- 4 Şubat 2025
- 292
- 461
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.161
Umarım her şey yolundadır sizin için
Çok geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsınız.Çok teşekkür ederim. Acile gittik bebekler iyi, sızıntı şeklinde de su gelişi olmaz seni ıslatır anlarsın dedi. Ben koruyamıyorum rabbim korusun inşallah.
Canım sağlıkla gelsinBenim de 11 gibi olacak inşallah
Sağlıkla kolaylıkla kavusun birbirinizeKızlar yarın 10:00 da sezaryene giriyorum dualarınıza talibim
Güzel haberlerle gel inşallahBende 9 da allahım inş sağsalim gelsin bebişlerimiz
Canım dün akşam sezeryanla doğum yaptım. Bebişte ben de çok iyiyiz şükür ama ağrım varaysseell kız sesin çıkmıyor doğurdun mu naptınnn???
Çok güzel geçsin doğumun, sağlıkla gelsinBenim de 11 gibi olacak inşallah
Gözünüz aydınCanım dün akşam sezeryanla doğum yaptım. Bebişte ben de çok iyiyiz şükür ama ağrım var
Kızlar yarın 10:00 da sezaryene giriyorum dualarınıza talibim
Bende 9 da allahım inş sağsalim gelsin bebişlerimiz
Sağlıklı kolay doğumlar diliyorum kızlarBenim de 11 gibi olacak inşallah
Gözünüz aydinnn. Sağlıcakla büyüsün bebeğinizMerhaba kizlar, ben de 5 mayista sezaryen dogumla kizimi kucagima aldim. Bu ikinci sezaryenimdi, cok korkarak girmistim ilkinde uyusmamistim ama bu kez ameliyatim cok guzel gecti hic aci hissetmedim spinal anesteziyle dogurdum, kizimi 10dk da cikartiverdilerbeni de dikmeleri 40-50dk surdu, bi saatte bitmisti her sey....ameliyat baslamadan anestezi uzmanina ilk deneyimimde yeterince uyusmadigimi ozellikle belirttim, merak etmeyin biz ayarlariz dediler, dedikleri gibi oldu. Tek sorun ameliyat esnasinda bu kez iki kez bulantim oldu, onda da zaten hemen ilac yaptilar geciverdi...Sonrasini sorarsaniz mutlaka dikis yerleriniz falan hassas oluyor tabii, ilk ayaga kalkis kolay degil ama korktugum gibi asla olmadi...size de motivasyon olsun. Bebisim de iyi sukur, ilk cocugum 7 yasinda olunca biraz sifirlanmis gibiydim ama simdi alistim tekrar, bisiklete binmek gibi. darisi henuz dogurmayan tum arkadaslara olsun, herkese su gibi akip giden bir dogum sureci dilerim.
Gözünüz aydın maşallahMerhaba kizlar, ben de 5 mayista sezaryen dogumla kizimi kucagima aldim. Bu ikinci sezaryenimdi, cok korkarak girmistim ilkinde uyusmamistim ama bu kez ameliyatim cok guzel gecti hic aci hissetmedim spinal anesteziyle dogurdum, kizimi 10dk da cikartiverdilerbeni de dikmeleri 40-50dk surdu, bi saatte bitmisti her sey....ameliyat baslamadan anestezi uzmanina ilk deneyimimde yeterince uyusmadigimi ozellikle belirttim, merak etmeyin biz ayarlariz dediler, dedikleri gibi oldu. Tek sorun ameliyat esnasinda bu kez iki kez bulantim oldu, onda da zaten hemen ilac yaptilar geciverdi...Sonrasini sorarsaniz mutlaka dikis yerleriniz falan hassas oluyor tabii, ilk ayaga kalkis kolay degil ama korktugum gibi asla olmadi...size de motivasyon olsun. Bebisim de iyi sukur, ilk cocugum 7 yasinda olunca biraz sifirlanmis gibiydim ama simdi alistim tekrar, bisiklete binmek gibi. darisi henuz dogurmayan tum arkadaslara olsun, herkese su gibi akip giden bir dogum sureci dilerim.
Gözün aydın canım, sağlıkla büyütCanım dün akşam sezeryanla doğum yaptım. Bebişte ben de çok iyiyiz şükür ama ağrım var
Sağlıkla al kucağına canım, güzel haberlerini bekliyoruzKizlar sabah 4.30da suyum geldi, hastaneye geldik hemen 1 cm açılmam varmış, öğleye kadar bekleyeceğiz açılma olursa diye. Çok değişik duygular içerisindeyim kendimi olabildiğince rahatlatmaya çalışıyorumdualarınıza talibim
Evet canım anlıyorsun su geldigini normal otururken veya yatarken değil ayağa kalktigin an geliyor su. Birde tutmaya çalışsanda tutamıyorsun zaten akmaya devam ediyor. Ben sabah 5 de uyandım WC ihtiyacım vardı suyum mu geldi altıma mi kaçırdım anlayamadım aradan çok geçmedi ıslanmaya devam ettim i zaman anladım su oldugunu. Duş aldım evden çıktık hastaneye gittik saat 8 oldu ultrasona girdiğimde suyum hala bitmemişti bebek kuruda değil dedi doktorum. Sızıntı olarak gelmiş ama anladım ben su olduğunu. Bende 35. Haftadan itibaren hep düzensiz sancılarım vardı sende takip etSu gelmesi anlaşılıyor mu canım. Birde Su geldikten sonra duş alın hastaneye gitmek için 1-2 saat vaktiniz var deniliyor doğru mu ? Bende 36+5te sancıyla gittim gece acile düzenli ama hafif şiddet sancı vardı açılma vs de yoktu
Açılmam 1 cmymiş, sancım çok değildi 10 üzerinden 2 falandı regl sancısı gibi hissediliyor aynı. Ama farkı anlıyorsunGözün aydın canım, sağlıkla büyütaçılman ne durumdaydı hastaneye gittiğinde sancın falan
Âmin cnm hepimiz inşGüzel haberlerle gel inşallah
Sağlıkla kavuşun birbirinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?