2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Nedense ben doğumdan hiç korkmuyorum yani normal doğumdan.. O acıyı bilmediğim için sanırım… Umarım o zamanda korkmam :)

Bende karışık duygular içindeyim dün çatı muayenesi yapılırken çıktım o çatala dedim ben nasıl dogurucam Allah yardımcımiz olsun

Kızlar hamileliğin başından beri kilo aldım diye ağlıyorum az önce tartıldım 2 hafta önceki kilomla aynıyım hiç kilo almamışım ve bu hafta aç gibi yemek yedim şimdide neden kilo almadım birşey mi oldu bebeğime diye oturdum ağladım normal mi bu

Bende karışık duygular içindeyim dün çatı muayenesi yapılırken çıktım o çatala dedim ben nasıl dogurucam Allah yardımcımiz olsun
Aminn her ağrıda Bi gözlerim doluyor geçen evdeyken sancı girdi duşa girecektim eşim bişey olursa hemen çık dedi ağlayacaktım Bi de evde doğuruyor muşum diye şaka yaptık kaynanamın komşusu geçen aylarda evde yapmış doğumu 2 sininde biraz akli dengesi az adam yukarı çıkmış bebek geliyy diye haber etmeye gelmişler ki kadın doğurmuş bile tek başına sende komşulara haber edersin diye şakalaştık

Bende de hastamı acaba doğumda birşey olur mu gibi gibi korkular var sanırım değişen hormonlardan dolayı…
Günler yaklaştıkça aynı korku var Bi de geçen dikişi alırken kötü oldum bebek ölüyor falan dediler ya o da korkuttu Bi nebze ya doğru yönetemezsem süreci diye düşünüp duruyorum oğlumda da korkmuştum ağlamayınca Bi boşluğa düşmüştüm öldü diye

Normal canım bende kaç haftadır aynı kilodaydım bu hafta 2 kilo birden almışım çok yemek yemediğim halde

Sana kucukmus gbi geliyor canm gayet tontis ve sevimli bir gobusun var bak buda benim 35 inci haftanin sonundayim ic karninda buyuk olabilir ondanda asiri buyuk bir gobus olmayabilir
Teşekkür ederim canım senin de öyle çok tatlı sevimli sizlerden bu yanıtları aldıktan sonra o kısmı takmayacağım kafama artık

Acik acik yazmissin ne guzel duygularima tercuman olmussun. Ben de ayni seylerden korkuyorum yalniz olmadigini bilmek guzel ama duygularin bu denli yogin olmasi da korkutucu
Aynen bu kadar yoğun duygulardan ben de korkuyorum ama şuan hormonların beynimizi ele geçirdiği gerçeği de var. O yüzden içimi dökdükce ve yalnız olmadığımızı gördükce az da olsa rahatlıyor insan. Eminim hepsi geçecek sadece zaman ve sabıra ihtiyacımız var

Ağlama sesi duymazsam diye bende paniğim nasıl geçecek bu düşünce

Ağlama sesi duymazsam diye bende paniğim nasıl geçecek bu düşünce
Bilmiyorum valla ben ilk oğlumu erken doğumla kaybettim 2. De de öyle oldu nutkum tutulmuş gibi sadece sessizce bakmıştım bu oğlumu da bilmiyorum artık o sevinci yaşatsa bari bana

Bilmiyorum valla ben ilk oğlumu erken doğumla kaybettim 2. De de öyle oldu nutkum tutulmuş gibi sadece sessizce bakmıştım bu oğlumu da bilmiyorum artık o sevinci yaşatsa bari bana
Başın sağolsun çok üzgünüm ama aynı şeyi yaşamayacaksın. Kaçıncı haftada doğum oldu kaybettiğinde şimdi maşallah haftan güzel

Başın sağolsun çok üzgünüm ama aynı şeyi yaşamayacaksın. Kaçıncı haftada doğum oldu kaybettiğinde şimdi maşallah haftan güzel
23+6 Da canım ikinci 39+6 bu kaçıncı haftada olur bilmiyoruz beklemedeyiz

Hahaha bir avazda çıkarmış işte ne güzel adam inip çıkana kadar inşallah bizde öyle hastaneye gitmemizle doğması bir olsun kısa sürsün kolay olsun çok amin doğum zamanı gelinceye kadar düşünmeme kararı aldım film izliycem dışarı cikicam gez dolaş Piknik temizlik işleri falan şuan korkarak kendimi panikletmek istemiyorum şuan korkmanin bana stresten başka bir getirisi yok

23+6 Da canım ikinci 39+6 bu kaçıncı haftada olur bilmiyoruz beklemedeyiz
Canım 23+6 gerçekten çok küçükmüş ama 39+6 da noldu eğer seni üzmeyeceksem normal mi sezeryan mıydı baya da doğum haftasındaymış

Canım ultrasonda kilosu normal çıkıyorsa korkma

Hayırlı olsun sancı hissediyorsun diye alttan mı baktılar o zaman nst de gözükmediyse benim doktor kontrol etmiyor çünkü
Tamamen tesadüftü, asistan doktor bi açılmana bakalım ya gibi umursamazlıkla kontrol etti, bu ne aaaa gibi tepkiler ardından farklı 3 doktorun daha gelip muayenesi….. ani yatış kararı. Tüm sancını evde mi çekip geldin bu ne diyor doktor, suni sancı almadan 40 dk da doğurdum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…