2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar günaydın doğuma 2 gün kala hasta oldum burnum yanıyor boğazım sızlıyor devamlı hapşırıyorum varmı böyle olup şunu yaptım 2 güne toparlayıp iyileştim diyen
Ben her hastalandığımda bunları yaptım max 3 günde toparladım. 2 portakal suyunu sık içine yarım limon sık güzelce iç, 2-3 saatte bir doğal pekmez iç hatta pekmezin içine limon sıkıp içersen daha faydalı oluyor, ılık su iç 2.5 lt yakın, birde bol karabiberli ağzını boğazını yakacak kadar karabiberli olsun çorba… Sabah akşam yaptım bunları

Okurken ben burada duygulandım Sanırım az çok hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. Heyecan kaygı mutluluk. Hepimiz için musmutlu günler diliyorum

Hayırlı olsun canım.. Erken doğan bebişler 40ı bulana kadar biraz huzursuz oluyor diye duymuştum bir doktordan belki ondandır. Üzülme moralini yüksek tut zamanla sütünde fazlalaşır

Okurken ben burada duygulandım Sanırım az çok hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. Heyecan kaygı mutluluk. Hepimiz için musmutlu günler diliyorum
Çocuklarımız aynı senelerde okula başlayıp aynı senelerde benzer şeyler yaşayacaklar ne güzel bir topluluk olduk çok mutluyum sizinle tanıştığım için

Kızlar ben şimdiden depresyona girdim sanırım. Daha 2 gün var sezeryana. Sabah kalkıp evdeki sessizliyi dinledim ve içimden bi daha asla bu kadar sakin olmayacak gibi düşündüm. Son günlerde hep bi pişmalık hissi geliyor sanırım yapamayacağım diye, sonra da böyle düşündüğüm için kendimi suçluyorum nankörsün diye. Benim hamileleliğim aile baskısıyla olmuştu ama kendim de ikna olmuştum sonda. Hazırım diye düşünüyordum ama şimdi yine dağıldım ve toparlanamıyorum. Bebek gelince ya sevemezsem, ya sabrım yetmezse, o karmaşada kaybolucak gibiyim. Umarım bu düşüncelerim hormonlar yüzündendir. Bu dünyaya insan getirmek hem fiziken hem ruhen gerçekten çok zor. Keşke anneleri kimse üzmese

Maşallah canımm tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün güzel kızın

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz inan bana çok normal bak dün gece helak oldum ağlamaktan her şey yoluna girecek bu duyguların seni ele geçirmesine izin verme nolur, çok güzel özgür hayatlarımız vardı, şimdi o hayata +1 ile devam edeceğiz inan bana çok daha güzel anılarımız olacak. Biz 8 senelik evliyiz birbirimizin nefesinden anlıyoruz artık bir sorun olduğunda, yıllardır süregelen düzenimiz tamamen geride kalıyor ve yepyeni bir sürece giriyoruz diye aşırı korku doluyum ama başaracağız. Annemde bana hamileyken tamda böyle hissetmiş ve çok daha küçükmüş yaşı, annesi ve arkadaşları da uzaktaymış. Çok normal diyor, kucağımıza alınca herşeyi unutacağız inan bana

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah. Bol yeşillik dereotu, su, protein, uyku sütünü artıracaktır inşallah

İnşallah canım. Tek isteğim kafamdakı şu düşüncelerden kurtulmak. Hiç bir fiziki yorgunluk insanı bu kadar fazla yıpratmıyor. Bu gün son kez eşimle dışarı çıkıp biraz eğlenicez tabi yapabilirsem, bunla da eski hayatımla vedalaşıcam. İnşallah hepimizi güzel günler bekler, bunları düşünüp ileride kendime gülerim

Fiziki görünüm falan hepsi hallolur bence, sadece zaman ve sabr lazım biraz

Canım kendin söylemişsin iki gün kalmış doğumuna. Zaten tüm hamilelik döneminde yoğun hormonların ve duygu değişimlerinin etkisindeyiz. Hele son zamanlarda çok daha duygusalız. Ben de geçen gün acemiyim kucağıma bir bebek almışımlığım yok nasıl anne olacağım falan diye düşünüp moralimi bozmuştum ama bu sayfadaki güzel kalpli arkadaşlarımın desteğiyle iyi hissetmiştim. Hepimizin zaman zaman böyle korkuları oluyor. Doğumun olduğu gün bebeğini kucağına aldığında kokladığında yanlış bir karar vermediğini anlayacaksın eminim

Gerçekten hepiniz iyi ki varsınız. 9 ayı burda sizinle dertleşerek geçirdim ve bu o kadar kiymetli ki. Allah hepinize güzel sağlıklı günler nasip etsin

Gerçekten hepiniz iyi ki varsınız. 9 ayı burda sizinle dertleşerek geçirdim ve bu o kadar kiymetli ki. Allah hepinize güzel sağlıklı günler nasip etsin
Amiin Doğumu bekleyen bizlere bol sağlık, doğum yapanlara da kolaylıklar nasip olsun inşallah

Acik acik yazmissin ne guzel duygularima tercuman olmussun. Ben de ayni seylerden korkuyorum yalniz olmadigini bilmek guzel ama duygularin bu denli yogin olmasi da korkutucu

İlk doğumdan önce aynı şeyleri hissediyoruz hep. Benim de öyleydi. Ama alışıyosun. Gün geçtikçe kolaylaşıyo illaki zor dönemler oluyo ama hepsi geçiyo. Doğumla birlikte bi güncelleme gelir merak etme :) aksi bindurum olsaydı 2.ye cesaret edemezdim ben hem de yaşım ilerlemişken.

Çocuğunla birlikte de yapabilirsin bu dediğini. Sadece tercihlerin değişmiş olacak. Mesela herhangi bi restoran değilde çocuk oyun alanı olan restoran seçmek gibi inan zorlanmazsın alışırsın fazlasıyla. Biraz da rşin destek çıktı mı tamamdır bu iş. Bi çok şeyi bebeğinle birlikte yapabilirsin hiç takılma şimdiden böyle şeylere

Tiktok da sürekli karşıma normal doğum videoları çıkıyor ağlayasım geldi tekrar nasıl doğuracağım diye son 11 gün kendimi o çatalda hayal ediyorum korku basıyor tecrübe var ama her dogum farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…