- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.501
Hayırlı olsun canım ben de zorlandım uyandırmada. İnsan kıyamıyor ama azcık topuğunu sıkmak lazım hemen uyanıyorlarKızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim, sizlere çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Hiç uyumadım, buraya da giremedim. Kızım sürekli uyuyor uyandırmakta cok zorlanıyorum, zor bela emzirmeye çalışıyorum. Göğsümü tam kavrayamiyor, göğüs uçlarım yara oldu. Sütüm de yetmiyor galiba, hala çiş yapmadı. 2 kez kaka yaptık sadece. Ne yapacağımı bilemedim. Bestlak aldım, başka ne önerirsiniz?
Doguma gelecek olursam cok ani oldu, kontrole gelmiştim fakat tansiyonum yüksek çıkınca doğuma alındım. Hala da yüksek ilerliyor, düzelmesini temenni ediyoruz artık.
Spinal anestezi ile doğum gerçekleşti. Karnıma bastırmaları en zor kısmıydı. Kum torbası problem yaratmadı. İlk kalkışım ve yatışım zorladı biraz. Simdi daha direncliyim çok şükür ama agrilar devam ediyor tabi ki. Kızım 37+3 te 3200 kg 50 cm olarak doğdu. Ultrasonla uyumlu.
Simdi iyi olmasını diliyorum, inşallah çişini de yaparsütüm de gelir.
Gözün aydın canım sağlıkla büyütKızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim, sizlere çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Hiç uyumadım, buraya da giremedim. Kızım sürekli uyuyor uyandırmakta cok zorlanıyorum, zor bela emzirmeye çalışıyorum. Göğsümü tam kavrayamiyor, göğüs uçlarım yara oldu. Sütüm de yetmiyor galiba, hala çiş yapmadı. 2 kez kaka yaptık sadece. Ne yapacağımı bilemedim. Bestlak aldım, başka ne önerirsiniz?
Doguma gelecek olursam cok ani oldu, kontrole gelmiştim fakat tansiyonum yüksek çıkınca doğuma alındım. Hala da yüksek ilerliyor, düzelmesini temenni ediyoruz artık.
Spinal anestezi ile doğum gerçekleşti. Karnıma bastırmaları en zor kısmıydı. Kum torbası problem yaratmadı. İlk kalkışım ve yatışım zorladı biraz. Simdi daha direncliyim çok şükür ama agrilar devam ediyor tabi ki. Kızım 37+3 te 3200 kg 50 cm olarak doğdu. Ultrasonla uyumlu.
Simdi iyi olmasını diliyorum, inşallah çişini de yaparsütüm de gelir.
2 haftadır gitmedim Salı gidicemCanım ultrasonda kilosu normal çıkıyorsa korkma
Önceki haftalar bende öyleydim yemezdim alırdım şimdi yedim almadım…Normal canım bende kaç haftadır aynı kilodaydım bu hafta 2 kilo birden almışım çok yemek yemediğim halde
Ay ne tatlıdır sizin ev şimdiBayanlar tek tek etiketleyemedim doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün inşallah doğumu bekleyenlerede bir avazda kurtulunokuyamıyorum grubu fazla emzirmeyle geçiyor günler sarılık Başlamış sürekli emzirmeye çalışıyorum 11 seneden sonra evde yeni bı nefes oldu çocuklar başından ayrilmiyolar kardeşlerinin çok güzel bütün zorluklara değer Allah isteyen herkese nasip etsin
Benım de küçüktü 3850 doğdu bebiş 37+4 bide :) 40lı haftaları görsek 5 kiloyu bulacaktı herhaldeKızlar sizin karnınızda böyle mi bana karnım küçük geliyor yoksa normal mi
Şu an ben de aynıyım oturamıyorum resmen sancıdan ama benimki belden gelen bir ağrı, sertleşmelerin arasında ne kadar olduğunu takip etmedim ben sancıysa da biraz çekeyim evde diyorum ama baktım dayanılmayacak derecede olursa acile gideceğim ve 36+2 deyim 35+3 de gittiğimde bir cm açıklığım vardı doktor iki hafta sonra gel demişti eğer bir şey olmazsaKızlar benim sancılarım başladı sanırım saatte - 2 saatte bir sancı vuruyor kasık bölgemle vajinamın arasında hafifte belimde 36+3teyim daha erken değil mi yoksa doğuma hazırlık sancıları mı
Doktoruna haber verdin mi canım? Devam ediyor mu sancıların?Kızlar benim sancılarım başladı sanırım saatte - 2 saatte bir sancı vuruyor kasık bölgemle vajinamın arasında hafifte belimde 36+3teyim daha erken değil mi yoksa doğuma hazırlık sancıları mı
Büyük ihtimalle vücut doğuma hazırlıyor çünkü vajinamda böyle damarların falan açılıyor gibi hissediyorum çok garip birşey banada 37de gel dedi Salı gidicem bakalım, umarım 39u görürüzŞu an ben de aynıyım oturamıyorum resmen sancıdan ama benimki belden gelen bir ağrı, sertleşmelerin arasında ne kadar olduğunu takip etmedim ben sancıysa da biraz çekeyim evde diyorum ama baktım dayanılmayacak derecede olursa acile gideceğim ve 36+2 deyim 35+3 de gittiğimde bir cm açıklığım vardı doktor iki hafta sonra gel demişti eğer bir şey olmazsa
Salı günü gidicem diye vermedim canım, internette falan baktım ebe arkadaşıma sordum 10 - 15 dkda 1 sancı girerse git dediDoktoruna haber verdin mi canım? Devam ediyor mu sancıların?
Oy masallah ne kdr guzel vallahi harika bir dogum hikayesi olmus saglikla buyusun poncigimTamamen tesadüftü, asistan doktor bi açılmana bakalım ya gibi umursamazlıkla kontrol etti, bu ne aaaa gibi tepkiler ardından farklı 3 doktorun daha gelip muayenesi….. ani yatış kararı. Tüm sancını evde mi çekip geldin bu ne diyor doktor, suni sancı almadan 40 dk da doğurdum :))
Bence muayene de etkilemiştir. Doğum belirtisi ama. Sağlıkla kolaylıkla bebeğini al kucağına canımKızlar muayeneden sonra nişanı gelen oldumu dün muayene oldum az önce nişanım geldi afedersiniz sümüksü kahverengi şeffaf karışık muayene yüzünden mi doğum mu yaklaştı merak ettim
Çok amin aynen yürüyüşe diye çıkıp parka gidiyorum iki gündür buraya yakın kim varsa gezmeye gidiyorum tek çocuklu son günlerim ondan sonra 2 bebişle uğraşacağım daha oğlum 3 yaşında çünkü o da bebek sayılırHahaha bir avazda çıkarmış işte ne güzel adam inip çıkana kadar inşallah bizde öyle hastaneye gitmemizle doğması bir olsun kısa sürsün kolay olsun çok amindoğum zamanı gelinceye kadar düşünmeme kararı aldım film izliycem dışarı cikicam gez dolaş Piknik temizlik işleri falan şuan korkarak kendimi panikletmek istemiyorum şuan korkmanin bana stresten başka bir getirisi yok
Normal doğurdum canım ikisini de 23+6 da olanda özele gidiyordum aşağı baskı olduğunu söyledim rahim ağzını kontrol etmedi etse önlem alınırdı sancı çektim herkes normal doğum olsa belin ağrır dediler bende ona güvenerek evde bekledim 1 gün boyunca kıvrandım akşamına doğum oldu 39+6 da ıkınmayı yapamadım karnıma bastırarak doğurttular nefes almıyordu bayağı uğraştılar şuan 3 yaşındaCanım 23+6 gerçekten çok küçükmüş ama 39+6 da noldu eğer seni üzmeyeceksemnormal mi sezeryan mıydı baya da doğum haftasındaymış
Maşallah valla keşke bizimkiler de öyle olsa İnş da öyle olur çok aminnnnn iyiki bakmışlar o 40 dk da da mı sancı hissetmedin evde doğururdun az daha dursanTamamen tesadüftü, asistan doktor bi açılmana bakalım ya gibi umursamazlıkla kontrol etti, bu ne aaaa gibi tepkiler ardından farklı 3 doktorun daha gelip muayenesi….. ani yatış kararı. Tüm sancını evde mi çekip geldin bu ne diyor doktor, suni sancı almadan 40 dk da doğurdum :))
Sıkıntı yok canım o haftada hiç birimiz almadık kiloyu stres yapma boşunaÖnceki haftalar bende öyleydim yemezdim alırdım şimdi yedim almadım…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?