansızdı.

Çıkıyor, son iki seferdir hem de bildiğin doğum sancın başlamış diyorlar açılır merak etme diyor doktor o kadar emin ki açılacağından. Bana söylediği şuan başlatırsak dışardan müdahale ile çok daha fazla zorlanırsın kendiliğinden gelsin daha kısa zamanda daha az ağrıyla olsun diyor. Ama tolere edilecek bir sancı değildi gece yaşadığım.

İshal oldum gece birden en son vajinamı elimle tutarak tuvalete koştum öyle bir ıkınma hissi geldi ki dedim kafası çıkacak doğrucam evde ben. Ondan sonra hemen koştum hastaneye ama yok. Acildeki ebe de gıcık çıktı resmen boşuna gelmişsin gibi bir tavırda gerizekalı keyfimden geldim sanki orada kıvranıyorum görüyorsun.

Şimdi biraz sancı aralarında uyuyup enerji toplamaya çalışıyorum ki gece filan gidersem doğuma hazırlıklı olayım. Tükendim resmen son sabır kırıntılarım kaldı.

Doktor açılır bu sancılarla diyor canım çok emin açılacağından o yüzden suni sancı filan canım ekstra yanmadan sürünmeden olsun diyor. Ama anlatamadım sanırım durumun vehametini. Şimdi dinleniyorum sıkıştırınca gidicem artık tekrar. Çocuğu evde doğurcam bu gidişle
Merhaba oğlum kucağımda yazıyorum, o akşam hafif sancıyla gittim nst de gözükmüyordu bile , 6 cm açılmam varmış , ben elendim kızlar siz devam edin 😀

Çok şükür sıkıntı yok bebeğimde.tedbir amacli 2 saat yogunbakima aldılar sonrasında verdiler yanıma çok şükür
Canımm maşallah ne güzel benim bebeğim 9 gün yoğunbakımda kaldı 2 kez entübe oldu sonra 8 gün daha anne uyumda beraber kaldık kilo almasını bekledik 16 ,17 gün geçen zorlu bir süreçti ve doktorlar haftası ve kilosu güzel aslında bukadar kalmasını beklemiyorduk dediler bak ne güzell seninki küveze bile girmemişş bence kendini toparlaman için çok çok güzel sebeblerin varr küvezde kalma olayına bilmeden orda gözetim altında büyüyecek anne karnı gibi düşünürdüm ama çok işlemler var küveze girmemesi çok çok güzel oyüzden🙏🏻

Merhaba oğlum kucağımda yazıyorum, o akşam hafif sancıyla gittim nst de gözükmüyordu bile , 6 cm açılmam varmış , ben elendim kızlar siz devam edin 😀
Hayırlı olsun sancı hissediyorsun diye alttan mı baktılar o zaman nst de gözükmediyse benim doktor kontrol etmiyor çünkü

Günaydın kızlar stresten 4 gibi uyandım yine kendimi işe verdim 🤣 Birazdan evden çıkıp çocukları okula bırakıp dr a gideceğim eğer doğum olacaksa eşimi arayacağım işten gelecek bazen çocuğu tek yaptığımdan şüpheleniyorum bu adam hiç bir yerde tam zamanında olamıyor 😂😂
Günaydıııınn bende 4 gibi uyandım zor bela uykuya dalmışım pazar gecesi nasıl uyuyacağım bilmiyorum 😬 hayırlı haberler al inşallah canım doğum olursa haber ver bize merak ederiz 🥰🥰♥️

Günaydın kızlar stresten 4 gibi uyandım yine kendimi işe verdim 🤣 Birazdan evden çıkıp çocukları okula bırakıp dr a gideceğim eğer doğum olacaksa eşimi arayacağım işten gelecek bazen çocuğu tek yaptığımdan şüpheleniyorum bu adam hiç bir yerde tam zamanında olamıyor 😂😂
Kadınlar fazla sorumluluk alınca erkekler öyle oluyor canım ☺️ İnş herşey sorunsuz geçer

Günaydın kızlar doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun insallah güle güle büyütün minnoşlarınızı🌸🌸 bugün doğumu olan arkadaşlarım sizde kolaylıkla alın kucağınıza minnoşları insallah 🌸🌸
Kızlar alerjiden ölüyorum kokulara karşı alerjim var dün sanırım hem parfüm hem ıslak mendiller falan öldürdü beni hapşırmaktan gece uyuyamadım şimdi gene aynı. Alnım ağrıyor resmen

Back
X