- 20 Mayıs 2024
- 1.679
- 2.260
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.061
Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınızOperasyona girdi 15 dk önce, ameliyathane kapısında bekliyoruz. Kanama olmamış çok şükür dili serbest çok güzel hareket ettiriyor dedi ameliyatı yapan doktorumuz . Anestezi uzmanları 5-10 dk gözlemde tutmak istemişler bekliyoruz gelmedi hala. Burada beklemek ne kadar zormuş
Bı kere yukseldiyse zaman alıyor düşmesi. Aydınlıkta uyutuyosun dimi?Tecrübeli anneler bir sorum var. Biliyorsunuz sarılığımız var geçtiğimiz hafta değer düşmeye başlamıştı 17 den 15 e düşmüştü. Günde 2 kere mama takviyeli gidiyoruz memeyi de uzun süre emiyor ama yüzü hala sarıacaba değer düşmüyor mu diye endişe ediyorum değer düşse de sarılığın geçmesi zaman mı alıyor acaba?
Gündüzleri evet, geceleri karanlıkta uyutuyorum.Bı kere yukseldiyse zaman alıyor düşmesi. Aydınlıkta uyutuyosun dimi?
geceleri de ışığı kapatma en azından sariliktan kafan rahatlayana kadar, hastanede ışık tedavisi yapiyolar sarılık durumunda yatış verirlerse. Ben önlem olsun diye hala aydinlikta yatırıyorum. En azından ilk 20 gün böyle goturcem. Bı araştır istersen. İlk bebegimde ebe demişti aydınlıkta yatır sarılık için öyle daha iyi diyeGündüzleri evet, geceleri karanlıkta uyutuyorum.
Tamam canım bakayım bir sağ olgeceleri de ışığı kapatma en azından sariliktan kafan rahatlayana kadar, hastanede ışık tedavisi yapiyolar sarılık durumunda yatış verirlerse. Ben önlem olsun diye hala aydinlikta yatırıyorum. En azından ilk 20 gün böyle goturcem. Bı araştır istersen. İlk bebegimde ebe demişti aydınlıkta yatır sarılık için öyle daha iyi diye
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederiz kızlarGeçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınız
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederiz kızlarhastaneden çıktık kanama olmamış işlem sırasında çok şükür, kontrollerimizi yaptılar. Doktorumuz emzirmemi istedi emdiğini görünce taburcu olduk. Dilinin güçlenmesi biraz zaman alır ama daha iyi emecek dedi.
Hastanede 2 kez kaka yaptık, dolu dolu olmasa da çişimizi de 2-3 kez yaptık inşallah sarılık artmadan atlatıcaz. Sürekli uyandırıp emziriyorum emmezse kaşıkla veriyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Hadi gözün aydın canımTeşekkür ederiz kızlarhastaneden çıktık kanama olmamış işlem sırasında çok şükür, kontrollerimizi yaptılar. Doktorumuz emzirmemi istedi emdiğini görünce taburcu olduk. Dilinin güçlenmesi biraz zaman alır ama daha iyi emecek dedi.
Hastanede 2 kez kaka yaptık, dolu dolu olmasa da çişimizi de 2-3 kez yaptık inşallah sarılık artmadan atlatıcaz. Sürekli uyandırıp emziriyorum emmezse kaşıkla veriyorum
Canım gözün aydın. Sağlıkla sevgiyle büyüsün Bilge kuşKızlar dün gece 1 de sezaryen ile doğum yaptımçok şükür Bilge ve ben iyiyiz, 3.250 kilo 51cm doğdu, sütüm geldi emiyor çok şükür, biraz ağrım var ama yürüdükçe toparlıyorum. Sizi özledim girip okuyamadım hiç bir şeyi doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun dünyanın en güzel duygusuyla tanıştık darısı hamiş dostlarımıza
Gözün aydın canım benim sağlıklı bir omur diliyorum bilgemizeKızlar dün gece 1 de sezaryen ile doğum yaptımçok şükür Bilge ve ben iyiyiz, 3.250 kilo 51cm doğdu, sütüm geldi emiyor çok şükür, biraz ağrım var ama yürüdükçe toparlıyorum. Sizi özledim girip okuyamadım hiç bir şeyi doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun dünyanın en güzel duygusuyla tanıştık darısı hamiş dostlarımıza
Çok tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. Çok güzel bir isim seçmişsinizKızlar dün gece 1 de sezaryen ile doğum yaptımçok şükür Bilge ve ben iyiyiz, 3.250 kilo 51cm doğdu, sütüm geldi emiyor çok şükür, biraz ağrım var ama yürüdükçe toparlıyorum. Sizi özledim girip okuyamadım hiç bir şeyi doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun dünyanın en güzel duygusuyla tanıştık darısı hamiş dostlarımıza
Canımm gözün aydın güle güle büyüt inşallah bebeğiniKızlar dün gece 1 de sezaryen ile doğum yaptımçok şükür Bilge ve ben iyiyiz, 3.250 kilo 51cm doğdu, sütüm geldi emiyor çok şükür, biraz ağrım var ama yürüdükçe toparlıyorum. Sizi özledim girip okuyamadım hiç bir şeyi doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun dünyanın en güzel duygusuyla tanıştık darısı hamiş dostlarımıza
Gözün aydın canım, sağlıkla büyütünKızlar dün gece 1 de sezaryen ile doğum yaptımçok şükür Bilge ve ben iyiyiz, 3.250 kilo 51cm doğdu, sütüm geldi emiyor çok şükür, biraz ağrım var ama yürüdükçe toparlıyorum. Sizi özledim girip okuyamadım hiç bir şeyi doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun dünyanın en güzel duygusuyla tanıştık darısı hamiş dostlarımıza
Ben de sürekli dogum anını düşünüp korkuyorum bu yorumunuz için teşekkürler insallah güzel geçer hepimizinKızlaaar iyi akşamlar. 5 mayıs sabah erkenden sezeryan ameliyatım gerçekleşti. Ameliyyat odasına resmen titreyerek girmiştim ama o kadar rahat geçtiki. Öncelikle acı falan hiçbir şey yok, sadece bebeği çıkarırken biraz baskı uyguluyorlar karına. Çocuk çıkınca da resim çekinip uyutuldum. Uyanınca üzerimde bi sersemlik vardı, her kese yerli yersiz gülümsüyordum4-5 saat sonra benim uyuşukluk geçmeye başladı fakat geçmek bilmeyen bi ağrıyla geldi. Rahim kasılarak küçüldüğü için ve benim de ağrı eşiğim zayıf olduğundan 3-4 saat beni baya zorladı. Ama akşama doğru hafifledi ve beni yürütdüler, o kısım çok başarılı geçti, hatta gaza gelip sonrasında yalnız çıktım meydanlara
Ve gelelim esas mesele, ben çocukla bağ kuramam diğe çok korkuyordum ama annelik işte gerçekten acaip bişey. İlk görüşte aşık oldum sanırımşuan ağrılarım olmasa kucağımdan yere koymak istemiyorum. Emzirmeye pek gönüllü olmasam da 2 kere emzirdim bugün. benim gibi diğer doğum yapanları tebrik ediyorum. Hala bekleyenler ise emin olun korkacak hiçbişey yok
Oh Bilge hanım da katıldı aramıza maşallahKızlar dün gece 1 de sezaryen ile doğum yaptımçok şükür Bilge ve ben iyiyiz, 3.250 kilo 51cm doğdu, sütüm geldi emiyor çok şükür, biraz ağrım var ama yürüdükçe toparlıyorum. Sizi özledim girip okuyamadım hiç bir şeyi doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun dünyanın en güzel duygusuyla tanıştık darısı hamiş dostlarımıza
Canım bilimsel olarak doğumu başlatan iki şey varmış. Biri düzenli cinsel ilişki ama korunmasız ilişkiye girmen lazım erkeklerdeki meni de suni sancıda kullanılan madde varmış doğumu hızlandıran, ikincisi de hurma her gün 3-6 taneKızlar bende yeni çıktım hastaneden nst de düzensiz sancılar çıktı yine çatı muayenesi yapıldi hiç açılma yok eve gidiyorum şimdi bir haftadır okadar yürüyüş hareket yaptım ama iki üç gün ev temizliğine giricem artı yürüyüşle inşallah açılma olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?