2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bana bir saat ara ile sancı gelmeye başladı yani sancıdır heraldebaya bi zorluyo gelince ilk sagdan gelip sola dogru yayılıyo en fazla 1 2 dakka sürüp geçiyoböyle bi agrıya sevinecegim hiç aklıma gelmezdi

Kızlar selamm. 19:41 de Parsım doğduDoğum gayet güzel geçti ama sonrasında üşüme titreme oldu. 2-3 saat sonra acı ağrı hissetmeye basladım. 3.150 gr 50 cm doğdu oğlusum ultrasonla uyumlu değil gayet minis bi oglusum var cok tatlı biz iyiyiz emzirdim sütüm geldi. ama 7 saat sonra ilk ayağa kalkıs yürüyüs asırı ama asırı ağrılı ve zorlu bi sürec ama toparlayacağız doğum yapan tüm arkadaslarımı da tebrik ederim cok güzel bir duygu

Gözün aydın canım geçmiş olsun güle güle büyütünzamanla geçicektir agrıların maşallah kilosu boyu çok güzel

Tamda bunu söyledim canım dikkatli okuduysan. Sadece biz mama vermedik bizim sütümüz yetmedi biz sebep olduk diye birşey yok her bebek oluyor. Olduktan sonra bol çiş yapması gerekiyor yani sık beslenmesi gerekiyor ki vücut atsın dedim benim sütlerim elbiselerimi sırılsıklam yapıyordu bebeğin bezleri çişten ağırlaşıyordu 10 güne geçti. Kendimizi yiyip bitirmeye gerek yok aç kalıyor bakamadım diye duygusal olarak zaten zor bir sureçteyiz super anneleriz evhamlarla ozguvenimizin zedelenmesine geçit yok

Bende son haftada daha da yukarı çıkmış gibi hissediyordum . Aynada baya yukarda görünüyordu. İnşallah devamı gelir bi nefeste doğurursun
Valla uyumuşum canım zaten sonlara geldik haftaya salıya kadar eninde sonunda olacak üst üste olunca başlıyoruz herhalde dedim de bakalım inş öyle olur tiktok da nedense sezeryan kısıtlaması gelince vajinal doğum videoları açık açık yayınlanmaya başladı bebeğin çıkış anları falan izlerken kendim doğuruyorum gibi hissediyorum tırsıyor insan görünce ama başlayınca kaçarımız olmayacak

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yavrun

Benim şuan kaburgamı sıkıştırıyor fenalardayım Bi ilerliyoruz Bi geriye gidiyoruz anlamadım aşağı inmesi gerekirken yukarı çıkıyor gerçi ben de böyleymişim annem öyle diyor doğacağın zaman bile yukarı kaçtın zorla vakumla çıkardılar seni diye benim çocuklarda aynısını yapıyor bana

Evet canim çok tuhaf bazen aşagıda gibi bazen yukarıdaah bu son günler nası geçicek çok şükür gene ama galiba artık ne olucaksa olsun istiyoruz

Benim komşumun oğlumda da aynı sıkıntı oldu ameliyat oldu çocuk o yüzden ama şimdi maşallah iyi sıkıntı yok

Evet canim çok tuhaf bazen aşagıda gibi bazen yukarıdaah bu son günler nası geçicek çok şükür gene ama galiba artık ne olucaksa olsun istiyoruz
Aynen canım haftaya salı son o güne kadar geldi geldi yoksa illa Bi mudahale edilir bekliyoruz

İnşallah toparlarız ya, eve geldim hemen emzirdim. Uyutunca kalanını da sağdım artık ememediği noktada kaşıkla verdim. Sürekli vermeye çalışıyorum elimden geldiğince. Mama başlamadık ama dil bağından sonra doktor ne derse öyle ilerleyeceğiz. Sütüm yetiyor mu bilmiyorum, daha net anlayacağız rahat emmeye başlayınca inşallah. Bazen akıyor emzirirken diğer memem, sanki var gibi de ay kafayı yedim ya

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün.

Gozun aydin canim saglikla buyusun pars bey

Ah kuzuma hayirli ugurlu olsunncanim benim saglikla buyusun kahveyi dene derim yuksek kafein agrini azaltacaktr
Amin inşallah canım en ağır ağrı kesici verdiler ama bişeye yaramadı ilk gün ama şuan daha iyiyim çok şükür bebişimle birbirimize alıştık çok güzel emiyor çok şakalar yaptı ama 140 gram düşmüş sadece kilosundan bundan sonra kilo almaya başlar inşallah

Kızlarrr acil yorumlarınızı bekliyorum heycandan kalbim çıkacak.
Cuma günü muayene oldum 2cm açılman var salı günü gel duruma göre hızlandırırız dedi salıya randevu planladık. Şimdi gidiyorum hastaneye yoldayım. Belki suni sancı verip doğurtabilir napıcam ya

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün yakışıklı

Kaçıncı haftan canım? Senin için hangisi en kolaysa o olsun inşallah Sağlıkla doğsun. Açılma çok kolay olmayabiliyor burada arkadaşlardan da öğreniyoruz. İnşallah seninkisi sıkıntısız olur.

38+4 üm
Dün iki üç saat yürüdüm Bir önceki gün 4 saat yürüdüm gün içinde hep hareketliyim sancımda var ama düzensizz. Belki yine açılmışımdır farkında değilimdir demi

38+4 üm
Dün iki üç saat yürüdüm Bir önceki gün 4 saat yürüdüm gün içinde hep hareketliyim sancımda var ama düzensizz. Belki yine açılmışımdır farkında değilimdir demi
Haftanız çok iyi. İnşallah canım sen yapılacakları yapmışsın. Benim de çok ağrım sancım oluyor bu aralar ama hiç açılma olmamış. Ama benim işime geliyor plânlı sezaryen olduğu için. Senin için en hayırlısı neyse o olsun. Bugün açılmaların daha da ilerlesin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Seninde hakkından hayırlısı olsun canıım.
Heralde önemli olan zaten sancı değil açılmanın olması. Etrafımdaki insanlar doktor seni 2 cm açılmayla nasıl bıraktı falan diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…