- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.741
Banada büyük ihtimal perşembe bakıcak bakalım var mı yok muİnşallah canım ben de açıklık da yok dün alttan muayene etti hiç açıklık yok dedi
Evet canım vajinal kısmetse ama hiç sancım falan yok bakalım kısmetBenim de öyle. Dr normal demişti canim
Ben ilk hafta için penye korse aldım. Hareket ederken acıyı epey azaltıyor. Kızlarda da kullanmıştım. Sonrası için tabii daha sıkı bir korse lazım.
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün miniğin
Günümüz aynı seninle canım. Senin vajinal doğum mu olacak?
Canım benim içerde vardı ve hic agrim olmadi ilklerde agrida olmuyor disardan da ne kesi ne yirtik vardi dogum yapmamis kadar rahattim. Bolca perine masaji yap nefes egzersizi yap ki bu ikinmayi da kontrol ederken isine yarayacak ve az dikisin olacak. Ben özel ebeyle ilerlemiştim ne dediyse uyguladım tüm egzersizleri vs çok güzel geçmişti doğumumKızlar bir arkadaş 20 dikiş demişti o kadar çok mu oluyo dikişler yoksa yırtık çok olunca mı oluyo???
Çok saol canım dediklerini yapıcamCanım benim içerde vardı ve hic agrim olmadi ilklerde agrida olmuyor disardan da ne kesi ne yirtik vardi dogum yapmamis kadar rahattim. Bolca perine masaji yap nefes egzersizi yap ki bu ikinmayi da kontrol ederken isine yarayacak ve az dikisin olacak. Ben özel ebeyle ilerlemiştim ne dediyse uyguladım tüm egzersizleri vs çok güzel geçmişti doğumum
Sanırım erken canım benim de kemik ağrım var ama sancı felan yok henüz. En kolay güzel şekilde kucağına al bebeğini umarımEvet canım vajinal kısmetse ama hiç sancım falan yok bakalım kısmet
Çok saol canım inşallahSanırım erken canım benim de kemik ağrım var ama sancı felan yok henüz. En kolay güzel şekilde kucağına al bebeğini umarım
Bugün sık vuruyor ama zaman yaklaştı sanırımBenimde öyle tam sıklaşıcak derken bitiyo
Gerçekten anlayışsız kendini düşünen insanlar ya kimse bizim tarafımızdan bakmıyor ne kadar kolay onlar için böyle şeyler basite indirgiyorlarAnnem aradı yarın mevlüte gidecekmiş bişey var mı gideyim mi diye ben nerden bileyim ne zaman doğacağını yani gidersen doğarsa doğduktan sonra gelirsin zaar dedim keşke öyle olsa dedi biride bir hafta daha beklesin demiş sanki randevu veriyorum gibi onlara kızdım şimdi eşime daha sinir oldum okeye gitti Bi kere aradım açtı sesim gitmiyor gibi davranıp kapattı arar diye bekledim aramadı 2. Yi aradım meşgule aldı ki ağrım olduğunu da biliyor gel döğüş laf söyle diye çabalıyor resmen normalde annesi gilin yanında tartışmam ama gel döğüş diyor resmen
Asili hayvandan size birsey bulasmaz korkmayin belki hizursuz olduysaniz onun etkisiyle psikolojik bisi olabilirKızlar eşimin pitbulu var evin bahçesinde bakıyorlar ama aşıları falan tam, bugün onunla yolculuk yaptık Yanyana kucağıma yattı hatta tüm gün birlikteydik şimdi boğazım falan yanıyor kokusu geliyor hala burnuma birşey falan mı oldu acaba
Bir hafta daha beklesin ne kdr guzel vallaAnnem aradı yarın mevlüte gidecekmiş bişey var mı gideyim mi diye ben nerden bileyim ne zaman doğacağını yani gidersen doğarsa doğduktan sonra gelirsin zaar dedim keşke öyle olsa dedi biride bir hafta daha beklesin demiş sanki randevu veriyorum gibi onlara kızdım şimdi eşime daha sinir oldum okeye gitti Bi kere aradım açtı sesim gitmiyor gibi davranıp kapattı arar diye bekledim aramadı 2. Yi aradım meşgule aldı ki ağrım olduğunu da biliyor gel döğüş laf söyle diye çabalıyor resmen normalde annesi gilin yanında tartışmam ama gel döğüş diyor resmen
doğum için şu zaman olsun bu zaman olsun gibi laflar dönünce benim kafada hemen şimşekler çakıyor, niye bu kadar cahiller bu insanlarAnnem aradı yarın mevlüte gidecekmiş bişey var mı gideyim mi diye ben nerden bileyim ne zaman doğacağını yani gidersen doğarsa doğduktan sonra gelirsin zaar dedim keşke öyle olsa dedi biride bir hafta daha beklesin demiş sanki randevu veriyorum gibi onlara kızdım şimdi eşime daha sinir oldum okeye gitti Bi kere aradım açtı sesim gitmiyor gibi davranıp kapattı arar diye bekledim aramadı 2. Yi aradım meşgule aldı ki ağrım olduğunu da biliyor gel döğüş laf söyle diye çabalıyor resmen normalde annesi gilin yanında tartışmam ama gel döğüş diyor resmen
stres yapma biliyosun bende sinirlendim sabahı sütüm geldi acilmam olmadan doğum başladı sakin davran malesef erkekler böyleAnnem aradı yarın mevlüte gidecekmiş bişey var mı gideyim mi diye ben nerden bileyim ne zaman doğacağını yani gidersen doğarsa doğduktan sonra gelirsin zaar dedim keşke öyle olsa dedi biride bir hafta daha beklesin demiş sanki randevu veriyorum gibi onlara kızdım şimdi eşime daha sinir oldum okeye gitti Bi kere aradım açtı sesim gitmiyor gibi davranıp kapattı arar diye bekledim aramadı 2. Yi aradım meşgule aldı ki ağrım olduğunu da biliyor gel döğüş laf söyle diye çabalıyor resmen normalde annesi gilin yanında tartışmam ama gel döğüş diyor resmen
Gelseler de kimsenin faydası da gereği de yok da keşke kimsesiz gitsem zaten devlette yukarıya kimseyi almıyorlar da konuşma saçma aniden de bişey olabilir son 9. Güne girdik sonuçtaGerçekten anlayışsız kendini düşünen insanlar ya kimse bizim tarafımızdan bakmıyor ne kadar kolay onlar için böyle şeyler basite indirgiyorlar
Gününü doldurmalıymış bekle deyince bekleniyor gibiBir hafta daha beklesin ne kdr guzel valladengesizler
Benim de öyle anneme kalsa 40 ı doldurmadan doğarsa erken doğmuş oluyordoğum için şu zaman olsun bu zaman olsun gibi laflar dönünce benim kafada hemen şimşekler çakıyor, niye bu kadar cahiller bu insanlar
Ya hayvanları çok severim özellikle kedileri ama bir ara kedi aldım 2 hafta sonra zatürre diye hastaneye yatırdılar 18 gün yattım sonra kedi tüyünden olduğu anlaşıldı çok zor zamandı o günden beri bir tuhafım zaten seviyorum ama çok burun buruna gelmemeye çalışıyorum ama bugün aşırı rahatsız oldum genzimde birşey var gibi birde uzun süre yıkanmadı kış diye kokuyorduAsili hayvandan size birsey bulasmaz korkmayin belki hizursuz olduysaniz onun etkisiyle psikolojik bisi olabilir
Eşime her okeye gittiğinde erken gel demekten sürekli aramaktan sıkıldım zaten ama bugün ayrı Bi hassasiyet bekledim ağrım var diye hala da gelmedi arkadaşlarının yanından erken kalkınca sanki ölecek kılıbık diyecekler diye korkuyor galiba hastaneye gidiyorum eve gelme diye mesaj attım telefonu uçak moduna almak aklıma gelmedi arayınca oğlum açtı yalan olduğunu anladıstres yapma biliyosun bende sinirlendim sabahı sütüm geldi acilmam olmadan doğum başladı sakin davran malesef erkekler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?