2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hayırlı olsun canım ben de zorlandım uyandırmada. İnsan kıyamıyor ama azcık topuğunu sıkmak lazım hemen uyanıyorlar

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt

Kızlar benim sancılarım başladı sanırım saatte - 2 saatte bir sancı vuruyor kasık bölgemle vajinamın arasında hafifte belimde 36+3teyim daha erken değil mi yoksa doğuma hazırlık sancıları mı

Bayanlar tek tek etiketleyemedim doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün inşallah doğumu bekleyenlerede bir avazda kurtulun okuyamıyorum grubu fazla emzirmeyle geçiyor günler sarılık Başlamış sürekli emzirmeye çalışıyorum 11 seneden sonra evde yeni bı nefes oldu çocuklar başından ayrilmiyolar kardeşlerinin çok güzel bütün zorluklara değer Allah isteyen herkese nasip etsin

Ay ne tatlıdır sizin ev şimdi maşallah ben de sürekli emziriyorum ama memeler iptal durumda ya kanayan yerler oldu, kızım çok zorluyor çekerken resmen vakumluyor bu kadar çekmesi normal mi olması gereken bir şey mi

Kızlar sizin karnınızda böyle mi bana karnım küçük geliyor yoksa normal mi
Benım de küçüktü 3850 doğdu bebiş 37+4 bide :) 40lı haftaları görsek 5 kiloyu bulacaktı herhalde ve dısardan 7 aylık gibi duruyordu karnım sebebi iç karın genıslığı . Seninki Benım gibi iç karnın genıs . O yüzden çok belli olmuyor . Kiminin de iç karnı genıs değil ve 6 aylık göbek 9 aylık gibi duruyor

Kızlar benim sancılarım başladı sanırım saatte - 2 saatte bir sancı vuruyor kasık bölgemle vajinamın arasında hafifte belimde 36+3teyim daha erken değil mi yoksa doğuma hazırlık sancıları mı
Şu an ben de aynıyım oturamıyorum resmen sancıdan ama benimki belden gelen bir ağrı, sertleşmelerin arasında ne kadar olduğunu takip etmedim ben sancıysa da biraz çekeyim evde diyorum ama baktım dayanılmayacak derecede olursa acile gideceğim ve 36+2 deyim 35+3 de gittiğimde bir cm açıklığım vardı doktor iki hafta sonra gel demişti eğer bir şey olmazsa

Doktoruna haber verdin mi canım? Devam ediyor mu sancıların?

Büyük ihtimalle vücut doğuma hazırlıyor çünkü vajinamda böyle damarların falan açılıyor gibi hissediyorum çok garip birşey banada 37de gel dedi Salı gidicem bakalım, umarım 39u görürüz

Oy masallah ne kdr guzel vallahi harika bir dogum hikayesi olmus saglikla buyusun poncigim

Kızlar muayeneden sonra nişanı gelen oldumu dün muayene oldum az önce nişanım geldi afedersiniz sümüksü kahverengi şeffaf karışık muayene yüzünden mi doğum mu yaklaştı merak ettim

Kızlar muayeneden sonra nişanı gelen oldumu dün muayene oldum az önce nişanım geldi afedersiniz sümüksü kahverengi şeffaf karışık muayene yüzünden mi doğum mu yaklaştı merak ettim
Bence muayene de etkilemiştir. Doğum belirtisi ama. Sağlıkla kolaylıkla bebeğini al kucağına canım

Çok amin aynen yürüyüşe diye çıkıp parka gidiyorum iki gündür buraya yakın kim varsa gezmeye gidiyorum tek çocuklu son günlerim ondan sonra 2 bebişle uğraşacağım daha oğlum 3 yaşında çünkü o da bebek sayılır

Ben de sabahtan beri fır fır geziyorum Kızlarım eşim bebekten önce sahile AVM ye gidelim gonlumuzce dediler. Hepimiz hazırlanıyoruz Mercan li günlere. Belim şuan pert. Ben hala doğum için günde alamadım. Umarım pazartesi Dr a ulaşabilirim. Olmadı ozeldeki druma gidicem. Son anda plan degisecek gibi

Canım 23+6 gerçekten çok küçükmüş ama 39+6 da noldu eğer seni üzmeyeceksem normal mi sezeryan mıydı baya da doğum haftasındaymış
Normal doğurdum canım ikisini de 23+6 da olanda özele gidiyordum aşağı baskı olduğunu söyledim rahim ağzını kontrol etmedi etse önlem alınırdı sancı çektim herkes normal doğum olsa belin ağrır dediler bende ona güvenerek evde bekledim 1 gün boyunca kıvrandım akşamına doğum oldu 39+6 da ıkınmayı yapamadım karnıma bastırarak doğurttular nefes almıyordu bayağı uğraştılar şuan 3 yaşında

Maşallah valla keşke bizimkiler de öyle olsa İnş da öyle olur çok aminnnnn iyiki bakmışlar o 40 dk da da mı sancı hissetmedin evde doğururdun az daha dursan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…