2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar üç ay önce de eltim doğum yapmıştı bi hafta sonra kadar görümcem eltimin yanına gitmiş çocuğu banyo ne yaptırmışlar sonra kucağıma alıp ağzından üç dört sefer öpmüş ozamn anlatmıştı şok olmuştum geçen eltimlere bebek görmeye gittik görümcem de bizimle geldi ve ordada çocuğu sürekli ağzından öptü benim midem bulandı kendi çocuğumun bile ağzını öpemem ama çok sinirlendim eltimi düşünemiyorum inşallah aynı şeyi benim çocuğuma yapmaz yaparsa da o an ikaz ederim eltim yanlış anlar diye bişey demedi

Oncelikle gözünüz aydın olsun bende geçen hafta cumartesi günü doğum yaptım sütüm 5.gun akşam geldi. Eğer ilk dogumunuzsa hemen gelmeyebiliyor. Bende kafayı yedim gelmiyor emziremeyecegim diye sonra gelmezse gelmesin mamayla çocuk büyümeyecek mi sanki dediğim gün sütüm geldi. Hiç endişe etmeyin göğüs ucu yaralariniz için sütünüzün geleceği güne kadar krem veya yağlarla nemli tutup kalkan kullanmaniz ben böyle sonuç aldım tahin yağı çok guzel nemli kalmasını sağlıyor kalkanla

Yapabiliyorsan süper canım, ellerine sağlık . Ben bugün resmen pertim. Neyse ki sabah tavan yapan regl ağrım daha iyi durumda şimdi. Tek isteğim oğluşumun 10 güncük daha sabretmesi
Bekler bekler canım Ben daha cesurum artık doğum başlasa da bebiş 37+4 şuan. Sağlıkla gelir inşallah. Temizlik yaomadan duramıyorum

Hayır canım öyle şey olur mu söylememesi hata bende izin vermem kimse yapmaz zaten bizde de bizimkiler yanağından bile öpmez

Hayır canım öyle şey olur mu söylememesi hata bende izin vermem kimse yapmaz zaten bizde de bizimkiler yanağından bile öpmez
Kız benim içim gitti el kadar bebenin ağzını neden öpersin ki annesi öylece bakakaldi sonra konuştuk yanlış anlar diye bişey diyemedim dedi ama benim çocuğuma bunu yapamaz çok pimpirikli biri olduğumu bilir o an söylerim ben

Bu çağda bu kadar cahil kalabilmelerine şaşırıyorum insanların. Keşke orada da uyarsaydiniz

Bu çağda bu kadar cahil kalabilmelerine şaşırıyorum insanların. Keşke orada da uyarsaydiniz
Çok umursamaz biri zaten 20 haftalık hamile iken bı kere bize gelmişlerdi yemek hazırladık ağzında uçuk vardı yemeğin tuzuna baktı aynı kaşığı geri soktu ben o gün o yemeği yemedim midem bulanıyor diye

Kızlar benim boğazım hafiften ağrıyor son günler kala hasta olmak istemiyorum ne yapsam geçer ilaç kullanmak zorunda kalmiyim hafif başlangıç var suan

Ortalığı ayağa kaldırırım ister yanlış anlasın ister küssün asssla öyle bir şeye tahammülüm yok bebeğin ölümüne bile neden olabilir bilmiyorum ya gerçekten anne var annecik var

Ortalığı ayağa kaldırırım ister yanlış anlasın ister küssün asssla öyle bir şeye tahammülüm yok bebeğin ölümüne bile neden olabilir bilmiyorum ya gerçekten anne var annecik var
Yeni gelin canım bişey diyemedi ama çok kötü oldu oda benim çocuğuma bunu yapsaydı bende direk söylerim ve bu konuda asirii hassas olduğumu çok iyi bilirler

İsterse küssün valla ne münasebet dediğin gibi biz bile öpmüyoruz çocuk Bi de öyle alışacak benim oğlum Bi ara dudaktan öpmek için çabalıyordu ki izin vermezdim hayır diye kimseninde dudaktan öptüğünü görmediği halde kimi göğsünü elletir kesinlikle ona da izin vermedim bebeklikten beri böyle şeylere dikkat edilmesi lazım çocuklarda ne olacak sanki dememek lazım pipisiyle şaka yapmadım bazen yapıyorlar sinirleniyorum ama çoktan yapmış oluyorlar

İşte bu cahilliktir desen alınırlar küserler halbuki kocaman kadinsin el kadar bebenin ağzını pmeyi nasıl ister canın benim yanımda da öptü çocuk üç aylıktı yemin ederim midem bulandı şuan bile aklıma geldi bak içim kalktı

Keşke sen uyarsaydın canım ya şimdi her gittiğinde seslenmiyor diye yine öper o çocuğu yazık günah ortalık hastalık kaynıyor Allah korusun hasta olsa ne olacak Bi de sen söylesen seninkinde öyle bişey yapamayacağını anlardı görmediğin yerde öperde

Eltim uzak yerde oturuyor sürekli görüşme imkanları yok canım bayramdan bayrama görüşüruz o eltimle uzakta olduğu için ama ben aynı sehirdeyiz onla ilk çocuğumdan bilir benim pimpirikli ve hassas olduğumu hatta eşimin bütün ailesi bilir buna istinaden bile yapmaz diye düşünüyorum yaparsa da olacaklara katlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…