- 4 Mart 2025
- 1.079
- 1.504
- 48
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.781
Ahh gerçekten çok sinir bozucu. Cehalet. Siz günü geldiğinizde kendinizi ve bebeğinizi koruyun, kimsenin mikrobunu tolere etmek zorunda değilsiniz. Haziran anneleri diyecektim, yanlış olmuş bu arada :)Cahillik işte sevgi gösterdiğini sanıyor el kadar bebeğin mikrop yapabileceğini idrak edemiyor yada umursamıyor artık
İnşallah yapmaz yaparsada cevabını veririm ben sakin kalamamkiAhh gerçekten çok sinir bozucu. Cehalet. Siz günü geldiğinizde kendinizi ve bebeğinizi koruyun, kimsenin mikrobunu tolere etmek zorunda değilsiniz. Haziran anneleri diyecektim, yanlış olmuş bu arada :)
2 ay oldu buraya gelelimiz canım yok eve hiç geçmedik geçen bir gün gittik evde kaldık artık burda kalsak iyi dedim bişey olsa yetişemez mişiz burda ambulans çağırsam hemen yetişirmişiz bilmem ne ama şuan çok sinirliyim ayıp olmayacağını bilsem şu saatte eve giderim ne hali varsa görsün derim bunaldım iyiceBaşka evde oluşun artik fazla geliyor sana anlıyorum seni bana bayramdan bayrama ikinci gün bile fazla geliyor ki senin ay oldu bide erkeklerin hal ve hareketleri genelde yalnızken başka anne evinde başka olabiliyor o da çok sinir bozucu sen evine geçmemiş mıydın dikisten sonra niye yine oraya gittin
Şu gününü doldurma muhabbetine ben de sinir oluyorum ya 36da doluyor zaten günü neyin inadı bu biz içimizde tutunca ne değişiyor onlar açısından anlamıyorumGününü doldurmalıymış bekle deyince bekleniyor gibi
Şu gününü doldurma muhabbetine ben de sinir oluyorum ya 36da doluyor zaten günü neyin inadı bu biz içimizde tutunca ne değişiyor onlar açısından anlamıyorum
Benimkide gider kahveye çok kavga ettim bu sebeple bı şekilde orta yolu bulduk artık ama seni anlıyorum insanın böyle bi dönemde daha çok ilgiye ihtiyacı oluyo zoruna gidiyo ilgisizlikEşime her okeye gittiğinde erken gel demekten sürekli aramaktan sıkıldım zaten ama bugün ayrı Bi hassasiyet bekledim ağrım var diye hala da gelmedi arkadaşlarının yanından erken kalkınca sanki ölecek kılıbık diyecekler diye korkuyor galiba hastaneye gidiyorum eve gelme diye mesaj attım telefonu uçak moduna almak aklıma gelmedi arayınca oğlum açtı yalan olduğunu anladı
Bizde hep kavga ediyoruz git 12 den önce eve gel diyorum her seferinde aynı şey diğerlerinin eşi aramıyormuş ben niye arıyormuşum şimdi aradım mesaj atmıştım bugün doğurursam yaptığını unutmayacağım diye attığın mesajı beğendin mi diyor kendinin yaptığı normal gibi ben başkasıyla doğuma gitmek zorunda değilim sonuçtaBenimkide gider kahveye çok kavga ettim bu sebeple bı şekilde orta yolu bulduk artık ama seni anlıyorum insanın böyle bi dönemde daha çok ilgiye ihtiyacı oluyo zoruna gidiyo ilgisizlik
Evet ya erkeklerin bu vurdumduymaz tavırları çok sinir bozucu gel beni boğ diyor birde ben tartışınca falan hemen ağlıyorum hamileliğimin başından beri sonra zaman geçince hemen ağlıyorsun sonra diye laf dokundururAnnem aradı yarın mevlüte gidecekmiş bişey var mı gideyim mi diye ben nerden bileyim ne zaman doğacağını yani gidersen doğarsa doğduktan sonra gelirsin zaar dedim keşke öyle olsa dedi biride bir hafta daha beklesin demiş sanki randevu veriyorum gibi onlara kızdım şimdi eşime daha sinir oldum okeye gitti Bi kere aradım açtı sesim gitmiyor gibi davranıp kapattı arar diye bekledim aramadı 2. Yi aradım meşgule aldı ki ağrım olduğunu da biliyor gel döğüş laf söyle diye çabalıyor resmen normalde annesi gilin yanında tartışmam ama gel döğüş diyor resmen
Bebeğin 1 gün bile fazla kalması beneğin sağlığı açısından çok önemli ondan diyorlar sanırımŞu gününü doldurma muhabbetine ben de sinir oluyorum ya 36da doluyor zaten günü neyin inadı bu biz içimizde tutunca ne değişiyor onlar açısından anlamıyorum
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsunKizlar spinal anestezi kolay. Ayni damar yolu bulur gibi caniniz aciyor. Korkmayin. Boyle yorulmus bezmis gibi yapip belinizi disari cikarmaniz gerekiyor ki kemiklerinizin arasi acilsin anestezi yapilabilsin. Onun disinda bebek ciksin diye bastirdilar. Bu da biraz kas agrisi yapti. Yani cok karin calismis da ertesi gun o hamligin acisi cikmis gibi bir aci var. Kanama oluyor. Mutlaka gecelik alin pijama almayin. Anne bezlerinden yururken takiyorum, yatarken cikariyorum. Yatarken altinizda hasta beziyle yatiyorsunuz kan oraya geciyor. Onun disinda bebek 10dk falan cikiyor maksimum, size gosteriyolar bir sonra iki dakikada temizliyolar gogusunuze koyuyolar. Sonra babasiyla bebek odasina cikiyor. Siz yokken sizin odaniza yollayip misafirlere gostermiyolar yani. Misafirler bebek odasinda camdan bakabiliyor. Yuruyebiliyorum ama super konforlu degil. Allaha sukur cok acili da degil. Gumus kapak mutlaka alin yaniniza. Baska aklima geldikce yazarim
Amin canim benim guzel haberlerini bekliyorummGözün aydın canım hayırlı uğurlu olsundarısı başıma
Kızlar ben şimdiden depresyona girdim sanırım. Daha 2 gün var sezeryana. Sabah kalkıp evdeki sessizliyi dinledim ve içimden bi daha asla bu kadar sakin olmayacak gibi düşündüm. Son günlerde hep bi pişmalık hissi geliyor sanırım yapamayacağım diye, sonra da böyle düşündüğüm için kendimi suçluyorum nankörsün diye. Benim hamileleliğim aile baskısıyla olmuştu ama kendim de ikna olmuştum sonda. Hazırım diye düşünüyordum ama şimdi yine dağıldım ve toparlanamıyorum. Bebek gelince ya sevemezsem, ya sabrım yetmezse, o karmaşada kaybolucak gibiyim. Umarım bu düşüncelerim hormonlar yüzündendir. Bu dünyaya insan getirmek hem fiziken hem ruhen gerçekten çok zor. Keşke anneleri kimse üzmese
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz inan bana çok normal bak dün gece helak oldum ağlamaktanher şey yoluna girecek bu duyguların seni ele geçirmesine izin verme nolur, çok güzel özgür hayatlarımız vardı, şimdi o hayata +1 ile devam edeceğiz inan bana çok daha güzel anılarımız olacak. Biz 8 senelik evliyiz birbirimizin nefesinden anlıyoruz artık bir sorun olduğunda, yıllardır süregelen düzenimiz tamamen geride kalıyor ve yepyeni bir sürece giriyoruz diye aşırı korku doluyum ama başaracağız. Annemde bana hamileyken tamda böyle hissetmiş ve çok daha küçükmüş yaşı, annesi ve arkadaşları da uzaktaymış. Çok normal diyor, kucağımıza alınca herşeyi unutacağız inan bana
37'den sonrası erken doğum sayılmıyor bile. kimi çocuk 42'de zorla geliyorBenim de öyle anneme kalsa 40 ı doldurmadan doğarsa erken doğmuş oluyoranlatıyoruz anlamıyor Allah ne zaman emrederse o zaman doğar demek akıllarına gelmiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?