- 18 Mart 2023
- 1.332
- 932
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.141
Benim ölçümler tam çıktı canımEğer ölçüm doğru çıkarsa öyle sanırım2 hafta önce 2950ydi. Pek guvenmiyorum
Sağlıkla gelsin de önemli olan o canım
Evet canım tutamiyosun su gelirken benim kanlı geldi gerçi ama bildiğin akiyo bacaklarından doğru bende hemen duş aldım depend takip gittim hastaneye gidene kadar aktiSu gelmesi anlaşılıyor mu canım. Birde Su geldikten sonra duş alın hastaneye gitmek için 1-2 saat vaktiniz var deniliyor doğru mu ? Bende 36+5te sancıyla gittim gece acile düzenli ama hafif şiddet sancı vardı açılma vs de yoktu
37 oldum buğün bakalım inşallah zamanında gelir ama bilmekte fayda var en ufak şeyde de hastaneye gidip orda beklemek istemiyorum evde acıyı çekmek daha mantıklı geliyorEvet canım tutamiyosun su gelirken benim kanlı geldi gerçi ama bildiğin akiyo bacaklarından doğru bende hemen duş aldım depend takip gittim hastaneye gidene kadar akti
Canım bende normal istediğim için bebişe kilo aldıracak şeyler yemedim 3500 geçmesin diye ama 3900-4000 arası normal doğuran çok kişi var sezeryan istemiyorsan yapmaKızlar selam bugün 39+0 oldum. Muayenese doktor bebeğin kilosunun 3450 oldugunu söyledi. İlk doğumum ve Bende her ne kadar normal doğum istesem de doktora kaç kiloya kadar normal doğum olabileceğini sordum. 3500 e kadar normal doğurursun 4000 e kadar da normal doğurabilirsin ama biraz zor olur dedi. Seçimi bana bıraktı açılmam yoktu pazartesi 39+5 de gel bebeğin suyunu kontrol edelim dedi.
İlk doğum ve acı eşiğim düşüktür canım tatlıdır. Sizce 3500 kg den sonra normal doğum mu tercih etmeliyyim yok sa riske gerek yok sezeryan ol kurtul mu dersiniz?
İlk doğumunda 3630 gr normal dogum. Yaptım. Kesik olabiliyor b8raz ama sıkıntı olmuyor.Kızlar selam bugün 39+0 oldum. Muayenese doktor bebeğin kilosunun 3450 oldugunu söyledi. İlk doğumum ve Bende her ne kadar normal doğum istesem de doktora kaç kiloya kadar normal doğum olabileceğini sordum. 3500 e kadar normal doğurursun 4000 e kadar da normal doğurabilirsin ama biraz zor olur dedi. Seçimi bana bıraktı açılmam yoktu pazartesi 39+5 de gel bebeğin suyunu kontrol edelim dedi.
İlk doğum ve acı eşiğim düşüktür canım tatlıdır. Sizce 3500 kg den sonra normal doğum mu tercih etmeliyyim yok sa riske gerek yok sezeryan ol kurtul mu dersiniz?
Evet suyun gelmediği müddetçe ya da farklı bir durum olmadığı müddetçe bence de evde çekmek daha iyi maalesef ben üç çocuğumda da hiç evde sancı çekemedim ya suyum geldi ya günüm geçti suni sancı ile verildi umarım sizin evde sancı çekip o şekilde gidersiniz37 oldum buğün bakalım inşallah zamanında gelir ama bilmekte fayda var en ufak şeyde de hastaneye gidip orda beklemek istemiyorum evde acıyı çekmek daha mantıklı geliyor
Canım ben ilk bebeğimi 4 kilo doğum yaptım önemli olan açılma çatıya çıktıktan sonra kesi atılıyor tabii ki yani İlk doğumda bayağı bir dikişim vardı ama normal doğum yaptımSezeryan istemiyorum değil aksine normal doğumum zor gececekse ve bende travma kalcaksa sezeryan odaklıyım. Açılma vs olmazsa 41 de suni sancı veririz dedi o da beni korkutuyor o kadar bekleyip suni sancı cekip yine açılma olmazsa sezeryana alınırsam boşa sancı cekmiş olucam. Ya da kilosundan dolayı zor bir doğum olursa diye de korkuylrum
Su geldikten sonra zaten doğum başlamıyor muEvet suyun gelmediği müddetçe ya da farklı bir durum olmadığı müddetçe bence de evde çekmek daha iyi maalesef ben üç çocuğumda da hiç evde sancı çekemedim ya suyum geldi ya günüm geçti suni sancı ile verildi umarım sizin evde sancı çekip o şekilde gidersiniz
Su geldikten 24 saat içinde olması gerekiyomus ben hastaneye gittiğimde ebeye suni vermeseniz kendi sancımi beklesem dedim hayır enfeksiyon riskine karşı doğumu başlamalıyız dedi sancım yoktu benimSu geldikten sonra zaten doğum başlamıyor mu
Anladım.. Geçmiş ve hayırlı olsun canım sağsağlim kucağına almışsın ya önemli olan bu. Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsinSu geldikten 24 saat içinde olması gerekiyomus ben hastaneye gittiğimde ebeye suni vermeseniz kendi sancımi beklesem dedim hayır enfeksiyon riskine karşı doğumu başlamalıyız dedi sancım yoktu benim
Geçmiş olsun canım ne olur ne olmaz yine de bir git. Ablamda düşmüştü banyoda 1 gün yatırdılar öyle cıktı. Müşahede altında tuttular doğumu vs tetikler diye.kızlar yataktan kalkarken halı kaydı popomun üstüne düştüm, bebeklerin üçü de hareket etti sonrasında. yine de huzurum kaçtı uyuyamıyorum başına gelen var mı bir şey olmaz değil mi
Sağ olasın zaten içim içimi yer, en iyisi hastaneye gitmekGeçmiş olsun canım ne olur ne olmaz yine de bir git. Ablamda düşmüştü banyoda 1 gün yatırdılar öyle cıktı. Müşahede altında tuttular doğumu vs tetikler diye.
Kızlar yarın 10:00 da sezaryene giriyorum dualarınıza talibim
Benim de 11 gibi olacak inşallahBende 9 da allahım inş sağsalim gelsin bebişlerimiz
Allah korusun canim bence hareket ediyorlarsa bir şey yoktur allahin izniyle ama ben olsam sabah doktora giderdim yine de tedbir bizdenkızlar yataktan kalkarken halı kaydı popomun üstüne düştüm, bebeklerin üçü de hareket etti sonrasında. yine de huzurum kaçtı uyuyamıyorum başına gelen var mı bir şey olmaz değil mi
Annem de öyle dedi ama yine de benimki her türlü riskli gebelik olduğu için alttaki bebeğin suyu falan gelir diye duramadim evdeAllah korusun canim bence hareket ediyorlarsa bir şey yoktur allahin izniyle ama ben olsam sabah doktora giderdim yine de tedbir bizden
Umarım her şey yolundadır sizin içinAnnem de öyle dedi ama yine de benimki her türlü riskli gebelik olduğu için alttaki bebeğin suyu falan gelir diye duramadim evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?