2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Evet canım tutamiyosun su gelirken benim kanlı geldi gerçi ama bildiğin akiyo bacaklarından doğru bende hemen duş aldım depend takip gittim hastaneye gidene kadar akti

Merhabalar kızlar. Bugün tam 39 haftalık oldum . Hep muayenelerimde normal diye konuşuyorduk . Plesentam yukarı çıkmıştı son ana kadar öyle biliyorduk . Şimdi bebeğim kafası ve plesenta çok yakın birbirinize diyor doktorum . Ve Sezeryan yapmak istiyor . Kanaması çok riskli plesentanın o zaman yine Sezeryan olurdun normal doğumda kanasaydı bile diyor . Ama bana hep son ana kadar normal olabilir dediği için bir de farklı doktora gideyim dedim . Yarın farklı bir doktora görüneceğim eğer o da Sezeryan olursun derse perşembe sabah bebeğime kavuşacağım inşallahama hep normal isteyen birisi olarak buna çok çok üzüldüm . Sizde de sonradan plesenta aşağı inmiş miydi ?

Kızlar selam bugün 39+0 oldum. Muayenese doktor bebeğin kilosunun 3450 oldugunu söyledi. İlk doğumum ve Bende her ne kadar normal doğum istesem de doktora kaç kiloya kadar normal doğum olabileceğini sordum. 3500 e kadar normal doğurursun 4000 e kadar da normal doğurabilirsin ama biraz zor olur dedi. Seçimi bana bıraktı açılmam yoktu pazartesi 39+5 de gel bebeğin suyunu kontrol edelim dedi.
İlk doğum ve acı eşiğim düşüktür canım tatlıdır. Sizce 3500 kg den sonra normal doğum mu tercih etmeliyyim yok sa riske gerek yok sezeryan ol kurtul mu dersiniz?

Evet canım tutamiyosun su gelirken benim kanlı geldi gerçi ama bildiğin akiyo bacaklarından doğru bende hemen duş aldım depend takip gittim hastaneye gidene kadar akti
37 oldum buğün bakalım inşallah zamanında gelir ama bilmekte fayda var en ufak şeyde de hastaneye gidip orda beklemek istemiyorum evde acıyı çekmek daha mantıklı geliyor

Canım bende normal istediğim için bebişe kilo aldıracak şeyler yemedim 3500 geçmesin diye ama 3900-4000 arası normal doğuran çok kişi var sezeryan istemiyorsan yapma

Sezeryan istemiyorum değil aksine normal doğumum zor gececekse ve bende travma kalcaksa sezeryan odaklıyım. Açılma vs olmazsa 41 de suni sancı veririz dedi o da beni korkutuyor o kadar bekleyip suni sancı cekip yine açılma olmazsa sezeryana alınırsam boşa sancı cekmiş olucam. Ya da kilosundan dolayı zor bir doğum olursa diye de korkuylrum

İlk doğumunda 3630 gr normal dogum. Yaptım. Kesik olabiliyor b8raz ama sıkıntı olmuyor.

37 oldum buğün bakalım inşallah zamanında gelir ama bilmekte fayda var en ufak şeyde de hastaneye gidip orda beklemek istemiyorum evde acıyı çekmek daha mantıklı geliyor
Evet suyun gelmediği müddetçe ya da farklı bir durum olmadığı müddetçe bence de evde çekmek daha iyi maalesef ben üç çocuğumda da hiç evde sancı çekemedim ya suyum geldi ya günüm geçti suni sancı ile verildi umarım sizin evde sancı çekip o şekilde gidersiniz

Canım ben ilk bebeğimi 4 kilo doğum yaptım önemli olan açılma çatıya çıktıktan sonra kesi atılıyor tabii ki yani İlk doğumda bayağı bir dikişim vardı ama normal doğum yaptım

Su geldikten sonra zaten doğum başlamıyor mu

Su geldikten 24 saat içinde olması gerekiyomus ben hastaneye gittiğimde ebeye suni vermeseniz kendi sancımi beklesem dedim hayır enfeksiyon riskine karşı doğumu başlamalıyız dedi sancım yoktu benim
Anladım.. Geçmiş ve hayırlı olsun canım sağsağlim kucağına almışsın ya önemli olan bu. Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin

kızlar yataktan kalkarken halı kaydı popomun üstüne düştüm, bebeklerin üçü de hareket etti sonrasında. yine de huzurum kaçtı uyuyamıyorum başına gelen var mı bir şey olmaz değil mi

kızlar yataktan kalkarken halı kaydı popomun üstüne düştüm, bebeklerin üçü de hareket etti sonrasında. yine de huzurum kaçtı uyuyamıyorum başına gelen var mı bir şey olmaz değil mi
Geçmiş olsun canım ne olur ne olmaz yine de bir git. Ablamda düşmüştü banyoda 1 gün yatırdılar öyle cıktı. Müşahede altında tuttular doğumu vs tetikler diye.

Geçmiş olsun canım ne olur ne olmaz yine de bir git. Ablamda düşmüştü banyoda 1 gün yatırdılar öyle cıktı. Müşahede altında tuttular doğumu vs tetikler diye.
Sağ olasın zaten içim içimi yer, en iyisi hastaneye gitmek

Allah korusun canim bence hareket ediyorlarsa bir şey yoktur allahin izniyle ama ben olsam sabah doktora giderdim yine de tedbir bizden

Allah korusun canim bence hareket ediyorlarsa bir şey yoktur allahin izniyle ama ben olsam sabah doktora giderdim yine de tedbir bizden
Annem de öyle dedi ama yine de benimki her türlü riskli gebelik olduğu için alttaki bebeğin suyu falan gelir diye duramadim evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…