- Konu Sahibi Mervenur277
- #27.301
Kizlar yatirildim kendi hastaneme de gidemityorum imzali cikaririz ama riskli diyolar tekrar nst cekiliyo ona gore bakicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy yerim ben bu tatlışıııı mantar olan eltin bence şunun güzelliğine bakO sırada benim sütlü nuriyem![]()
15.05.25 bizim tarihimiz inşallahÖyle öyle canım az kaldı senin belli mi ne zaman
Canım kendi doktorunla konuşmadan müdahale ettirme kendine devlet hastaneleri risk almıyorlar acayip acayip prosedürleri var dikkatli ol haber ver bizeKizlar yatirildim kendi hastaneme de gidemityorum imzali cikaririz ama riskli diyolar tekrar nst cekiliyo ona gore bakicam
Canim evet oyle korkuttu ki olur bebek sen doktoruna gidene kadar falan dedi korktum nst duzgun cikana kadar kaliyim bari dedim napiyimCanım kendi doktorunla konuşmadan müdahale ettirme kendine devlet hastaneleri risk almıyorlar acayip acayip prosedürleri var dikkatli ol haber ver bize![]()
Vaov tarih çok güzel bizim de 5 inde alacaktı ama izin alması gereken plansız bı durumu çıkınca 7 sine erteledi vardır bunda da bı hayir . Az kalmış sizin de son gunler aşırı hızlı geciyo zaten hiç anlamıyoruz15.05.25 bizim tarihimiz inşallahhaftaya kontrolden sonra anesteziye yönlendircem dedi.
bizim de az kaldı bakalım
![]()
Aynen canım vardır bir hayırV
Vaov tarih çok güzel bizim de 5 inde alacaktı ama izin alması gereken plansız bı durumu çıkınca 7 sine erteledi vardır bunda da bı hayir . Az kalmış sizin de son gunler aşırı hızlı geciyo zaten hiç anlamıyoruz![]()
Canım güzel haberlerini bekliyoruzKizlar yatirildim kendi hastaneme de gidemityorum imzali cikaririz ama riskli diyolar tekrar nst cekiliyo ona gore bakicam
İyi yaptın canım orda çıkan sonuçları kendi doktorunla görüşürsün hayırlısıyla bir sorun çıkmayacak bebişler bazen keyif yapabiliyor annesii haberdar et biziCanim evet oyle korkuttu ki olur bebek sen doktoruna gidene kadar falan dedi korktum nst duzgun cikana kadar kaliyim bari dedim napiyim
Asla yapamıyorsun ben kucağıma bile alamadım . Mutlaka bi kadın olmalı tecrübeliSezaryen olan arkadaşlara sormak istiyorum doğum olduğu gece yanımızda illaki bir anneye gerek var mı eşim kalsa yeterli olur mu ben bebeğimin altını değiştirmek gibi basit işlerini yapabiliyor muyum doğrulup
Bence sen neyden kork biliyormusun insallah eltinin cocuklari mantari senin kedine bulastirmamistir bin kere anlatiyorlar milyon kere mantar insan vucudunda hep suregelen bir mikroorganizmadir bagiskligin ne zaman duser hopppp ortaua cikar kadinlar antibiyotik kullanir bagisikligi baskilar antibjyotik hopp vajinal mantar ve malesef insanda su yuzune ciktiysa mantar bulas riski cok yuksektir heryerden kapmis olabilirler yada kndilifinden olmus olabilir senin kedin asili asili kediler mantar bulastrmazlarAy kızlar gece akşam eltimler gelmişti bize ailece bugün çocuklarınin sırtında para şeklinde döküntüler başlamış yayılmış falan sağlık ocağına götürmüşler kedi mantarı bu demiş prof Dr aile hekimikedivtuyunden gezdiği yerde gezmekten bulaşır demiş bilmemne. Benim kedim oldu yani tam olarak suçlu.bense gebe olmama rağmen kumunu hala temizliyorum aynı cataldan kaşıktan sevdigi yiyecekleri tattıriyorum kucağıma alıyorum opuyorum ekliyorum bende hiç bişey olmadı bı gecede çocukta olmuş oldu aşırı sinir oldum
Asla yapamiyirsun mu benim arkadasim hepsini tek basina yapti bence bu kisiden kisiye degiskenlik gosteren bir durumdur diye dusunuyorumAsla yapamıyorsun ben kucağıma bile alamadım . Mutlaka bi kadın olmalı tecrübeli
Ben kahve götürdüm ama içmeyi unuttumKızlar evet sezeryandan sonra tabiri caizse su niyetine kahve içmemiz lazımmış bilginiz olsun benim gibi tecrübesiz annikolar . Bir de ilk yürümeden sonra kendimizi salmazsak bebişle iyi kötü ilk gece ilgileniriz diye düşünüyorum tamamen karşı tarafa bırakmayız bilmiyorum acı eşiğimiz o derece de düşük değildir sonuçta bu doğum şekli bol hareketle iyileşiyor sonradan .
Gel de anlat kuzum anca sinir ol durBence sen neyden kork biliyormusun insallah eltinin cocuklari mantari senin kedine bulastirmamistir bin kere anlatiyorlar milyon kere mantar insan vucudunda hep suregelen bir mikroorganizmadir bagiskligin ne zaman duser hopppp ortaua cikar kadinlar antibiyotik kullanir bagisikligi baskilar antibjyotik hopp vajinal mantar ve malesef insanda su yuzune ciktiysa mantar bulas riski cok yuksektir heryerden kapmis olabilirler yada kndilifinden olmus olabilir senin kedin asili asili kediler mantar bulastrmazlar
Aynen acı eşiği ile de alakali yaparız ya bu halimle tüm evin işini hala ben yapıyorum ki belim başlı başına sorunlu olmasına rağmen hallederiz bı şekildeAsla yapamiyirsun mu benim arkadasim hepsini tek basina yapti bence bu kisiden kisiye degiskenlik gosteren bir durumdur diye dusunuyorum
Onu sorcam bı de sana ikinci gece eve geldik saat başı emzirmeye kalkmak gerekiyor nasıl yaptın yataktan dogrulmak beşikten bebeği almak emzirio geri yatırmak . Yatakta mi emzirdin emzirme koltuğunda mi ? . Beşiği yatağa sıfır olarak dayayıp alıp kucağına emzirip geri mi yatırdn yoksa bunların hepsi için bir kişinin yardımı mi gerekli ?Ben kahve götürdüm ama içmeyi unuttumonun dışında bol su içtim çok şükür hiç baş ağrım olmadı ama siz riske atmayın tabi. Kesinlikle hareket çok önemli bol su içtiğim için tuvalete taşındım tüm gece o bile çok etki etti. İkinci gun eve geldiğimde gece kalkıp bebeğimle ilgilenebilmiştim en önemlisi kesinlikle hareket etmek. Acısa da, sızlasa da hareket etmek gerek.
Bir video var kesin gormussundur arkadan bir ses senin götünü yerim diyor iste bu foto tam onluk totosunu yerim onunO sırada benim sütlü nuriyem![]()
Evet teyzesi biz herseydn habersiz böyle yatıyoruz sözde mantar bulastirmisizBir video var kesin gormussundur arkadan bir ses senin götünü yerim diyor iste bu foto tam onluk totosunu yerim onun