- 28 Kasım 2024
- 615
- 861
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.081
Tebrik ederim canım gözünüz aydınKızlar dün gece 1 de sezaryen ile doğum yaptımçok şükür Bilge ve ben iyiyiz, 3.250 kilo 51cm doğdu, sütüm geldi emiyor çok şükür, biraz ağrım var ama yürüdükçe toparlıyorum. Sizi özledim girip okuyamadım hiç bir şeyi doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun dünyanın en güzel duygusuyla tanıştık darısı hamiş dostlarımıza
Valla çok iyi çalışmışsın ben devlette olduğum halde 32. Haftada ayrıldım hatta öncesinde biraz da rapor filan aldımDoğum yapmayan arkadaşlarım aranızda hâlâ çalışan var mı??? Benim yarın son günüm artık, remote çalışıyorum ama bıktım valla, son haftada bile sen artık git çalışma diyen olmadı. Özel sektör işte
Evden çalıştığım için götürürüm sonuna kadar dedim ama çok zormuş. İyi tarafı sadece zamanın aşırı hızlı akması oldu benim için. Birde 16 haftalık iznimin henüz başlamamış olması.Valla çok iyi çalışmışsın ben devlette olduğum halde 32. Haftada ayrıldım hatta öncesinde biraz da rapor filan aldım
Bize de o kemer hediye geldi nasıl kullanılıyor acaba ısıtılması vs gerekıyor muİnternetten gaz masajlarına da bakın isterseniz, ayaklarına ekstra muhakkak çorap giydirin ve sıcak tutun, kiraz çekirdekli bel kemerlerinden kullanabilirsiniz. Kolik bebeğimde gaz damlası ve mama harici bunlar rahatlatıcı olmuştu.
Valla ben 30.haftadan beri çalışmıyorum, şimdi 40. Haftam bitiyor 2-3 güne. 32’den önce 2 hafta yıllık izin almıştım. Çalışamazdım sanırım, imkansız olurdu benim için sizin kadar uzun süre devam etmek.Evden çalıştığım için götürürüm sonuna kadar dedim ama çok zormuş. İyi tarafı sadece zamanın aşırı hızlı akması oldu benim için. Birde 16 haftalık iznimin henüz başlamamış olması.
Evet bende 3. Gün götürdüm başlangıç dedi yetersiz beslenmeden olmuş dedi yıkıldım. Sütüm azdı o zaman. Sonra arttı çok şükür şuan emiyor yüzünden belli gecıyor agzında vs vardı oralar da gectı.Tamda bunu söyledim canım dikkatli okuduysan. Sadece biz mama vermedik bizim sütümüz yetmedi biz sebep olduk diye birşey yok her bebek oluyor. Olduktan sonra bol çiş yapması gerekiyor yani sık beslenmesi gerekiyor ki vücut atsın dedimbenim sütlerim elbiselerimi sırılsıklam yapıyordu bebeğin bezleri çişten ağırlaşıyordu 10 güne geçti. Kendimizi yiyip bitirmeye gerek yok aç kalıyor bakamadım diye duygusal olarak zaten zor bir sureçteyiz super anneleriz evhamlarla ozguvenimizin zedelenmesine geçit yok
İnşallah teşekkür ederim bunu da yarın yapayım hemenKuru kayısı, kuru dut, kuru incir, 1 elma ve çubuk tarçın eklemişti diye hatırlıyorum
3 kez alınabilir yazıyor ben 2 almıştım ama arttirabilirim göğsümü rahat tutarsa inşallah. Günde 2 kez, 20 damla şeklinde. İnşallah faydasını görürsün canım
Bunu sormaya geldim bende . Resmen tansıyonum düşüyor açlıktan. Böyle olursa nasıl verilecek bu kilolarKızlar emzirirken kilo veriliyor deniliyor ama ben çok yiyorum iştahım çok açık bunu nasıl çözüyorsunuz emzirenler merak ediyorum resmen içim eziliyor yemeyince
Oy masallah tosunumaa tosunumaKızlar ben de şimdi kontrolden çıktım. Perşembe sabah doğum planlandı. Bebek şuan 3900 görünüyor bakalım ölçü tutacak mı. Dualarınızı bekliyorum
Canimm cok cok gexmis olsun cok sevindim bir aksilik olmamasinaTeşekkür ederiz kızlarhastaneden çıktık kanama olmamış işlem sırasında çok şükür, kontrollerimizi yaptılar. Doktorumuz emzirmemi istedi emdiğini görünce taburcu olduk. Dilinin güçlenmesi biraz zaman alır ama daha iyi emecek dedi.
Hastanede 2 kez kaka yaptık, dolu dolu olmasa da çişimizi de 2-3 kez yaptık inşallah sarılık artmadan atlatıcaz. Sürekli uyandırıp emziriyorum emmezse kaşıkla veriyorum
Canım ben bunlara inanmıyorum artık ya yürüyüşmüş hurmaymış ananasmış temizlikmiş vs. Birde doğum öncesi enerji geliyor deniliyor inanki doğuma gittigim hafta uyumaktan kafamı kaldiramadim. 37+2 de kontrole gitmiştim nst de düzensiz sancım vardı benimde yakın zamanda doğum olacağını düşünmüyorum demişti doktorum rahim ağzı kapalı uzunluğu 40 mm dedi 2 gün sonra sabah 5 de suyum geldi 8 de hastaneye gittik açıklığa bakıldı 6 cm açıklık var dedi ebe şok oldu ilk doğumum olduğu için ama o sancıyı hissetmedim bile. 1 cm açıklık ile gelip ortalığı ayağa kaldiranlar var dedi ve o güne kadar hiç bişey yapmadım çok şükür çok kolay doğumum olduKızlar bende yeni çıktım hastaneden nst de düzensiz sancılar çıktı yine çatı muayenesi yapıldi hiç açılma yok eve gidiyorum şimdi bir haftadır okadar yürüyüş hareket yaptım ama iki üç gün ev temizliğine giricem artı yürüyüşle inşallah açılma olur
Sleepy kullanıyordum o çok yapıyordu bu sorunu hiç çözüm bulamamıştım taze anneler tecrübelerini paylaşırlar belki en çok korktuğum şey cünkü budefa üşüyüp gazda yapıyor o ıslaklık. Şimdilik molfix aldım deneyeceğim stok yapmadım o yüzden.Evet bende 3. Gün götürdüm başlangıç dedi yetersiz beslenmeden olmuş dedi yıkıldım. Sütüm azdı o zaman. Sonra arttı çok şükür şuan emiyor yüzünden belli gecıyor agzında vs vardı oralar da gectı.
Ben altını bağlayınca sıkı ayaklarında iz oldu hep tahrıs gibi bende çok sıkmadan bağlıyorum bezini. Ama bu seferde fazla çiş yaptığı zamanlar tüm kıyafetini ıslatıyor buna bir çözüm var mı
Çok zor oldu gerçekten.Valla ben 30.haftadan beri çalışmıyorum, şimdi 40. Haftam bitiyor 2-3 güne. 32’den önce 2 hafta yıllık izin almıştım. Çalışamazdım sanırım, imkansız olurdu benim için sizin kadar uzun süre devam etmek.
MaşaAllah çok güzel bir doğum hikayen olmuş sağlıkla analı babalı büyüsün canım. darısı biz bekleyenlerin başınaCanım ben bunlara inanmıyorum artık ya yürüyüşmüş hurmaymış ananasmış temizlikmiş vs. Birde doğum öncesi enerji geliyor deniliyor inanki doğuma gittigim hafta uyumaktan kafamı kaldiramadim. 37+2 de kontrole gitmiştim nst de düzensiz sancım vardı benimde yakın zamanda doğum olacağını düşünmüyorum demişti doktorum rahim ağzı kapalı uzunluğu 40 mm dedi 2 gün sonra sabah 5 de suyum geldi 8 de hastaneye gittik açıklığa bakıldı 6 cm açıklık var dedi ebe şok oldu ilk doğumum olduğu için ama o sancıyı hissetmedim bile. 1 cm açıklık ile gelip ortalığı ayağa kaldiranlar var dedi ve o güne kadar hiç bişey yapmadım çok şükür çok kolay doğumum oldu
Evet ısıtmak gerekiyor fırında veya mikrodalgada ısıtabilirsiniz aldığınız modele göre bir bakın isterseniz. Biz fırında önceden ısıtılmış 120 derecede 15 dk tutuyorduk.Bize de o kemer hediye geldi nasıl kullanılıyor acaba ısıtılması vs gerekıyor mu
Bence götürün İnternete de çok takılmayın, abartılı seyler yazabiliyor. Orayı bi alet var onunla yakabiliyorlar sanirim. Çok çok geçmiş olsun.Ya kızlar şimdi altını açtım bu kadar kan gelmiş ne yapım yarın götüreyimmi moralim bozuldu çocuk dr mu bakiyo bu duruma internette genel cerrahi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?