2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Tebrik ederim canım gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün Bilge

Doğum yapmayan arkadaşlarım aranızda hâlâ çalışan var mı??? Benim yarın son günüm artık, remote çalışıyorum ama bıktım valla, son haftada bile sen artık git çalışma diyen olmadı. Özel sektör işte

Valla çok iyi çalışmışsın ben devlette olduğum halde 32. Haftada ayrıldım hatta öncesinde biraz da rapor filan aldım

Valla çok iyi çalışmışsın ben devlette olduğum halde 32. Haftada ayrıldım hatta öncesinde biraz da rapor filan aldım
Evden çalıştığım için götürürüm sonuna kadar dedim ama çok zormuş. İyi tarafı sadece zamanın aşırı hızlı akması oldu benim için. Birde 16 haftalık iznimin henüz başlamamış olması.

Bize de o kemer hediye geldi nasıl kullanılıyor acaba ısıtılması vs gerekıyor mu

Valla ben 30.haftadan beri çalışmıyorum, şimdi 40. Haftam bitiyor 2-3 güne. 32’den önce 2 hafta yıllık izin almıştım. Çalışamazdım sanırım, imkansız olurdu benim için sizin kadar uzun süre devam etmek.

Evet bende 3. Gün götürdüm başlangıç dedi yetersiz beslenmeden olmuş dedi yıkıldım. Sütüm azdı o zaman. Sonra arttı çok şükür şuan emiyor yüzünden belli gecıyor agzında vs vardı oralar da gectı.
Ben altını bağlayınca sıkı ayaklarında iz oldu hep tahrıs gibi bende çok sıkmadan bağlıyorum bezini. Ama bu seferde fazla çiş yaptığı zamanlar tüm kıyafetini ıslatıyor buna bir çözüm var mı

İnşallah teşekkür ederim bunu da yarın yapayım hemen

Canimm cok cok gexmis olsun cok sevindim bir aksilik olmamasina

Kizlar merhaba 37hafta 3 günlük hamileyim.Bugun pelvik yani çatı agrim var.Bel agrim var.Ayaga kalkınca daha fazla oluyor .Dogum belirtisi olabilir mi?Planlı sezaryen olacağım.

Canım ben bunlara inanmıyorum artık ya yürüyüşmüş hurmaymış ananasmış temizlikmiş vs. Birde doğum öncesi enerji geliyor deniliyor inanki doğuma gittigim hafta uyumaktan kafamı kaldiramadim. 37+2 de kontrole gitmiştim nst de düzensiz sancım vardı benimde yakın zamanda doğum olacağını düşünmüyorum demişti doktorum rahim ağzı kapalı uzunluğu 40 mm dedi 2 gün sonra sabah 5 de suyum geldi 8 de hastaneye gittik açıklığa bakıldı 6 cm açıklık var dedi ebe şok oldu ilk doğumum olduğu için ama o sancıyı hissetmedim bile. 1 cm açıklık ile gelip ortalığı ayağa kaldiranlar var dedi ve o güne kadar hiç bişey yapmadım çok şükür çok kolay doğumum oldu

Sleepy kullanıyordum o çok yapıyordu bu sorunu hiç çözüm bulamamıştım taze anneler tecrübelerini paylaşırlar belki en çok korktuğum şey cünkü budefa üşüyüp gazda yapıyor o ıslaklık. Şimdilik molfix aldım deneyeceğim stok yapmadım o yüzden.

Çok zor oldu gerçekten. burada ücretli izin maalesef sadece 16 hafta. Bir seneye uzatılacağını asla düşünmüyorum. Sizin yaşadığınız ülkede gayet iyi bir süre ücretli izin hakkı var diye biliyorum. Bu çok kıymetli

MaşaAllah çok güzel bir doğum hikayen olmuş sağlıkla analı babalı büyüsün canım. darısı biz bekleyenlerin başına

Bugün bağdaş kurup 5 dk oturdum ondan mı yoksa alaturka tuvalete girdim kalkacağım zaman ayağım kaydı onda mı bilmiyorum öyle bir ağrı var ki anlatamam aşağı da baskı yapıyor da doğum belirtisi mi anlamadım biraz yürümekte zorluk çekiyorum ağrıdan

Bize de o kemer hediye geldi nasıl kullanılıyor acaba ısıtılması vs gerekıyor mu
Evet ısıtmak gerekiyor fırında veya mikrodalgada ısıtabilirsiniz aldığınız modele göre bir bakın isterseniz. Biz fırında önceden ısıtılmış 120 derecede 15 dk tutuyorduk.

Ya kızlar şimdi altını açtım bu kadar kan gelmiş ne yapım yarın götüreyimmi moralim bozuldu çocuk dr mu bakiyo bu duruma internette genel cerrahi diyo
Bence götürün İnternete de çok takılmayın, abartılı seyler yazabiliyor. Orayı bi alet var onunla yakabiliyorlar sanirim. Çok çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…