2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Merhaba kizlar, ben de 5 mayista sezaryen dogumla kizimi kucagima aldim. Bu ikinci sezaryenimdi, cok korkarak girmistim ilkinde uyusmamistim ama bu kez ameliyatim cok guzel gecti hic aci hissetmedim spinal anesteziyle dogurdum, kizimi 10dk da cikartiverdilerbeni de dikmeleri 40-50dk surdu, bi saatte bitmisti her sey....ameliyat baslamadan anestezi uzmanina ilk deneyimimde yeterince uyusmadigimi ozellikle belirttim, merak etmeyin biz ayarlariz dediler, dedikleri gibi oldu. Tek sorun ameliyat esnasinda bu kez iki kez bulantim oldu, onda da zaten hemen ilac yaptilar geciverdi...Sonrasini sorarsaniz mutlaka dikis yerleriniz falan hassas oluyor tabii, ilk ayaga kalkis kolay degil ama korktugum gibi asla olmadi...size de motivasyon olsun. Bebisim de iyi sukur, ilk cocugum 7 yasinda olunca biraz sifirlanmis gibiydim ama simdi alistim tekrar, bisiklete binmek gibi.darisi henuz dogurmayan tum arkadaslara olsun, herkese su gibi akip giden bir dogum sureci dilerim.

Gözünüz aydinnn. Sağlıcakla büyüsün bebeğiniz

Kızlar eşimi boğmak istiyorum bazen sizde de oluyor mu?
Her şeyden herkesten geçtim ama onun hareketleri beni daha çok rahatsız ediyor. Bu süreçte en önemlisi eş desteğiymiş meğer benim ki uyuyor, ağlama sesine bile uyanmıyor. Tek anladığı bebeği sevmek ve insani saatlerde gazını çıkarmak. Gece rutininde hep yalnızım.
Oturuyor öylece kızımızı izliyor, sevmek istiyor. Bu gece seslendim uyanmadı ama annem en uçtaki odadan kostu geldi. İkincisinde yastık fırlattım öyle uyandı sağ olsun. Emzirme yastığını istedim verdi ve gidip uyumaya devam etti. Uykusuz olmaması için ona gerekli alanı tanıyorum işte de yorulmaması için ama adamda hiç çaba yok sanki sinirime dokunuyor. Herkes kucağına alıyor bana gelince kayınvalodem alıştırma kucağına diyor. O konuda bana fırsat kalmıyor diyorum anlıyor demek istediğimi sesi çıkmıyor ama yapmaya da devam ediyor. Sütün var mı, emiyor mu, sararmış sanki, üşür öyle, emzirdin mi.. Tahammül edemediğim öyle çok şey var ki şu an ne yapacağım bilmiyorum.

Gözünüz aydın maşallah sağlıkla güzellikle büyüsün

Sağlıkla al kucağına canım, güzel haberlerini bekliyoruz

Evet canım anlıyorsun su geldigini normal otururken veya yatarken değil ayağa kalktigin an geliyor su. Birde tutmaya çalışsanda tutamıyorsun zaten akmaya devam ediyor. Ben sabah 5 de uyandım WC ihtiyacım vardı suyum mu geldi altıma mi kaçırdım anlayamadım aradan çok geçmedi ıslanmaya devam ettim i zaman anladım su oldugunu. Duş aldım evden çıktık hastaneye gittik saat 8 oldu ultrasona girdiğimde suyum hala bitmemişti bebek kuruda değil dedi doktorum. Sızıntı olarak gelmiş ama anladım ben su olduğunu. Bende 35. Haftadan itibaren hep düzensiz sancılarım vardı sende takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…