2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bir çırpıda sağlıkla kavuşun canım

Ah canım en korktugum şeyler güzel bir şekilde uyar kayınvalideni benim niyetim öylr asla çekeme onun ögütlerini

Kizlar planlı sezaryen kaçıncı haftada oluyor genelde?Bu arada doğum yapacak olanlar saglikla kulaklarına alir bebeklerini

İnşallah evde çekeriz de hastanede direk doğuma alırlar

Ay şu kucağına alıştırma diyenlere acayip sinit oluyorum boğuverecen. Şimdi almıcan da ne zaman alcan ya. Onun anne sıcaklığına ihtiyacı var. Alışsa nolcak sanki yaka düğmesi gibi kucağında gezer oh mis. Sonra ztn öptürmüyolar bile kucakta geiçtim.Bu dönemlerde herkesin her dediği batıyo herkes herşeyi biliyo ztn. Ben sinirilerimi çok zıplatmamak için o tarz durumlarda şöyle bişey geliştirdim. Mesela üşür böyle diyoya prof kaynana ondan önce inadına böyle üşür mü ev soğuk mu falan filan önünden geliyorum pek müdahele kalmıyo o zaman

Açılmam 1 cmymiş, sancım çok değildi 10 üzerinden 2 falandı regl sancısı gibi hissediliyor aynı. Ama farkı anlıyorsun
Evet kuzum sancıyı biliyorum regl sancısı gibi hissettim nst de de sancım çıktı açılmam da tıpkı senin gibi 1 cm idi suyum geldi dedin onu merak ettim birden mi geldi sızıntı şeklinde mi bende ıslaklık var ama akıntım oluyor benim ben ondan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ayırt edebilir miyim diye sordum ee doktorun ne dedi açılma aktif mi yoksa muayene edip gönderdi mi seni

benimde bugün son günüm. sancaktepeden sarıyere gidip geldim 37 hafta :/

Kızlar dün iki km yürüdüm bacaklarım sabah kalktığımda bile ağrıyordu ama sancı ağrı hiç bişey yok baskı da hissetmiyorum kızlar ya daha

Kızlar dün iki km yürüdüm bacaklarım sabah kalktığımda bile ağrıyordu ama sancı ağrı hiç bişey yok baskı da hissetmiyorum kızlar ya daha
Biz seninle günümüzü dolduracağız gibi dün yürümekte zorluk çekiyordum bugün hiç bişey yok

Ah canım en korktugum şeyler güzel bir şekilde uyar kayınvalideni benim niyetim öylr asla çekeme onun ögütlerini
Yine iyi idare ediyorum gibi ama nereye kadar dayanırım bilmiyorum. Her şeyi rahatsız ediyor tuhaf bir şekilde. Çocuğa da yanaşması beni rahatsız ediyor ama sonra böyle hissettiğim için kendimi çok kötü hissedip üzülüyorum torunu sonucta. Bu zamana kadar olan şeyleri de unutamayınca her sey yüklendi birden.

Açılmam 1 cmymiş, sancım çok değildi 10 üzerinden 2 falandı regl sancısı gibi hissediliyor aynı. Ama farkı anlıyorsun
Ayyy aramızda 1 gün var sata göre ben böyle yakın tarihler doğuma gittikçe panik oluyorum nedense :) Öğlene kadar açılma olmazsa sezeryan mı tercih edeceksin yoksa bekleyecek misin canım

Ya inanır mısın çocuğu emziriyorum uyuyor odaya bir geliyorum birinin kucağında, bırakın uyusun yani. Emziriyorum Kayınbabam zahmet edip odadan çıkmıyor. Evin icerisinde onlukle boğuluyorum. Zaten sıcak basiyor atletle gezmek istiyorum. Eşim baba cık demese popisini dönüp koltukta yatıyor bakmamak için. Yatağım yuksek oldugu icin odamda uyuyamıyorum dikis sebebi ile ve salonun sıcaklığını sabit tutmaya çalışıyorum bebiş icin o sebeple salonda kalmak zorundayım ama asla empati yok. Gazını çıkarıyorum elimden alıyorlar ben yaparım diye. Hiçbir şey yapmama fırsat vermiyorlar. Bir de doğumdan sonra bizde kalırsın diyordu en başta kalamam ben sizin ev büyük gelen giden bitmez ugrasamam dedim. Kimse kalmasın istiyordum yanımda ama simdi dua ediyorum annem 40 dolana kadar gitmesin de yanıma başkası yatıya gelmesin diye.
Ay çok doldum kusura bakma
Senin taktiği de deneyeyim ama benimki yine bir sey bulur

Evet daha bebek inmedi bile pazartesi ya da salı alıcaklar artık (suni sancı ya da sezaryen) yarın son doktor kontrolüm var
Bizde yarın kontrole gideceğiz bizimki de inmedi daha oğlumda inmemişti doğum da bile yukardaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…