2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Seninde hakkından hayırlısı olsun canıım.
Heralde önemli olan zaten sancı değil açılmanın olması. Etrafımdaki insanlar doktor seni 2 cm açılmayla nasıl bıraktı falan diyolar
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun. Herkes yorum yapıyor benim çevremde de ama kimse anlamaz ki bizi Bu grupta arkadaşlardan öğrendik yapılması gereken her şeyi yaptılar ama açıklık olmadı. Doktorla da ilgili bi şey değil ki ama bugün suni sancıyla vs umarım gerekli açıklık oluşur. Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah

İnşallah canıım dua et lütfen çok telaşlıyımm

Bende bugün son kez gideceğim dr uma öğleden sonra nst var ciğer geliştirici yapılacak yine. Yarın sabah doğum inş suyum iyice azalmamıştır da yarını bari bekler. Ciğer geliştirici baya şekeri yükseltiyor bu arada. Ztn insülin kullanıyorum dünden beri açım sayılır sıfır şeker sıfır tuz yemek yemeğe korkuyorum. Anne olmak ne zor iş kızlarr

Hangi tarıftı acaba yazabilir misin her seferinde 10 damla günde 2 kez doğru anladım değil mi
Kuru kayısı, kuru dut, kuru incir, 1 elma ve çubuk tarçın eklemişti diye hatırlıyorum
3 kez alınabilir yazıyor ben 2 almıştım ama arttirabilirim göğsümü rahat tutarsa inşallah. Günde 2 kez, 20 damla şeklinde. İnşallah faydasını görürsün canım

Canım gözün aydın, ağrı oluyor evet ama gerçekten azalıyor birkaç güne ben 4. gün daha da iyi olmaya başladım. Gecmedi tabi ki ama artık yataktan kalkmak falan daha kolay oldu. İnşallah hemencik geçer.

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün miniginiz

Kızlar bebisten yazamıyorum iki gündür doyuramiyorum, ememedigi için mi anlayamıyorum çok canım sıkılıyor. Bugun kontrole gideceğiz.
Umarım hepiniz iyisinizdir.

91nana91 nasılsınız? Çok geçmiş olsun.
Operasyona girdi 15 dk önce, ameliyathane kapısında bekliyoruz. Kanama olmamış çok şükür dili serbest çok güzel hareket ettiriyor dedi ameliyatı yapan doktorumuz . Anestezi uzmanları 5-10 dk gözlemde tutmak istemişler bekliyoruz gelmedi hala. Burada beklemek ne kadar zormuş

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar bende yeni çıktım hastaneden nst de düzensiz sancılar çıktı yine çatı muayenesi yapıldi hiç açılma yok eve gidiyorum şimdi bir haftadır okadar yürüyüş hareket yaptım ama iki üç gün ev temizliğine giricem artı yürüyüşle inşallah açılma olur

Zamanı var demek ki canım bazen ne yapsak da olmuyor şimdi bağdaş kurup oturayım dedim bu nasıl bir ağrıdı kasıklarım patlayacaktı 5 dk zor dayandım

Zamanı var demek ki canım bazen ne yapsak da olmuyor şimdi bağdaş kurup oturayım dedim bu nasıl bir ağrıdı kasıklarım patlayacaktı 5 dk zor dayandım
Ayakları üst üste atma testi nasıl kızlar ben dün ilk defa yapamadım yururkende vajinada hissediyorum bebeği bu arada benim nişanım hala gelmeye devam ediyor yürüyüş yaptık sıra gulmra aysseell sizin muayenelerden sonra özellikle yürüyüşten sonra nişanınız geldi mi

Canım ben atabiliyorum ve karnım hala yukarda bebek boğazıma cikicak az kaldı

Hiç denemedim canım benim oğlan aşağı inmiyor ki hala kaburgalarım da ara sıra vajina da iğne batması gibi hissediyorum ama o da hiç bişeyle alakalı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…