- 19 Eylül 2024
- 1.492
- 1.806
- 48
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.721
Korse takmaya izin veriyirlarmi canm ben korse aldmda bu korse felaket guzel bisi ole ameliyattan hemen sonra takilacak birsey degil yani belliÇıkartılıp temas vs olduktan sonra babanın yanına veriliyor
Ama bizim dikiş vs ancak sürüyor ,eşim ve annem bebisle ilgilenmiş sonra tekrar bana dönmüşler
Ben çıktığımda bebis ve k.validem odada bekliyormuş
Annem ve eşimde ameliyathane kapisinda beni bekliyorlardı
Bu arada evde olduğumun 2.gunu karnımı sardım
Çok rahatlatıyor sarmak hareketleri ,acıyı azaltıyor bence
Bu sancılar ne zaman gelicek çok merak ediyorum ben çok degişik duygular içindeyimBenim de bugün çok hıçkırdı akşam eşimle çıkarım diye düşündüm o da mesaj attı okeye gideceğim diye annesindeyiz diye rahat davranıyor sancım tutarsa görürsün dedim ama bakalım
Onu hiç sormadım ama bence izin verirlerKorse takmaya izin veriyirlarmi canm ben korse aldmda bu korse felaket guzel bisi ole ameliyattan hemen sonra takilacak birsey degil yani belli
Gözün aydın canım güle güle büyütünKızlar selam 35+4 de kızım geldi.. sabah sezeryana alindik.. durumumuz iyi çok şükür.. sarılık sınırlara yakın bol emzirme ve mama takviyesi denildi..
memelerim taş gibi ve süt gelmiyordu bebise süt kanallar tıkandı diye üzüldüm.. bu arada beni de inanılmaz rahatsız ediyordu neyse sıcak soğuk kompleks lahana sarmaya vs hepsini denedim ama olmadı.. bugün hastanede onların sağım makinesi ile sağım yaptım çok şükür açıldı gibi insallah sütte artar
şu tarz bi korseyi 3 gün sonra takmaya başlamıştım doktora sorup.bebeği de senden önce odaya götürüyolar :)Korse takmaya izin veriyirlarmi canm ben korse aldmda bu korse felaket guzel bisi ole ameliyattan hemen sonra takilacak birsey degil yani belli
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar selam 35+4 de kızım geldi.. sabah sezeryana alindik.. durumumuz iyi çok şükür.. sarılık sınırlara yakın bol emzirme ve mama takviyesi denildi..
memelerim taş gibi ve süt gelmiyordu bebise süt kanallar tıkandı diye üzüldüm.. bu arada beni de inanılmaz rahatsız ediyordu neyse sıcak soğuk kompleks lahana sarmaya vs hepsini denedim ama olmadı.. bugün hastanede onların sağım makinesi ile sağım yaptım çok şükür açıldı gibi insallah sütte artar
Kaçıncı haftadasın canımBu sancılar ne zaman gelicek çok merak ediyorum ben çok degişik duygular içindeyim
Sağlıkla büyüsün canımKızlar selam 35+4 de kızım geldi.. sabah sezeryana alindik.. durumumuz iyi çok şükür.. sarılık sınırlara yakın bol emzirme ve mama takviyesi denildi..
37+4 canımKaçıncı haftadasın canım
Zamanı gelince olacak ara sıra geliyor devamı gelecek diye beklerken gelmiyor bugün çok geriliyor karnımda amaBu sancılar ne zaman gelicek çok merak ediyorum ben çok degişik duygular içindeyim
Gözünüzaydın kilonuz ne kadar. Sıkıntımı vardı sancımı olduKızlar selam 35+4 de kızım geldi.. sabah sezeryana alindik.. durumumuz iyi çok şükür.. sarılık sınırlara yakın bol emzirme ve mama takviyesi denildi..
Bende yarın 37 olacağım bende de hiç yok sancı nstde çıkıyor ama ben hissetmiyorum doktor yalancı sancılar diyor37+4 canım
Canm bnde bundan aldim yamunaninkini o zaman bende takarm hic gobus kalmasn sifir sifirrrrrşu tarz bi korseyi 3 gün sonra takmaya başlamıştım doktora sorup.bebeği de senden önce odaya götürüyolar :)
Benimde öyle tam sıklaşıcak derken bitiyoZamanı gelince olacak ara sıra geliyor devamı gelecek diye beklerken gelmiyor bugün çok geriliyor karnımda ama
Benimde nstde hafif sancı çıkıyo dün ve bugün hissetmeye başladım biraz ama çok hafif inşallah böylece kolaylıkla dogururuzBende yarın 37 olacağım bende de hiç yok sancı nstde çıkıyor ama ben hissetmiyorum doktor yalancı sancılar diyor
Saglikla buyusun canimKızlar selam 35+4 de kızım geldi.. sabah sezeryana alindik.. durumumuz iyi çok şükür.. sarılık sınırlara yakın bol emzirme ve mama takviyesi denildi..
İnşallah canım ben de açıklık da yok dün alttan muayene etti hiç açıklık yok dediBenimde nstde hafif sancı çıkıyo dün ve bugün hissetmeye başladım biraz ama çok hafif inşallah böylece kolaylıkla dogururuz
Benim de öyle. Dr normal demişti canimBen biraz yürüdüm birde benim kızı çok hıçkırık tutuyo günde en az 3 4 kez normal mi acaba??
Ben ilk hafta için penye korse aldım. Hareket ederken acıyı epey azaltıyor. Kızlarda da kullanmıştım. Sonrası için tabii daha sıkı bir korse lazım.Korse takmaya izin veriyirlarmi canm ben korse aldmda bu korse felaket guzel bisi ole ameliyattan hemen sonra takilacak birsey degil yani belli
Gözün aydın canımKızlar selam 35+4 de kızım geldi.. sabah sezeryana alindik.. durumumuz iyi çok şükür.. sarılık sınırlara yakın bol emzirme ve mama takviyesi denildi..
Günümüz aynı seninle canım. Senin vajinal doğum mu olacak?Kızlar bir arkadaş 20 dikiş demişti o kadar çok mu oluyo dikişler yoksa yırtık çok olunca mı oluyo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?