2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Gaz sancın oldu mu ya ? Hastanede hiç gazım yoktu karnım yumuşaktı ama eve gelince ufak ufak başladı. Henüz ben tam olarak iyi yürüyemiyorum ama kalkıp hareket etmeye çalışıyorum. Kesi yeri bayağı sızlıyor ama zorluyorum kendimi. Bu gaz için ne yapabilirim acaba önerin var mı ?
Canım benim hiç gaz sancım olmadı ama ilk günden beri bebeğe de gaz olmasın diye annem kimyonlu su yapıyor onu içiyorum aralarda. Bana da etki ediyordur diye düşünüyorum.

Canım benim hiç gaz sancım olmadı ama ilk günden beri bebeğe de gaz olmasın diye annem kimyonlu su yapıyor onu içiyorum aralarda. Bana da etki ediyordur diye düşünüyorum.
Aa öyle mi direk normal içme suyuna mı ılık suya mı ? Çok hafif var bende bugün bir ufak çıkardım ama sanki azıcık daha var gibi.

Kızlar sütünüzün gelmesi için komposto vb birşey kullanıyor musunuz
Bebeğim küvezde süt sağmam gerekiyor da çok az geliyor artırmak için bol su içiyorum siz neler yapıyorsunuz
Canım sık sağım yap bestlak öneririm komposto özellikle kuru dut kompostosu ve bol su. Birde power pump yap günde 1 kere 2 gün yapılıyor sanırım emin ol gelecektir. Benim öyle akip gelmemişti bebek yoğun bakımdayken ama öğünüde çıkmıştı. 1 hafta sonra filan fazla fazla da götürmeye başlamıştım hiç mama vermelerine gerek kalmamıştı. Bebeğinin durumu nasıl

Oturup kalkarken bayağı acıyor ya senin ne zaman geçti zorlanmaların ? Yatağa filan yatarken bayağı zorluyor beni

Gaz sancın oldu mu ya ? Hastanede hiç gazım yoktu karnım yumuşaktı ama eve gelince ufak ufak başladı. Henüz ben tam olarak iyi yürüyemiyorum ama kalkıp hareket etmeye çalışıyorum. Kesi yeri bayağı sızlıyor ama zorluyorum kendimi. Bu gaz için ne yapabilirim acaba önerin var mı ?
Ben tecrübemi paylaşayım canım ayak bel ve omuzlarını sıcak tut mümkünse belini sar aşağıdan açıp emzirme. Birde kimyon tüketebilirsin baya rahatlatıyor.

Ben tecrübemi paylaşayım canım ayak bel ve omuzlarını sıcak tut mümkünse belini sar aşağıdan açıp emzirme. Birde kimyon tüketebilirsin baya rahatlatıyor.
Sıcak su torbası filan koysam ayaklarıma iyi gelir mi acaba ? Patik giyiyorum evde karnımı sarmadım henüz çok acıyor dikiş yerim ama karnım da neredeyse hamile değilmişim gibi. Doktorum senin zaten vajinadan çıkmaya çok az kalmıştı ondan hızlı indi diyor, ama bilemedim böyle oluyor mu . Şu acılarımın geçip yüz üstü yatacağım günleri iple çekiyorum

İlk bir kaç saat anestezi etkisi geçene kadar anneyi hiç kaldırmıyorlar ama sonra yürüdüğümü görünce kucağıma alıp emzirdim ben. Sabaha doğru da kendim bakımını yapabilir haldeydim. Ama oturup kalkmak eğilmek filan çok zor. Eşin yardımcı olursa yapabilirsin zaten tecrübelisin de .
Ne güzel maşallah teşekkür ederim ins ben de zorlanarak da olsa bebeğimle ilgilenebilirim

Off valla benim de en çok özlediğim şey kahve sigara.🥹 emzirirken de içmeyeceğim. Hamileyken arada aklıma gelirdi şimdi bebeğimi kucağıma aldığımdan beri hiç gelmiyor 🥰 daha sonra başlar mıyım bilmiyorum çünkü cidden keyif aldığım bir şeydi ya da bu kadar içmedim deyip başlamam 🫨
Eğer aklının bir köşesinde hala dolaniyorsa mutlaka başlarsın 😁 daha önce ben işimden dolayı içemiyordum öyle öyle bırakmıştım 1 seneyi gecik .sonra yine başladım emzirme bitmese de mesela ek gıda mama falan emzirme aralarının açıldığı bir döneme giriliyor ya o zaman tolere edilebilir ama ilk zamanlar olmaz tabi ben böyle düşünüyorum

Ne güzel maşallah teşekkür ederim ins ben de zorlanarak da olsa bebeğimle ilgilenebilirim
Bence de halledersin. Hastanede ebeler bana gülüyorlardı hem vajinal hem sezeryanı tek doğumda yaşadın diye 😂 ona rağmen bir güç geliyor insana zaten hepsi unutuluyormuş kucağa alınca cidden. Eğer hemen yürümeye harekete zorlarsan bence bir tık daha güçlü oluyorsun. Hemen toparlarız inşallah hepimiz

Eğer aklının bir köşesinde hala dolaniyorsa mutlaka başlarsın 😁 daha önce ben işimden dolayı içemiyordum öyle öyle bırakmıştım 1 seneyi gecik .sonra yine başladım emzirme bitmese de mesela ek gıda mama falan emzirme aralarının açıldığı bir döneme giriliyor ya o zaman tolere edilebilir ama ilk zamanlar olmaz tabi ben böyle düşünüyorum
Yaa ben tamamen emzirme bitene kadar düşünmüyorum ama inşallah başarırım 🙏🏼

Sıcak su torbası filan koysam ayaklarıma iyi gelir mi acaba ? Patik giyiyorum evde karnımı sarmadım henüz çok acıyor dikiş yerim ama karnım da neredeyse hamile değilmişim gibi. Doktorum senin zaten vajinadan çıkmaya çok az kalmıştı ondan hızlı indi diyor, ama bilemedim böyle oluyor mu . Şu acılarımın geçip yüz üstü yatacağım günleri iple çekiyorum
Sırtına da yelek giy örme arkanı ve ayağını sıcak tut hep barsaklar dışarı çıktı geri girdi normal şimdi ekstra hassaslasti organlar gece emzirmeye kalktığında mutlaka sırtına yelek geçir anlamazsın çeker goguslerinde

Back
X