2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar ben de pazartesi için çok stresliyim, gerginim, mutluyum, heyecanlıyım her duygu var bebek sağlıklı olacak mı yanıma gelecek mi vs vs. 🥲 Hayatımda ilk defa ameliyathane göreceğim falan . Her şey aklımdan geçiyor uykular zaten yok . 😴 Böyle düşünen arkadaşlarım yalnız değilsiniz burdan birbirimize destek olalım 🫶😍

Kızlar ben de pazartesi için çok stresliyim, gerginim, mutluyum, heyecanlıyım her duygu var bebek sağlıklı olacak mı yanıma gelecek mi vs vs. 🥲 Hayatımda ilk defa ameliyathane göreceğim falan . Her şey aklımdan geçiyor uykular zaten yok . 😴 Böyle düşünen arkadaşlarım yalnız değilsiniz burdan birbirimize destek olalım 🫶😍
Aynı durumdayım boş boş bakarken buluyorum kendimi. Vajinal doğum kararı aldım arada ben ne yaptım diye pişman oluyorum. Sonra sezaryan korkusu geliyor aklıma. Eşim çalıştığı için evde de yalnızım yalnızken sancılar gelirse nolucak diye düşünüyorum pöfff daha bir sürü şey🙈

Ben de aynı moddayım. Korkuyorum o ameliyathaneye nasıl gireceğimi ve nasıl sakin kalabileceğimi düşünüyorum. Bebeğime kavuşma anı harika olacak ama kendimi psikolojik olarak hazırlayamıyorum. Galiba hazırlayamayacağım da yani saldım gitti. 🙄

Kızlar yatışım verildi, doğuma gidiyorum. Cok gerginim. Dualarınızı bekliyorum 🥺🙏🏻 daha 37. Haftadayız hepinize teşekkür ediyorum şimdiden, iyi ki varsınız 💖
Aaa canım iyi misin acil bir karar oldu sanırım dualarımız seninle hiç endişe etme büyüdüler artık haberdar et bizii 🙏🙏🙏♥️

Kızlar yatışım verildi, doğuma gidiyorum. Cok gerginim. Dualarınızı bekliyorum 🥺🙏🏻 daha 37. Haftadayız hepinize teşekkür ediyorum şimdiden, iyi ki varsınız 💖
Canımmm haftanız gayet iyi endişe etme güzel haberlerinizi bekliyoruz. Sağlıkla gelsin 🩷💐

Ben de aynı moddayım. Korkuyorum o ameliyathaneye nasıl gireceğimi ve nasıl sakin kalabileceğimi düşünüyorum. Bebeğime kavuşma anı harika olacak ama kendimi psikolojik olarak hazırlayamıyorum. Galiba hazırlayamayacağım da yani saldım gitti. 🙄
Korkman normal canım ama gerçekten o kadarda korkulacak bisey degil ben 1 bucuk sene önce tiroid ameliyatı oldum bende korkmuştum ama o anlık bi cesaret geldi bide dogumda düşün evladına kavuşacaksın hep bunu düşün kendini rahatlat😊

Aslında fazla düşünmemek lazım o an teslimiyet önemli. Doktorun ve ekibinin bunu sayısız yaptığını düşünmek ve kendini akışına bırakmak gerekiyor 🫶

Aynı durumdayım boş boş bakarken buluyorum kendimi. Vajinal doğum kararı aldım arada ben ne yaptım diye pişman oluyorum. Sonra sezaryan korkusu geliyor aklıma. Eşim çalıştığı için evde de yalnızım yalnızken sancılar gelirse nolucak diye düşünüyorum pöfff daha bir sürü şey🙈
Her şey olması gerektiği gibi olacak inşallah, yani gönlümüzce 🙏 diğer türlü insan kendini çıkmazın içine sokuyor asla gerçekleşmeyecek kötü senaryolar kuruyoruz bunun da anlamı yok 🫶

günaydın kızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün bebişleriniz inşallah bugün doğum agirecek arkadaşlara başarılar diliyorum :D :halay: iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah :KK36:

Korkman normal canım ama gerçekten o kadarda korkulacak bisey degil ben 1 bucuk sene önce tiroid ameliyatı oldum bende korkmuştum ama o anlık bi cesaret geldi bide dogumda düşün evladına kavuşacaksın hep bunu düşün kendini rahatlat😊

Aslında fazla düşünmemek lazım o an teslimiyet önemli. Doktorun ve ekibinin bunu sayısız yaptığını düşünmek ve kendini akışına bırakmak gerekiyor 🫶
Aynennn doktorumun tecrübesine güveniyorum ve sonunda oğluşa kavuşmak var dünyanın en güzel anı olacak herhalde 🥹🩵 Pozitif şeyler düşünüyorum, sonuçta bu şekilde hayatıma devam edemem bu ameliyatın olması gerek diye kendimi cesaretlendiriyorum. 💪💐

Günaydıııınn bende 4 gibi uyandım zor bela uykuya dalmışım pazar gecesi nasıl uyuyacağım bilmiyorum 😬 hayırlı haberler al inşallah canım doğum olursa haber ver bize merak ederiz 🥰🥰♥️

Kadınlar fazla sorumluluk alınca erkekler öyle oluyor canım ☺️ İnş herşey sorunsuz geçer
Ay ben p.tesiye kaldım tansiyonum iyi minnoşumun suyu iyi daha ne olsun dedi eve döndüm geldim 🥳🥳🥳
Canım hiç endişelenme kolaylıkla geçsin inşallah dualarım seninle 🤲🤲

Kızlar bende kontrolden çıktım 3100 gram ölçtü hiç bir sancı falan yok daha kanala çok var bol yürüyüş yap dedi o batma hissi demek ki kanalla ilgili değil bugün takipli doktorum yoktu olsada zaten alttan kontrol etmiyorlar önceden normal doğum var diye

Back
X