2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Evet canım vajinal kısmetse ama hiç sancım falan yok bakalım kısmet

Kızlar bir arkadaş 20 dikiş demişti o kadar çok mu oluyo dikişler yoksa yırtık çok olunca mı oluyo???
Canım benim içerde vardı ve hic agrim olmadi ilklerde agrida olmuyor disardan da ne kesi ne yirtik vardi dogum yapmamis kadar rahattim. Bolca perine masaji yap nefes egzersizi yap ki bu ikinmayi da kontrol ederken isine yarayacak ve az dikisin olacak. Ben özel ebeyle ilerlemiştim ne dediyse uyguladım tüm egzersizleri vs çok güzel geçmişti doğumum

Çok saol canım dediklerini yapıcam

Annem aradı yarın mevlüte gidecekmiş bişey var mı gideyim mi diye ben nerden bileyim ne zaman doğacağını yani gidersen doğarsa doğduktan sonra gelirsin zaar dedim keşke öyle olsa dedi biride bir hafta daha beklesin demiş sanki randevu veriyorum gibi onlara kızdım şimdi eşime daha sinir oldum okeye gitti Bi kere aradım açtı sesim gitmiyor gibi davranıp kapattı arar diye bekledim aramadı 2. Yi aradım meşgule aldı ki ağrım olduğunu da biliyor gel döğüş laf söyle diye çabalıyor resmen normalde annesi gilin yanında tartışmam ama gel döğüş diyor resmen

Kızlar eşimin pitbulu var evin bahçesinde bakıyorlar ama aşıları falan tam, bugün onunla yolculuk yaptık Yanyana kucağıma yattı hatta tüm gün birlikteydik şimdi boğazım falan yanıyor kokusu geliyor hala burnuma birşey falan mı oldu acaba

Gerçekten anlayışsız kendini düşünen insanlar ya kimse bizim tarafımızdan bakmıyor ne kadar kolay onlar için böyle şeyler basite indirgiyorlar

Asili hayvandan size birsey bulasmaz korkmayin belki hizursuz olduysaniz onun etkisiyle psikolojik bisi olabilir

Bir hafta daha beklesin ne kdr guzel valla dengesizler

doğum için şu zaman olsun bu zaman olsun gibi laflar dönünce benim kafada hemen şimşekler çakıyor, niye bu kadar cahiller bu insanlar

stres yapma biliyosun bende sinirlendim sabahı sütüm geldi acilmam olmadan doğum başladı sakin davran malesef erkekler böyle

Gerçekten anlayışsız kendini düşünen insanlar ya kimse bizim tarafımızdan bakmıyor ne kadar kolay onlar için böyle şeyler basite indirgiyorlar
Gelseler de kimsenin faydası da gereği de yok da keşke kimsesiz gitsem zaten devlette yukarıya kimseyi almıyorlar da konuşma saçma aniden de bişey olabilir son 9. Güne girdik sonuçta

doğum için şu zaman olsun bu zaman olsun gibi laflar dönünce benim kafada hemen şimşekler çakıyor, niye bu kadar cahiller bu insanlar
Benim de öyle anneme kalsa 40 ı doldurmadan doğarsa erken doğmuş oluyor anlatıyoruz anlamıyor Allah ne zaman emrederse o zaman doğar demek akıllarına gelmiyor gibi

Asili hayvandan size birsey bulasmaz korkmayin belki hizursuz olduysaniz onun etkisiyle psikolojik bisi olabilir
Ya hayvanları çok severim özellikle kedileri ama bir ara kedi aldım 2 hafta sonra zatürre diye hastaneye yatırdılar 18 gün yattım sonra kedi tüyünden olduğu anlaşıldı çok zor zamandı o günden beri bir tuhafım zaten seviyorum ama çok burun buruna gelmemeye çalışıyorum ama bugün aşırı rahatsız oldum genzimde birşey var gibi birde uzun süre yıkanmadı kış diye kokuyordu

stres yapma biliyosun bende sinirlendim sabahı sütüm geldi acilmam olmadan doğum başladı sakin davran malesef erkekler böyle
Eşime her okeye gittiğinde erken gel demekten sürekli aramaktan sıkıldım zaten ama bugün ayrı Bi hassasiyet bekledim ağrım var diye hala da gelmedi arkadaşlarının yanından erken kalkınca sanki ölecek kılıbık diyecekler diye korkuyor galiba hastaneye gidiyorum eve gelme diye mesaj attım telefonu uçak moduna almak aklıma gelmedi arayınca oğlum açtı yalan olduğunu anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…