2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınız

Bı kere yukseldiyse zaman alıyor düşmesi. Aydınlıkta uyutuyosun dimi?

Gündüzleri evet, geceleri karanlıkta uyutuyorum.
geceleri de ışığı kapatma en azından sariliktan kafan rahatlayana kadar, hastanede ışık tedavisi yapiyolar sarılık durumunda yatış verirlerse. Ben önlem olsun diye hala aydinlikta yatırıyorum. En azından ilk 20 gün böyle goturcem. Bı araştır istersen. İlk bebegimde ebe demişti aydınlıkta yatır sarılık için öyle daha iyi diye

Tamam canım bakayım bir sağ ol

Reactions: kgm
Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınız
Teşekkür ederiz kızlar hastaneden çıktık kanama olmamış işlem sırasında çok şükür, kontrollerimizi yaptılar. Doktorumuz emzirmemi istedi emdiğini görünce taburcu olduk. Dilinin güçlenmesi biraz zaman alır ama daha iyi emecek dedi.

Hastanede 2 kez kaka yaptık, dolu dolu olmasa da çişimizi de 2-3 kez yaptık inşallah sarılık artmadan atlatıcaz. Sürekli uyandırıp emziriyorum emmezse kaşıkla veriyorum

Geçmiş olsun canım

Kızlar dün gece 1 de sezaryen ile doğum yaptım çok şükür Bilge ve ben iyiyiz, 3.250 kilo 51cm doğdu, sütüm geldi emiyor çok şükür, biraz ağrım var ama yürüdükçe toparlıyorum. Sizi özledim girip okuyamadım hiç bir şeyi doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun dünyanın en güzel duygusuyla tanıştık darısı hamiş dostlarımıza

Hadi gözün aydın canım bundan sonrası daha da kolay olur inşallah
Canım gözün aydın. Sağlıkla sevgiyle büyüsün Bilge kuş

Kızlar emzirirken kilo veriliyor deniliyor ama ben çok yiyorum iştahım çok açık bunu nasıl çözüyorsunuz emzirenler merak ediyorum resmen içim eziliyor yemeyince

Gözün aydın canım benim sağlıklı bir omur diliyorum bilgemize

Çok tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. Çok güzel bir isim seçmişsiniz Haziran grubundan geliyorum. Sizlerin mutlu haberlerinizi duymak bana da ümit veriyor Darısı 1-1,5 ay sonra başıma inşallah

Canımm gözün aydın güle güle büyüt inşallah bebeğini

Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün

Ben de sürekli dogum anını düşünüp korkuyorum bu yorumunuz için teşekkürler insallah güzel geçer hepimizin

Oh Bilge hanım da katıldı aramıza maşallah gözün aydın canım sağlıkla büyüsün

Canım bilimsel olarak doğumu başlatan iki şey varmış. Biri düzenli cinsel ilişki ama korunmasız ilişkiye girmen lazım erkeklerdeki meni de suni sancıda kullanılan madde varmış doğumu hızlandıran, ikincisi de hurma her gün 3-6 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…