- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.021
Gözün aydın canım geçmiş olsun güle güle büyütünKızlar selamm. 19:41 de Parsım doğduDoğum gayet güzel geçti ama sonrasında üşüme titreme oldu. 2-3 saat sonra acı ağrı hissetmeye basladım. 3.150 gr 50 cm doğdu oğlusum ultrasonla uyumlu değil gayet minis bi oglusum var cok tatlı biz iyiyiz emzirdim sütüm geldi. ama 7 saat sonra ilk ayağa kalkıs yürüyüs asırı ama asırı ağrılı ve zorlu bi sürec ama toparlayacağız doğum yapan tüm arkadaslarımı da tebrik ederim cok güzel bir duygu
Tamda bunu söyledim canım dikkatli okuduysan. Sadece biz mama vermedik bizim sütümüz yetmedi biz sebep olduk diye birşey yok her bebek oluyor. Olduktan sonra bol çiş yapması gerekiyor yani sık beslenmesi gerekiyor ki vücut atsın dedimÇok çiş yapınca geçer beslenmeyla alakası yok demiş bazı kızlar. Ama beslenmese o çiş nerden gelecek. Bebek emecek yada mama alacak ki çiş yapsın. Çiş yapınca da sarılığı atsın. Doğru değil mi
Valla uyumuşum canım zaten sonlara geldik haftaya salıya kadar eninde sonunda olacak üst üste olunca başlıyoruz herhalde dedim de bakalım inş öyle olur tiktok da nedense sezeryan kısıtlaması gelince vajinal doğum videoları açık açık yayınlanmaya başladı bebeğin çıkış anları falan izlerken kendim doğuruyorum gibi hissediyorum tırsıyor insan görünce ama başlayınca kaçarımız olmayacakBende son haftada daha da yukarı çıkmış gibi hissediyordum . Aynada baya yukarda görünüyordu. İnşallah devamı gelir bi nefeste doğurursun
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yavrunKızlar selamm. 19:41 de Parsım doğduDoğum gayet güzel geçti ama sonrasında üşüme titreme oldu. 2-3 saat sonra acı ağrı hissetmeye basladım. 3.150 gr 50 cm doğdu oğlusum ultrasonla uyumlu değil gayet minis bi oglusum var cok tatlı biz iyiyiz emzirdim sütüm geldi. ama 7 saat sonra ilk ayağa kalkıs yürüyüs asırı ama asırı ağrılı ve zorlu bi sürec ama toparlayacağız doğum yapan tüm arkadaslarımı da tebrik ederim cok güzel bir duygu
Benim şuan kaburgamı sıkıştırıyor fenalardayım Bi ilerliyoruz Bi geriye gidiyoruz anlamadım aşağı inmesi gerekirken yukarı çıkıyor gerçi ben de böyleymişim annem öyle diyor doğacağın zaman bile yukarı kaçtın zorla vakumla çıkardılar seni diye benim çocuklarda aynısını yapıyor banaKızlar bana bir saat ara ile sancı gelmeye başladı yani sancıdır heraldebaya bi zorluyo gelince ilk sagdan gelip sola dogru yayılıyo en fazla 1 2 dakka sürüp geçiyo böyle bi agrıya sevinecegim hiç aklıma gelmezdi
Evet canim çok tuhaf bazen aşagıda gibi bazen yukarıdaBenim şuan kaburgamı sıkıştırıyor fenalardayım Bi ilerliyoruz Bi geriye gidiyoruz anlamadım aşağı inmesi gerekirken yukarı çıkıyor gerçi ben de böyleymişim annem öyle diyor doğacağın zaman bile yukarı kaçtın zorla vakumla çıkardılar seni diye benim çocuklarda aynısını yapıyor bana
Benim komşumun oğlumda da aynı sıkıntı oldu ameliyat oldu çocuk o yüzden ama şimdi maşallah iyi sıkıntı yokBende erkek bebeği olanları şimdiden uyarayım kızlar şimdi belli olmaz ama ilerleyen aylarda bu aklınızda bulunsun çoğunuz özel hastaneye gidiyorsunuz mutlaka doktorunuz muayene eder ama bizim oğlanın yumurtalıkları aşağı inmemişti kaynanamın 5 annemin 2 oğlu olmasına rağmen böyle Bi bilgiye sahipde değillerdi ilgileri de yoktu komşum uyardı baktı kontrol edip bana söyledi inmemiş bu diye o zaman deprem olduğu için aklımızdan çıkmıştı arkadaşım eşimin kuzeniyle evli onların oğlunda aynı sorun olup ameliyat olunca bizimde aklımıza düşmüştü 2 yaşına kadar inmiş olması lazımmış bizde ameliyat ettirdik şükür düzeldi bu genetikte olabiliyormuş herkes de de görülebiliyormuş 4 aylıkken hastanede sünnet ettirdim doktor da uyarmamıştı komşum sayesinde fark edildi şimdiden aklınızda bulunsun takip edin derim
Aynen canım haftaya salı son o güne kadar geldi geldi yoksa illa Bi mudahale edilir bekliyoruzEvet canim çok tuhaf bazen aşagıda gibi bazen yukarıdaah bu son günler nası geçicek çok şükür gene ama galiba artık ne olucaksa olsun istiyoruz
İnşallah toparlarız ya, eve geldim hemen emzirdim. Uyutunca kalanını da sağdım artık ememediği noktada kaşıkla verdim. Sürekli vermeye çalışıyorum elimden geldiğince. Mama başlamadık ama dil bağından sonra doktor ne derse öyle ilerleyeceğiz. Sütüm yetiyor mu bilmiyorum, daha net anlayacağız rahat emmeye başlayınca inşallah. Bazen akıyor emzirirken diğer memem, sanki var gibi de ay kafayı yedim yaCanım canını sıkma bizde 3850 doğduk 4 gün sonra gittik doktora 3500 çıktı biizmde sarılık başlamıştı. Doktor çok hızlı vermiş yetersız beslenmeden dedi. Düzgün emmiyordu o zaman. Sonra eve geldim ısrarcı oldum emziği biberonu kestim emdi çok şükür 4 gün sonra gittiğimizde 200 gram almıştı . Emerek iyileşiyorlar. O operasyon hakkında bilgim yok ama bebek emmiyorsa mutlaka bi şekilde sık sık besle mama da olsa aç kalınca artıyor çünkü sarılık.
İnşallah başarılı geçer operasyonu
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün.Kızlar selamm. 19:41 de Parsım doğduDoğum gayet güzel geçti ama sonrasında üşüme titreme oldu. 2-3 saat sonra acı ağrı hissetmeye basladım. 3.150 gr 50 cm doğdu oğlusum ultrasonla uyumlu değil gayet minis bi oglusum var cok tatlı biz iyiyiz emzirdim sütüm geldi. ama 7 saat sonra ilk ayağa kalkıs yürüyüs asırı ama asırı ağrılı ve zorlu bi sürec ama toparlayacağız doğum yapan tüm arkadaslarımı da tebrik ederim cok güzel bir duygu
Gozun aydin canim saglikla buyusun pars beyKızlar selamm. 19:41 de Parsım doğduDoğum gayet güzel geçti ama sonrasında üşüme titreme oldu. 2-3 saat sonra acı ağrı hissetmeye basladım. 3.150 gr 50 cm doğdu oğlusum ultrasonla uyumlu değil gayet minis bi oglusum var cok tatlı biz iyiyiz emzirdim sütüm geldi. ama 7 saat sonra ilk ayağa kalkıs yürüyüs asırı ama asırı ağrılı ve zorlu bi sürec ama toparlayacağız doğum yapan tüm arkadaslarımı da tebrik ederim cok güzel bir duygu
Amin inşallah canımAh kuzuma hayirli ugurlu olsunncanim benim saglikla buyusun kahveyi dene derim yuksek kafein agrini azaltacaktr
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün yakışıklıKızlar selamm. 19:41 de Parsım doğduDoğum gayet güzel geçti ama sonrasında üşüme titreme oldu. 2-3 saat sonra acı ağrı hissetmeye basladım. 3.150 gr 50 cm doğdu oğlusum ultrasonla uyumlu değil gayet minis bi oglusum var cok tatlı biz iyiyiz emzirdim sütüm geldi. ama 7 saat sonra ilk ayağa kalkıs yürüyüs asırı ama asırı ağrılı ve zorlu bi sürec ama toparlayacağız doğum yapan tüm arkadaslarımı da tebrik ederim cok güzel bir duygu
Kaçıncı haftan canım? Senin için hangisi en kolaysa o olsun inşallahKızlarrr acil yorumlarınızı bekliyorum heycandan kalbim çıkacak.
Cuma günü muayene oldum 2cm açılman var salı günü gel duruma göre hızlandırırız dedi salıya randevu planladık. Şimdi gidiyorum hastaneye yoldayım. Belki suni sancı verip doğurtabilir napıcam ya
38+4 ümKaçıncı haftan canım? Senin için hangisi en kolaysa o olsun inşallahSağlıkla doğsun. Açılma çok kolay olmayabiliyor burada arkadaşlardan da öğreniyoruz. İnşallah seninkisi sıkıntısız olur.
Haftanız çok iyi. İnşallah canım sen yapılacakları yapmışsın. Benim de çok ağrım sancım oluyor bu aralar ama hiç açılma olmamış. Ama benim işime geliyor plânlı sezaryen olduğu için. Senin için en hayırlısı neyse o olsun. Bugün açılmaların daha da ilerlesin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.38+4 üm
Dün iki üç saat yürüdüm Bir önceki gün 4 saat yürüdüm gün içinde hep hareketliyim sancımda var ama düzensizz. Belki yine açılmışımdır farkında değilimdir demi
Seninde hakkından hayırlısı olsun canıım.Haftanız çok iyi. İnşallah canım sen yapılacakları yapmışsın. Benim de çok ağrım sancım oluyor bu aralar ama hiç açılma olmamış. Ama benim işime geliyor plânlı sezaryen olduğu için. Senin için en hayırlısı neyse o olsun. Bugün açılmaların daha da ilerlesin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?