2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Cahillik işte sevgi gösterdiğini sanıyor el kadar bebeğin mikrop yapabileceğini idrak edemiyor yada umursamıyor artık
Ahh gerçekten çok sinir bozucu. Cehalet. Siz günü geldiğinizde kendinizi ve bebeğinizi koruyun, kimsenin mikrobunu tolere etmek zorunda değilsiniz. Haziran anneleri diyecektim, yanlış olmuş bu arada :)

2 ay oldu buraya gelelimiz canım yok eve hiç geçmedik geçen bir gün gittik evde kaldık artık burda kalsak iyi dedim bişey olsa yetişemez mişiz burda ambulans çağırsam hemen yetişirmişiz bilmem ne ama şuan çok sinirliyim ayıp olmayacağını bilsem şu saatte eve giderim ne hali varsa görsün derim bunaldım iyice

Şu gününü doldurma muhabbetine ben de sinir oluyorum ya 36da doluyor zaten günü neyin inadı bu biz içimizde tutunca ne değişiyor onlar açısından anlamıyorum
Halbuki ne kadar kilo o kadar zor doğum bunu anlamıyorlar sanki doğunca okula başlatacaklar

Benimkide gider kahveye çok kavga ettim bu sebeple bı şekilde orta yolu bulduk artık ama seni anlıyorum insanın böyle bi dönemde daha çok ilgiye ihtiyacı oluyo zoruna gidiyo ilgisizlik

Benimkide gider kahveye çok kavga ettim bu sebeple bı şekilde orta yolu bulduk artık ama seni anlıyorum insanın böyle bi dönemde daha çok ilgiye ihtiyacı oluyo zoruna gidiyo ilgisizlik
Bizde hep kavga ediyoruz git 12 den önce eve gel diyorum her seferinde aynı şey diğerlerinin eşi aramıyormuş ben niye arıyormuşum şimdi aradım mesaj atmıştım bugün doğurursam yaptığını unutmayacağım diye attığın mesajı beğendin mi diyor kendinin yaptığı normal gibi ben başkasıyla doğuma gitmek zorunda değilim sonuçta

Evet ya erkeklerin bu vurdumduymaz tavırları çok sinir bozucu gel beni boğ diyor birde ben tartışınca falan hemen ağlıyorum hamileliğimin başından beri sonra zaman geçince hemen ağlıyorsun sonra diye laf dokundurur

Kızlar sabah 5te gideceğiz hastaneye dualarınızı eksik etmeyin bizi duymuş gibi bütün gün kasılma ve sancılarım oldu, düzenli olmadığı için bu saate kadar bekledim birkaç kez duş aldım, fitil ile vajinal doğum başlatacak ama kendisi gelmek istiyor sanırım inşallah kolayca atlatırız ara ara haber veririm size. Doğum yapacak arkadaşlarıma bolca dua ettim bugün sağlıkla kucağımıza alalım inşallah akşama güzel haberlerle buluşalım

Kizlar spinal anestezi kolay. Ayni damar yolu bulur gibi caniniz aciyor. Korkmayin. Boyle yorulmus bezmis gibi yapip belinizi disari cikarmaniz gerekiyor ki kemiklerinizin arasi acilsin anestezi yapilabilsin. Onun disinda bebek ciksin diye bastirdilar. Bu da biraz kas agrisi yapti. Yani cok karin calismis da ertesi gun o hamligin acisi cikmis gibi bir aci var. Kanama oluyor. Mutlaka gecelik alin pijama almayin. Anne bezlerinden yururken takiyorum, yatarken cikariyorum. Yatarken altinizda hasta beziyle yatiyorsunuz kan oraya geciyor. Onun disinda bebek 10dk falan cikiyor maksimum, size gosteriyolar bir sonra iki dakikada temizliyolar gogusunuze koyuyolar. Sonra babasiyla bebek odasina cikiyor. Siz yokken sizin odaniza yollayip misafirlere gostermiyolar yani. Misafirler bebek odasinda camdan bakabiliyor. Yuruyebiliyorum ama super konforlu degil. Allaha sukur cok acili da degil. Gumus kapak mutlaka alin yaniniza. Baska aklima geldikce yazarim

Spinal anestezide dokunuslari hissediyorsunuz cekmeleri basmalari hissediyorsunuz. Ama kesmeyi hissetmiyorsunuz korkmayin. Bir ara omuzlarima cok kotu agri girdi o zaman esime masaj yaptirdim. Sonra karnima vs. Omuz agrisi oluyor artik gaz mi yoksa kaslar mi birbirini cekiyor bilmiyorum.

Bu arada cok su iciyorum sutum artsin diye o yuzden sondayi cikartmadim aci olunca yatip kalkmak zor olur her defasinda esimi cise kaldirmiyim diye sondayi tutabildigim kadar tutucam karin acim gecene kadar. Baya konforlu oluyor yani aklinizda olsun

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun darısı başıma

Ben de bazen iki kişilik hayatımızın geri dönüşü olmayacak şekilde değişecek olmasına üzülüyorum. Üzülme de değil aslında, sanki içim burkuluyor gibi. Bilmiyorum anlatabildim mi? Çok uzun yıllardır iki kişi kimseye hesap vermediğimiz, kendi kurallarımızın geçerli olduğu bir düzen içinde yaşayıp gidiyorduk. Acaba bundan sonra iki kafadar olmaktan çıkıp ayrı ayrı ebeveynlik yapma derdine mi düşeriz, kendi içimizde ayrı ayrı yetersizlik hislerine kapılıp mutsuzlaşır mıyız ya da birbirimizi özleyip hırçınlaşır mıyız gibi gibi sorular... Belki bunların hiçbiri olmaz. Belki tamamen yeni bir düzen hızlıca kurulur ve eskisinden daha çok severiz. Hiç bilmiyorum. Tek bildiğim, hepimizin büyük bir değişimin arifesinde olduğu. Allah hepimizin gönlüne göre en hayırlısını versin, huzurumuz eksilmesin

Benim de öyle anneme kalsa 40 ı doldurmadan doğarsa erken doğmuş oluyor anlatıyoruz anlamıyor Allah ne zaman emrederse o zaman doğar demek akıllarına gelmiyor gibi
37'den sonrası erken doğum sayılmıyor bile. kimi çocuk 42'de zorla geliyor bizde de ben 34'ü göreyim diyorum inatla o kadar gidemezsin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…